DV2024 Sohbet Odası
-
@Emrah-Borazan ah be insan görünümlü timsahlardan korkmak lazim artik timsahlar bile sempatik geliyor :D :D
-
@goyro666 di mi en azından niyeti belli :)))
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu ooo deniz börülcesi kırmızı çizgimiz :)) olay buraya geldiyse rakiyla tamamlanacak belli oldu anlaştık :))
Yalnız ben rakı içemiyorum bı kadeh pembe şarap alabilir miyim lütfen 🤭
-
@Simge-Kutlu o börülce mundar olur kanımca ama sen bilirsin tabiki herkesin zevki birinci mevki demişler
-
@Emrah-Borazan mundar etmeyiz merak etme sen :D deniz börülcesi candır :D
-
@Simge-Kutlu o börülce mundar olur kanımca ama sen bilirsin tabiki herkesin zevki birinci mevki demişler
Ben rakıyı içersem o börülce mundar olur net 😄
-
@Simge-Kutlu hahahah tabi o da bir ihtimal :)))
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly sadece başlığa baktım çıktım Benden uzak Allah a yakın olsun o mahalle. Fikrimce o mahallenin yakınlarından bile geçmeyi düşünmüyorum
aynen tek düşünmediğim yer benimde, -32 ile Chicago ya razıyım :beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Ya değil ya valla değil hergun bakıyorum -7 /-8 görüyorum korkmaaaa gel Chicago'ya 😄
🤣🤣🤭🤭🤭 patersen dansa Chicago yaşasın 🤪😉🤣
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@edmond_dantes siginmaci olmasi icin bir sebebi olmasi lazim degil mi ama
Bende bunu anlamadım gidenlerin sebepleri ayrımcılık zulüm görüyorum vs olanlar bizim bilmediğimiz basına yansımayan ne gibi bir zulüm var siyasi hadi bir nebze diyeceğim acaba kendilerini dövdürtüp delil mi götürüyorlar
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu ooo deniz börülcesi kırmızı çizgimiz :)) olay buraya geldiyse rakiyla tamamlanacak belli oldu anlaştık :))
Yalnız ben rakı içemiyorum bı kadeh pembe şarap alabilir miyim lütfen 🤭
Bende çok eskiden rakı içemiyordum. Sonra biri ayranla dene demişti. Rakının yanına şu yerine ayranla içip alışmıştım galiba. Bir de öyle dene istersen bir de rakı yi az koydur onların isimleri oluyor da hatırlamıyorum şuan bir serçe parmak kalınlığını geçmesin alışana kadar. Şimdi rakıyı daha çok seviyorum yanına çay varsa çayla çay yoksa sade içiyorum yanına su ile içemiyorum.
-
@Zelene sadece siyasi olmasına gerek yok. Aşiret davasına can guvenligim yok diyor çoğu
-
@Emrah-Borazan hahahaha aynen :D
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@edmond_dantes siginmaci olmasi icin bir sebebi olmasi lazim degil mi ama
Bende bunu anlamadım gidenlerin sebepleri ayrımcılık zulüm görüyorum vs olanlar bizim bilmediğimiz basına yansımayan ne gibi bir zulüm var siyasi hadi bir nebze diyeceğim acaba kendilerini dövdürtüp delil mi götürüyorlar
%90 i yalan söylüyor bence.
-
@Zelene insanlar neler yasiyorlar demekki ben gidenlere kizmiyorum 2 cocukla göze almis eminim güle oynaga gitmemistir bir sürü tehlikesi var simdi böyle ev almis falan diyoruz da elestirmemek lazim ne diyim ...
-
@goyro666 tabiki hayatlarını tehlikeye atıp gidiyorlar. Meksika karteliyle iş yapıyorlar. Kolay verilecek bir karar yada göze alınacak tehlikeler değil. Sonuçta bizden az uğraşıp tehlikeli de olsa bir yola çıkıp yıllarca burada sefalet çekeceklerine orada 1 sene sefalet çekip sonra sefasını sürüyorlar
-
@ErdalK ne yalan söyliyim bence cogu kisinin de öyle olacak :D :D
-
@Zelene insanlar neler yasiyorlar demekki ben gidenlere kizmiyorum 2 cocukla göze almis eminim güle oynaga gitmemistir bir sürü tehlikesi var simdi böyle ev almis falan diyoruz da elestirmemek lazim ne diyim ...
Ben katılmıyorum youtube da kaçak gitmenin yollarını detaylı anlatıyorlar çok kolay olarak gösteriyorlar. Ve insanlarda 1 hafta 10 gün sıkarım disimi ne olacak diyip gidiyor vallahi. Geri de gondermezler diyorlar ohh miss. En fazla cekiyorlardir burdan kredileri basıp gidiyorlardir.
-
@ErdalK kriterlerini iyi belirlemen lazım. Burada aslında senin değil yenge hanımın kararı biraz daha önemli. O ne istiyor? Bunu iyi belirlemen lazım. Yoksa orada birçok sıkıntı ile mücadele ederken, adapte olmaya çalışırken, beni neden buraya getirdin vb. sorularla işin içinden cikamamaktansa onun istediği bir yere gidersen, onu mutlu edersen zaten birçok konu daha kolay rayına girecektir. Tavsiyem yenge hanımla bol bol konuşup onun beklentilerini en ince ayrintisina kadar öğrenip ona göre eyalet/şehir belirlemen
-
@Selly işte öyle kolaymış gibi gösteriliyor ki kimse sefaletini çekmiyor face gruplarında sonra yardım istiyorlar bir sürü var iki çocukla kaldık orta da ev iş diye ya dil yok meslek yok garsondum Türkiye'de diyip yardım istiyor sponsor arıyor bazı kervanlar yolda düzülmez yaa Allah diyerek gidilecek yer değil ki Amerika
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly işte öyle kolaymış gibi gösteriliyor ki kimse sefaletini çekmiyor face gruplarında sonra yardım istiyorlar bir sürü var iki çocukla kaldık orta da ev iş diye ya dil yok meslek yok garsondum Türkiye'de diyip yardım istiyor sponsor arıyor bazı kervanlar yolda düzülmez yaa Allah diyerek gidilecek yer değil ki Amerika
İşte zihniyet dar olunca kolayca önünü arkasını düşünmeden iki video ile gaza gelip gidiyorlar sonra da yardım dileniyorlar. Kimse kimseye bakmak yardım etmek zorunda değil. Kusura bakmasınlar o kafa ile oraları da buraya cevirecekleri için gitmesinler otursunlar oturdukları yerde güzel ülkeyi ne hale getirdiler bari başkalarının şimdi de bizim yeni vatanımızı bu hale sokmasınlar 🤣🤭
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum