DV2024 Sohbet Odası
-
Herkese selamlaaaar selamlar ☺️ bı kaç gündür sağlık sorunları sebebiyle hiç bakma fırsatı bulamamıştım ne çok birikmiş neler neler konuşulmus. Vallahi geri kalamam gitmek istediğim eyaleti söylemem lazım. bizim planımız Chicago'ya gitmek. Sıcaktan pek hoşlanmayiz. Genel olarak okulların puanları da iyiymiş eger yanlış bilgi edinmediysem. Bır deee tencere tava umrumda bile değil bı çıksın herşeyi satıp savıp arkamızda bırakıp gitmek niyetindeyiz. Yani bu yazdıklarım geçmis olan muhabbetler olsa da geri kalamazdim shajakka
-
@Simge-Kutlu Çok geçmiş olsun Allah şifa versin şimdi daha iyisinizdir inşallah :)
-
@debbieLA77 Merhabalar, biraz geç oldu. k.b.. Yaparken ekran görüntüsü almam gerekiyordu. Şu an işlemler bittiği için o görüntüleri maalesef alamıyorum. Bitmiş belge ve randevu ekran görüntüsü paylaşabiliyorum. İşinize yarar mı bilemiyorum tabi :sun:
-
@Rüştü-Gürbüz hahaha teşekkürler o işime yaramaz ben hallederim inşallah sadece bişey sorucam ödeme için sistem beni formun içindeyken mi yönlendiriyor... yoksa başka bi şekilde mi ödüyorum
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Herkese selamlaaaar selamlar ☺️ bı kaç gündür sağlık sorunları sebebiyle hiç bakma fırsatı bulamamıştım ne çok birikmiş neler neler konuşulmus. Vallahi geri kalamam gitmek istediğim eyaleti söylemem lazım. bizim planımız Chicago'ya gitmek. Sıcaktan pek hoşlanmayiz. Genel olarak okulların puanları da iyiymiş eger yanlış bilgi edinmediysem. Bır deee tencere tava umrumda bile değil bı çıksın herşeyi satıp savıp arkamızda bırakıp gitmek niyetindeyiz. Yani bu yazdıklarım geçmis olan muhabbetler olsa da geri kalamazdim shajakka
Bende metropol seviyorum ama soğukta yapamam gibi geliyo.Benim hayalim california tarafı
-
@debbieLA77 biz bı saflık yapmıştık ds160 bilgileri girerken hangi tarih nereye nerede kalacaksın gibi şeyler soruyor bende aman nasıl olsa değiştiririm diyerek formu sallayarak doldurdum biran önce sıraya gireyim tarih atıyor diye meğer onayladığında değişim olmuyormuş ben gecelerce uyuyamadım eyvah yandık diye
Şimdi sen başladın doldurmaya sana ilk bilgileri gir kaydet sana ödeme kısmına atla ben kredi kartı kullanmadıgım için çıktı aldım başvuruyu bankadan ödedim eğer bir yanlış yaparsan ya da bilgilerinde değişiklik olursa görüşmeye gitmeden yeni da 160 doldurup onunla devam edebiliyormusum işler bir kesinleşsin zaten @denizci10 danışmanlık hizmeti veriyor onunla çalışacağım ds160 in üstünden geçeriz mülakat heyecanım yatışır forumda onunla çalışan arkadaşların dediği her türlü senaryoyu olası soruların hepsine çalışarak gittik benim de en büyük korkum görüşme de far görmüş tavşan gibi kalmak
Özetle şimdi başvuru ile ilgili b1-b2 konu sayfasını bir oku aklında takılanları arama kısmında arat illa bahsi geçen bir muhabbet olmuştur YouTube de adım adım anlatımlı video var bak ama imkanın varsa danışmanlık al ben şahsen her konuya hakimim öyle okudum o korkuyla ama yine de alacağım danışmanlık red yemek istemiyorum elimden geleni yaparım gerisi kısmet -
2022 Eylül ayında Turist vizesini aldım.
Olası bir GC çıkması halinde Case number ın yüksek çıkması durumunda sürece Amerikadan devam etmek mantıklı olur mu ? .
yada bu konuda açılmış bir başlık varmı oradan bakayım biraz bakındım ama bulamadım
-
@debbieLA77 Evet DS160 doldurduktan sonra aşağıda paylaştığım linkten DS160 doldurdum randevu almak istiyorum diyerek üyelik oluşturuyorsunuz. Tüm bilgileri girdikten sonra en son da ödeme var. Bugün ben kredi kartı ile 320 dolar ödedim. Eğer konsoloslukta nakit ödemek isterseniz 6400 TL ödemem gerekiyordu (seçenek sunmuşlardı).
-
Green ŞAFAK 105
Askerde saymadığım şafağı burada Sayıklıyoruz Haydi Hayırlısı -
@ytrbilgisayar :D :D
-
@waterman ahahah bize kışın bile yorgan fazla geliyor Mersin’de 😅😅
-
@celica allah korusun ya deprem cok korkunc
-
@aemte 1 pahalı 2 sıcak 🙈
-
@berolika çok teşekkür ederim eşim rahatsızdı şimdi daha iyi ☺️
-
@Simge-Kutlu gercekten cok pahali en azindan ilk tercih icin :D
-
Arkadaşlar Rafet el roman'ın Amerika diye şarkısı varmış şans eseri denk geldim aşırı şevke geldim 😂 içimde bir his var bu sene olacak gibi aynı zamanda KPSS ye hazirlanan bir öğretmenim Mayıs ta kazanırsam eğer bu stres de son bulcak.
-
@goyro666 Chicagonun da çok ucuz olduğu söylenemez ama bı California değil 🤭
-
@Simge-Kutlu sanirim florida secerim :D
-
@goyro666 sicak iklim seviyosun sanırım ☺️
-
@debbieLA77 avusturya dan demis.
celal sengor: "bolu dağı’na doğru da bir deprem bekleyebiliriz. ama orada 1944 yılında bir deprem oldu. stres var ama çok büyük bir depreme yol açacak kadar değil.
asıl stres birikimi batı’ya doğru oldu.
yani adapazarı, gölcük ve istanbul.
istanbul’u bir kez daha uyarıyorum. ve belki bundan sonra bir kez uyarma fırsatımız dahi olmayabilir. sana tavsiyem istanbul’dan, şehir içindeki evinden taşın. o kadar hazırlıksızız ki, bir doğalgaz boru hattının kırılması bile yeter. taşın çünkü fatih’siz bir hayat istemiyorum.”"
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum