Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @dytmelek Açılır bence de sık sık ve özellikle gece saatlerinde baksınlar.
    Benim de randevum yarın, bakalım?

  • ⭐⭐⭐

    @Serap-2 yaa umarım güzel haberler alırsınız, merakla bekiyorum sonucunuzu🙏🏻


  • @Serap-2 güzel haberlerinizi bekliyoruz


  • Herkese iyi günler.
    Kusuruma bakmayın dikkatimden kaçmış olabilir ancak anlamadığım bir konu var.
    Biz ds160 formunu doldururken orada eş bilgilerini de giriyoruz.
    Ben eşimle seyahat etmek istediğim için bu bilgileri doldurmuş olmam eşimin vize alnasi için
    yeterli mi.
    Yoksa kendi adıma doldurup yolladıktan sonra (Başka bir gün veya zamanda) eşim içinde yepyeni bir sayfada bilgileri doldurmam mi gerekiyor?
    Ve son olarak da eğer iki ayri zamanda doldurulan forum olursa eş zamanlı randevuyu nasıl ayarlayacagiz? (Randevu alırken kişi ekleme seçeneği var mi)
    Şimdiden emeğinize sağlık.


  • @waterman bir danışmanla konuştum. sen randevuyu al schengen için zorla dedi. ama randevu süreleri uzun oldugu için önce randevuyu al dedi.


  • Ya bu vize formunu doldurmak neymiş arkadaş. 500 defa time out oldum. formu doldurmak amerika'ya gitmekten zor.:)

    Bu noktada bir kaç sorum var.

    1. forma bugüne kadar çalıştığımız bütün yerleri yazmamıza gerek var mı?
    2. forma okuduğumuz bütün okulları yazmamıza gerek var mı?

  • @dytmelek ilginç, randevu tarihini yeniden planla dediğimde Ağustos ve Eylül 23 için boş randevu görüntülüyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @Muhtaradana, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @dytmelek ilginç, randevu tarihini yeniden planla dediğimde Ağustos ve Eylül 23 için boş randevu görüntülüyorum.

    Sizde mi turist vizesine başvuracaksınız?


  • @levo

    "Ben eşimle seyahat etmek istediğim için bu bilgileri doldurmuş olmam eşimin vize alnasi için
    yeterli mi? "

    -Hayır yeterli değil, eşiniz için ayrı bir ds160 formu doldurup göndermelisiniz

    -Eşiniz içinde bir ds-160 formu doldurup gönderdikten sonra aşağıdaki işlemi ais de yaparsanız eşinizle birlikte mülakata girebilirsiniz
    ⬇
    @denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @birisi hayır AIS den randevu alırken önce siz kendi bilgilerinizi gireceksiniz sonra da Başvuru Sahibi Ekle diyerek eşinizin bilgilerini gireceksiniz. Böylece aynı anda randevu alıp aynı anda görüşmeye girebilirsiniz.


  • @melihguney ds-160 formu doldururken bir kaç bilgiden sonra alttaki save butonuna basın, sayfa eksik kısımlar için hata verecektir ama şu anda yaşadığınız bu sorunu yaşamazsınız.
    Bunu @crazycells bey yeşilkartforum YouTube kanalında dv çekilişine başvururken kullandığımız formda yapıp bizlerede anlatınca bizde aynısını ds-160 formunu doldururkende yapmaya başladık ve sonuç başarılı, muhtemelen tüm ceac formlarında bu yöntem çalışıyordur.


  • @Muhtaradana çok teşekkür ederim emeğine sağlık 🌷


  • @waterman yok ben kardeşim için bakıyorum


  • @waterman, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @melihguney, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Bende vize başvurusu yapacacağım fakat açık schengen olmaı avantaj diyorlar. Sırf schengen alacağım diye Yunanistan turu yapmak da istemiyorum. Karar veremedim ne yapacağımı.

    Valla bi çözüm bi yol bulursan kesinlikle bana da yaz.. Makedonya’ya biletlere bakıyorum tekrar Schengen denesem mi bilemiyorum ya da direk ABD denesem mi bilemiyorum 🙄

    Bende kendimi mayıs gibi hazırlıyorum. Pasaport kıbrısla dolu. Baktım GC hayal oldu, başlayacağım pasaportu doldurmaya. Gürcüden başlarım balkanlar sırbistan montenegro + belkide onay alırsak avrupa turu dusunuyorum fakat bu çok tuzlu olacak. Sonrasında ise gezgin ruhlu dolu bir pasaportla amerikan rüyasını başlatmayı düşünüyorum.
    Bu kadar çileye gerek var mı bilmiyorum şu meşhur bas parayı al sponsoru veren şirketlere 5k bayılarak da rüya kısa yoldan başlayabilir. Tabi önemli olan orada kalıcılığı sağlayabilmek.. 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @ethsea j1 imkanın varsa direk git kullan bi yolunu bulursun orda eminim inşallah istediğimiz herşey olur ya 🙄


  • @waterman Maalesef yok. Benim tek çarem GC veya Turist giriş 😕
    Üstte yazdığım pasaport doldurma da benim için biraz hayal. O kadar bütçem şuanlık yok. Bir de üstüne turiste onay verecekleride garanti değil. Gözü karartırsam sponsorlu iş arayışına geçeceğim. 2023 sene sonu askerlik beni bekler. Bedelli ödeyeceğime kendime yeni bir sayfa açarım mantığındayım. Bakalım, kafalar bulanık, ümitlerimiz kıvamında. Fakat şans bizi teğet geçiyor sürekli..


  • @denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    DS160 formu doldurma ve ücret yatırarak randevu nasıl alınır diye 2 adet pdf yaptım. ilk kez başvuracak arkadaşlara yardımcı olmasını umarım.

    1. DS160 FORMU DOLDURMA.pdf

    2. UCRET YATIRMA VE RANDEVU ALMA.pdf

    Çok güzel olmuş.Emeğiniz için size teşekkür ederim.
    Bir sorum var size.Ds 160 formuna evliyiz diye işaretleyip eşin bilgisini girdikten sonra onun içinde ayrıca bir ds160 formu doldurmaya ve randevu tarihi almaya gerek varmı? yoksa; kendimize ait doldurduğumuz ds 160 formu ile ikimizde aynı randevu tarihinde görüşmeye gidebiliyormuyuz*


  • çok kahroldum ya bugün..bugün 20.12.22 sabah 08.00 da vize b1-b2 vize görüşmem vardı, alttarafı halamı iki hafta ziyaret edip beraber abdyi gezip ülkeme geri dönecektim, kendimden emindim üniversitenin mütercim tercümanlık ingilizce bölümünden mezunum akıcı olarak ingilizcem var ve iyi derecedede ispanyolca konuşabiliyorum,beş yıldır güzel bir maaşla bir amerikan şirketinde çalışanım, maaş,sgk dökümler vs herşeyim hazır aynı zamanda babam istanbuldaki abd konsolosluğundan emekli ve green kartlı artı iki tane abdde yaşayan abd vatandaşı halam var, fakat gel görki bu sabah adam bana sadece pasaportumu isteyerek başladı bir defa neden abdye gitmek istiyorsun diye sordu, gerekli cevabı verdiğimde direk ret kağıdımı önüme fırlatarak beni sepetledi, ne bana bir açıklama fırsatı verdi, nede evraklarımı gösterme fırsatı verdi. Şimdi benimki şansızlıkmı? hatamı? acemilikmi? yoksa adamın o an ki reaksiyonumu?


  • @gokhan_fb07 bu sabah arkadaşımada ayni şekilde davrandılar. Hiçbir belgeye bakmamış. İnsanların emeklerine yazık direkt eleme moduna geçmişler.. gerçekten tatil yapacak insanlara bile izin vermiyorlar

  • ⭐⭐⭐

    @gokhan_fb07 babanız konsolosluk çalışanıymış green cardı var ABD’de mi yaşıyor? Halanız ABD’de yaşıyor siz evli misiniz? Ds160 formuna nasıl cevaplar yazdınız?

  • ⭐⭐⭐

    @waterman, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @gokhan_fb07 babanız konsolosluk çalışanıymış green cardı var ABD’de mi yaşıyor? Halanız ABD’de yaşıyor siz evli misiniz? Ds160 formuna nasıl cevaplar yazdınız?

    Konuyla alakalı edit: Profilinizi inceledim zaten göçmenlik başvurunuz var, bu sebepten dolayı red aldığınız bariz belli. Muhtemelen ds160a göçmenlik başvurunuz olduğunu da yazdınız diye düşünüyorum. Bu tarz durumlarda göçmen olmayan bir vize almanız cok zor


Benzer Başlıklar

  • 7
  • 4
  • 6
  • 5
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

74
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum