DV2024 Sohbet Odası
-
@Simge-Kutlu yapmak lazım ama :) iyi geliyor insana kendi adıma mutlu oluyorum, o günüm güzel geçiyor... bu hayaller olmasa ne kadar vahim durumdayız aslında... en azından hayal kurmak bedava bu ülkede.. herşey ateş pahası olmuş durumlar giderek kötüleşiyor... inşallah yakında sen çok düşündün ne düşündün söyle bakalım hayal kurmak gülmek mutlu olmak parayla diyebilirler... çünkü etrafıma bakıyorum herkes çok mutsuz acayip mutsuz bir ülke olma yolunda ilerliyoruz... sokaklar da kimsenin yüzü gülmüyor, herkes hesapta kitapta... hah Batuhan sevgili eşim beni almaya geldi biz bir Walmart yapar oradan eve geçeriz gece uzun kepenkler inecek bir kaçta tahta çakarız oraya buraya bahçe malzemelerini içeri garaja alınacak barbeque mangal vs oturma grupları köpeklerin klübeleri çok iş var simgecim kasırga geçsin çaya kahveye beklerim :)
-
Arkadaşlar mümkün olduğunca gittiğiniz yerin büyüklüğüne göre az ve öz 2 Türk tanıdığınız olsun yeterli . Tercihen Abd ve Avrupa kökenli insanların olduğu bölgeyi seçin . Hispaniklerin az olduğu bölgeleri seçerseniz . Çok daha makbule geçer. Oraya gittiğinizde kendinizi zorlayın . Bu hem ortama adapte olma hemde dil açısından size yardımcı olacaktır. Ayrıca gerekiyorsa eyalet değişiminden de çekinmeyin.
-
@redsat2000 bir yerde görmüştüm ingilizce ögretmeniydi galiba söyleyen ingilizceyi en iyi ögrenme yöntemi zorda kalma, zorda kalınca ister istemez ögreniyorsun demitşi.
-
@tolgasatir diyen kisi dogru soylemis. Sisteme alismaniz icin Ingilizce cok onemli. Etrafinizda cok fazla Turk olmasi bu acidan dezavantaj diye dusunuyorum.
-
@cdzdcd, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ayvalik10 iklim olarak kışı seviyorum yani akdeniz iklimi şart değil benim için sevgili @ayvalik10 dostum
Üşümeyi sevmememe rağmen ve hemencecik üşüyebilen bı insan olmama rağmen tercihim soğuk yerler. Chicago'ya gel komşu olalım ☺️ @Emrah-Borazan bi kaç gündür hatırlatma servisni aksattı 😄ama -32 diyolar 🤭 fakat ben her gün bakıyorum -7 / -8 falan görüyorum. -32 gerçekten çok zor bı derece. Fakat genel olarak -15in falan nadir görüldüğü bı yermiş yazın da max. +32 ama o da nadiren. Yazın dayanılabilir sıcaklık kışın soğuk ama kabul edilebilir sanki, yani arkadaşım kısaca gel komşu olalım 🤭
-
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly sadece başlığa baktım çıktım Benden uzak Allah a yakın olsun o mahalle. Fikrimce o mahallenin yakınlarından bile geçmeyi düşünmüyorum
aynen tek düşünmediğim yer benimde, -32 ile Chicago ya razıyım :beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Ya değil ya valla değil hergun bakıyorum -7 /-8 görüyorum korkmaaaa gel Chicago'ya 😄
-
@Simge-Kutlu anlaşma yaptık ya tatiller konusunda o yüzden yazmıyorum artık :))
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu yapmak lazım ama :) iyi geliyor insana kendi adıma mutlu oluyorum, o günüm güzel geçiyor... bu hayaller olmasa ne kadar vahim durumdayız aslında... en azından hayal kurmak bedava bu ülkede.. herşey ateş pahası olmuş durumlar giderek kötüleşiyor... inşallah yakında sen çok düşündün ne düşündün söyle bakalım hayal kurmak gülmek mutlu olmak parayla diyebilirler... çünkü etrafıma bakıyorum herkes çok mutsuz acayip mutsuz bir ülke olma yolunda ilerliyoruz... sokaklar da kimsenin yüzü gülmüyor, herkes hesapta kitapta... hah Batuhan sevgili eşim beni almaya geldi biz bir Walmart yapar oradan eve geçeriz gece uzun kepenkler inecek bir kaçta tahta çakarız oraya buraya bahçe malzemelerini içeri garaja alınacak barbeque mangal vs oturma grupları köpeklerin klübeleri çok iş var simgecim kasırga geçsin çaya kahveye beklerim :)
Ay çok iyi hissettim kendimiiiii. Şu an bizim burda da (Chicago'da yani) çok kar var 😂
sizde kasırga geçince arabamızı temizler geliriz 🤭 ama bize de bekleriz 😄 bu arada tüm söylediklerine katılıyorum 👍 -
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu anlaşma yaptık ya tatiller konusunda o yüzden yazmıyorum artık :))
Aaa doğru bak ben onu unutmusum alışkanlık olmuş sanırım 😂
-
-
-
@Simge-Kutlu Houston da soğuk bu ara nazar değdirdiniz :)))
-
@Simge-Kutlu Houston da soğuk bu ara nazar değdirdiniz :)))
Aaa hakikaten baktım da 4 derece gösteriyooo 🙈
-
@Simge-Kutlu sorma çok dertliyiz :))))
-
https://www.instagram.com/reel/CoE1ukho3rJ/?igshid=NDk5N2NlZjQ=
Chicago da bizi böyle bir yaşantı mı bekliyor acaba 😂
-
@ErdalK haahhaahahahha çok iyi :D
-
Uçaktasınız ve new york semalarında en kısa sürede hayallerimize kavuşmamız dileğiyle
https://www.instagram.com/p/CoKJ_uoPhPS/ -
Bu sayaç geçip gittikten sonra hayatımda her halükarda değişiklik olucak…
Sizde bazen düşünüyor musunuz günlük koşuşturmalardan dolayı gün 1 saat gibi geçiyor bazen veya hiç geçmiyor. Bugün gerçekten istediğim bişey için bi adım atmıştım olumsuz sonuçlanınca cok üzüldüm umarım herşeyin sonu abdye göçmek olacağı için bunları yasıyorumdur 🙏
Herkese hayırlı akşamlar dilerim 🍀
-
@Simge-Kutlu sorma çok dertliyiz :))))
Vall aramızda çok bı fark yok Chicago'da -1 😄
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Sizde bazen düşünüyor musunuz günlük koşuşturmalardan dolayı gün 1 saat gibi geçiyor bazen veya hiç geçmiyor. Bugün gerçekten istediğim bişey için bi adım atmıştım olumsuz sonuçlanınca cok üzüldüm umarım herşeyin sonu abdye göçmek olacağı için bunları yasıyorumdur 🙏
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Üzülme demiş Mevlana, bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için, ya da gerçekten olmaması gerektiği icin olmuyordur. Biz daha iyisi olacağı için kısmına yoğunlasalim ☺️ üzülme çünkü daha iyisi olucak GC cikicak ve Amerikaya gidiceksin 🗽
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum