Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

• ⭐⭐⭐

@adm

Teşekkür ederiz :) Darısı sizlerede olsun.

• @aemte teşekkür ederiz inşallah herkez vizesini alır

• @waterman çok teşekkür ederiz saolun

• ⭐⭐

@sedat3459 Yeni hayatiniz da bol şans dilerim umarım her sey gönlunuzce olur 🙏🗽

• @Erkan-Gürsoy Evettttt sonunda geldi o beklenen gün :) Çok araştırdık , çok bekledik önce o dosya durumunun değişimini beraber gördük sonra mülakat mailini. Evrakları kaç kere kontrol ettin hatta ettik :) Artık hayalleri gerçekleştirme zamanıdır abi. Her şey gönlünüzce olsun , şans sizinle olsun @çakıl . Kutsal topraklarda görüşmek üzere biraz rötarlı da olsa geleceğim yanınıza...

• ⭐⭐

@sedat3459 Tebrikler , Yeni hayatınızda şans sizinle olsun.

• @achillesoag teşekkür ederiz çok sağolun

• ⭐⭐⭐

@achillesoag

Desteklerin için çok teşekkürler kardeşim.

Evrak telaşı çok zevkliydi değil mi :)

Berbaber kurduğumuz hayalleri gerçekleştireceğimize inanıyorum.

Güzel olacak herşey, viski ile karşılayacağım seni havalimanında.

Çok gecikme :)

• @achillesoag çok teşekkür ederiz ah o evrak kontrolleri 😂😂 sen mülakat alınca erkandan da aynı performansı bekliyorum 😂

• @Erkan-Gürsoy Vizeniz hayırlı olsun. Amerika’daki yaşamınızda başarılar dilerim. Umarım herşey gönlünüzce olur

• @Ckfamily

Çok teşekkürler, darısı sizlerede olsun ✌️🇺🇸

• @Erkan-Gürsoy Yeni hayatınızda mutluluk ve sağlık dilerim, hayırlı olsun 🙂

• @hope123 Çok teşekkür ederiz ☺️

• @Erkan-Gürsoy azmin sonunda gelen başarı. Tebrik ederim Erkan hocam yeni hayatınızda mutluluklar…

• @sedat3459 tebrik ederim yeni hayatınızda mutluluklar.

• @ferhatsirin çok teşekkür ederiz saolun

• @ferhatsirin Çok teşekkür ederiz :)

• @sedat3459 Bol şanslar vizeniz hayırlı olsun

• @isinadm teşekkür ederiz çok saolun

• 9 Ocak Unganlar Sağlık Kontrolü: Randevu saatim 11.20 idi ancak ben biraz daha erken gittim ve yaklaşık 10.45 e doğru oradaydım. Öncelikle 4. katta mehmet ungan yazan demir kapıdan içeri girerek kayıt yaptırıyorsunuz. Bu aşamada benden pasaportumu ve ds260 onay belgemi istediler. Daha sonra elime verdikleri kağıt ile birlikte bir alt kata kan ve idrar tahlili için gönderdiler. Orada bir ödeme yaptıktan sonra(önce dolar ile ödedik ancak sonrasında fikir değiştirip tl ile para üstü aldık hiçbir sorun olmadı zaten oldukça güler yüzlüler) daha sonra eli gerçekten çok yumuşak bir hemşire kanımı aldı ve ardından da idrar için hazırsam hemen değilsem de bekledikten sonra idrar testi için gerekli şeyleri gösterdi. bu katta işimiz bittikten sonra 5. kata göğüs röntgeni için çıktık orada biraz bekledikten sonra 1 dk bile sürmeyen göğüs röntgenini çektirdik. Daha sonra da ilk kayıt yaptırdığımız yere döndük ve Unganların kontrolü için sıramızın gelmesini beklemeye başladık. Sıramız gelince küçük sadece bir masa ve muayene kısmı olan bir odada verilen önlüğü giyerek doktoru beklemeye başladım. Duvarda önlük için ve muayene için gerekli bilgilendirmeler yazıyor. göz atmanızı tavsiye ederim özellikle önlük kısmı için. Mehmet bey geldi ve muayene etmeye başladı. Nereye gideceğimi ne yapacağımı sordu almanyada okuduğumu söyleyince üniversitemden birini tanıdığını söyledi güzel bir muhabbet oldu. daha sonrasında aldığım aşı kartının yanlış olduğunu ve telefonumdan e nabıza ulaşabiliyorsam görevli ablalarıma mail yolu ile aşılarımı iletmemi söyledi. Ben aile hekiminden aşılarımı gösteren bir çıktı almış ve imzalatmıştım. Ancak hemen kontrolden sonra istediği belgeyi mail ile gönderdim. Sigara içip içmediğimi sordu geçirdiğim ameliyat olup olmadığını sordu ve en son iki karma aşı yaptığını söyledi onunda eli bir o kadar hafifti zaten sohbet ederken artık otomatikleşmiş bir şekilde aşılarımı yaptı. Daha sonra sonucumuy ertesi gün 3 ten sonra alabileceğimi söylediler ve son ödememizi de yapıp oradan ayrıldık. Şunu söylemeliyim ki çok organizeler olmalarının yanında çok sabırlı ve güleryüzlüler gerçekten size yardımcı olmak için ellerinden geleni fazlasıyla yapıyorlar. Ertesi gün de 3.30 gibi gittim ve sonucumu aldım.

Benzer Başlıklar

• 20 Oy
    3k İleti
    328k Bakış
    Mehmet AksoyM
    @herdem merhaba aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi
  • Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    911 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    946 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k