(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Bugün 8.30da arkadaşımın görüşmesi vardı.
3 yillik çalışan, 16 ülke gezmişti. Nereye gidiyorsun? Ne iş yapıyorsun diye sormuşlar. Hiçbir belgesine bile bakmadan red vermişler. -
@historian benzer bir durum, 3 yıl çalışan ama şengeni yurt dışı gezisi vs olmayan birine de red vermişler
-
@prowl bu benim durumum resmen 🥹 schengendende red aldık ne halt yiycez ya kaldık bu ülkedee :(
-
@waterman denemekte fayda var boş pasaportla alan birsürü tanıdığım var okadar dolu pasaportla alamayanıda gördük anladığım kadarıyla siz henüz başvuru yapmadınız
-
Bende vize başvurusu yapacacağım fakat açık schengen olmaı avantaj diyorlar. Sırf schengen alacağım diye Yunanistan turu yapmak da istemiyorum. Karar veremedim ne yapacağımı.
-
@melihguney, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Bende vize başvurusu yapacacağım fakat açık schengen olmaı avantaj diyorlar. Sırf schengen alacağım diye Yunanistan turu yapmak da istemiyorum. Karar veremedim ne yapacağımı.
Valla bi çözüm bi yol bulursan kesinlikle bana da yaz.. Makedonya’ya biletlere bakıyorum tekrar Schengen denesem mi bilemiyorum ya da direk ABD denesem mi bilemiyorum 🙄
-
@cokbekledik86, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@waterman denemekte fayda var boş pasaportla alan birsürü tanıdığım var okadar dolu pasaportla alamayanıda gördük anladığım kadarıyla siz henüz başvuru yapmadınız
Ds160 doldurdum bir türlü ödeme ekranına gelemiyorum kendimce sorunlardan kaynaklı 🤨 red alırım korkusu var bi yandanda amaan dünyanın sonu mu diyorum da bakalım
-
Biraz önce arkadaşım ve eşi için başvuru yaptık, Ankara seçtik ama lokasyonda uygun randevu yok diyor, ara ara kontrol edecekler açılır umarım boşluk
-
@melihguney Schengen vizesi alın kullanmasanız da olur.
Bir sürü insan hastalık vs nedenlerle kullanmayabiliyor.
Yeter ki pasaportunuzda vize basılı olsun. -
@dytmelek Açılır bence de sık sık ve özellikle gece saatlerinde baksınlar.
Benim de randevum yarın, bakalım? -
@Serap-2 yaa umarım güzel haberler alırsınız, merakla bekiyorum sonucunuzu:folded_hands_light_skin_tone:
-
@Serap-2 güzel haberlerinizi bekliyoruz
-
Herkese iyi günler.
Kusuruma bakmayın dikkatimden kaçmış olabilir ancak anlamadığım bir konu var.
Biz ds160 formunu doldururken orada eş bilgilerini de giriyoruz.
Ben eşimle seyahat etmek istediğim için bu bilgileri doldurmuş olmam eşimin vize alnasi için
yeterli mi.
Yoksa kendi adıma doldurup yolladıktan sonra (Başka bir gün veya zamanda) eşim içinde yepyeni bir sayfada bilgileri doldurmam mi gerekiyor?
Ve son olarak da eğer iki ayri zamanda doldurulan forum olursa eş zamanlı randevuyu nasıl ayarlayacagiz? (Randevu alırken kişi ekleme seçeneği var mi)
Şimdiden emeğinize sağlık. -
@waterman bir danışmanla konuştum. sen randevuyu al schengen için zorla dedi. ama randevu süreleri uzun oldugu için önce randevuyu al dedi.
-
Ya bu vize formunu doldurmak neymiş arkadaş. 500 defa time out oldum. formu doldurmak amerika'ya gitmekten zor.:)
Bu noktada bir kaç sorum var.
- forma bugüne kadar çalıştığımız bütün yerleri yazmamıza gerek var mı?
- forma okuduğumuz bütün okulları yazmamıza gerek var mı?
-
@dytmelek ilginç, randevu tarihini yeniden planla dediğimde Ağustos ve Eylül 23 için boş randevu görüntülüyorum.
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@dytmelek ilginç, randevu tarihini yeniden planla dediğimde Ağustos ve Eylül 23 için boş randevu görüntülüyorum.
Sizde mi turist vizesine başvuracaksınız?
-
"Ben eşimle seyahat etmek istediğim için bu bilgileri doldurmuş olmam eşimin vize alnasi için
yeterli mi? "-Hayır yeterli değil, eşiniz için ayrı bir ds160 formu doldurup göndermelisiniz
-Eşiniz içinde bir ds-160 formu doldurup gönderdikten sonra aşağıdaki işlemi ais de yaparsanız eşinizle birlikte mülakata girebilirsiniz
⬇️
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ@birisi hayır AIS den randevu alırken önce siz kendi bilgilerinizi gireceksiniz sonra da Başvuru Sahibi Ekle diyerek eşinizin bilgilerini gireceksiniz. Böylece aynı anda randevu alıp aynı anda görüşmeye girebilirsiniz.
-
@melihguney ds-160 formu doldururken bir kaç bilgiden sonra alttaki save butonuna basın, sayfa eksik kısımlar için hata verecektir ama şu anda yaşadığınız bu sorunu yaşamazsınız.
Bunu @crazycells bey yeşilkartforum YouTube kanalında dv çekilişine başvururken kullandığımız formda yapıp bizlerede anlatınca bizde aynısını ds-160 formunu doldururkende yapmaya başladık ve sonuç başarılı, muhtemelen tüm ceac formlarında bu yöntem çalışıyordur. -
@Muhtaradana çok teşekkür ederim emeğine sağlık 🌷
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum