IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Handan Handan Hn çok teşekkür ederim 😌✨
-
@ecom çok teşekkür ediyorum 🙏😌✨
-
@yasmin982 amin inşallah ihtiyacım olacak 😄 çok teşekkür ederim 🙏😌
-
@cokbekledik86 amin inşallah Allah herkesin yolunu açık etsin 🙏✨
-
@crazycells Merhaba geçen gün nvc ye bütün evrakları yükledim ve submit yaptım. Girip baktığımda submited yazıyor hepsinde ama nvc takip sayfasına baktığımda evraklarınızı submit yapmalısınız yazıyor. bir sorun olur mu acaba?
-
@ipek1907 siz nvc sayfası derken ceac ye baktığınızda öyle görüyosunuz değilmi şayet öyleyse sorun yok bir sonraki aşamaya kadar öyle görmeye devam ediceksiniz
-
Merhabalar 9 şubatta Ankara da mulakata gircem pazartesi bir mail geldi vaka numaranizla kayıt yaptırin diye böyle birsey basiniza geldi mi ne yapmam lazım bilen versa bilgilendirirse çok memnun olurum 😇
-
@kdrr, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Merhabalar 9 şubatta Ankara da mulakata gircem pazartesi bir mail geldi vaka numaranizla kayıt yaptırin diye böyle birsey basiniza geldi mi ne yapmam lazım bilen versa bilgilendirirse çok memnun olurum 😇
Evet bunu herkes yapıyor. Kayıt olup pasaportun teslim edileceği ptt kaydı yapılıyor. Pasaportun eve gelmesini isterseniz, yine oradan kargo adresini düzenliyorsunuz.
Biz Ankara'daki ptt'yi seçip pasaport ptt'ye ulaşınca kendimiz gidip aldık. Eve kargoyu istemedik. O yüzden nasıl yapıldığını bilmiyorum. -
@drserdar, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Herkese iyi günler,
2 yıllık süreç sonunda nihayet bugün CEAC status ISSUED e döndü. Bu forumun bir emektarı olarak ben de bu süreci tamamladım :)
Süreçte yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Süreci devam edenlere de sabırlar diliyorum.
gozunuz aydin :)
-
@Damla-D, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Arkadaşlar 3 saat sonra ABD ye uçuyorum sonunda 🥹 sorduğum sorulara cevap veren yönlendiren herkese tekrar teşekkür etmek istedim. Dilerim bekleyen arkadaşlar günün sonunda istediğiniz beklediğiniz kişilere, yerlere kavuşursunuz hayat hep istediğiniz gibi ilerlesin kalın sağlıcakla 👋
iyi yolculuklar
-
@MYusuf çok teşekkür ederim 🙏😇
-
@baharg, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@crazycells Finansal minimum geliri eşim elde edemediği için bana finansal olarak sponsor olacak ABD vatandaşı kişiler bulmuştuk. Fakat onların da evrak süreçlerinde olumsuzluk yaşandı. Onlar artık sponsorum olmasın istiyoruz ve çıkarmak istiyoruz. Kısaca bu şekilde. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. Teşekkürler.
Anladim, sponsorunuzu degistireceksiniz?
Hangi asamadasiniz acaba? Basvuru bilgilerinizi imzaniza tasir misiniz?
-
@ipek1907, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@crazycells Merhaba geçen gün nvc ye bütün evrakları yükledim ve submit yaptım. Girip baktığımda submited yazıyor hepsinde ama nvc takip sayfasına baktığımda evraklarınızı submit yapmalısınız yazıyor. bir sorun olur mu acaba?
sorun yok, merak etmeyin. Belgeler kontrol edilene kadar orasi guncellenmeyecek. Sadece beklemeniz yeterlidir :thumbs_up:
-
@istanbullover, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Merhabalar arkadaslar, suan NVC surecindeyiz. Evraklari yukluyoruz. Amerikan vatandasiyim, esim icin basvurduk. Bedelli askerlik yapti. Terhis belgesini yukleyebilir miyiz? Cogu insan edevletten mi yoksa belge alip yukledi?
Yukleyebilirsiniz, e-devletteki belge yeterlidir.
-
@MYusuf bundan sonraki sureclerde bol sanslar :thumbs_up:
-
@kdrr, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
AIS kaydinizi yapip, pasaportunuzun ve vizenizin hangi PTT'ye gonderilecegini secmelisiniz:
-
Arkadaşlar çok şükür benim sürecimde burda sona erdi vizem onaylandı klasik evraklar adli sicil kaydı nüfus kayıt örneği boşanma belgesi fotoğraflar ve finansal dökümanlar eşimin nerde yaşadığını ne iş yaptığını nasıl tanıştığımızı sordu ve o meşhur beyaz kağıdı elime verdi darısı bekleyen herkesin başına inşallah. bu zorlu süreçte herkes birlik olup birbirine destek olmaya çalıştı çok teşekkür ediyorum
-
@cokbekledik86 Hayırlı olsun :)
-
Tebrikler @cokbekledik86 darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.
-
@cokbekledik86 Hayırlısı olsun, çok sevindim sizin için🍀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum