@totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
-
-
Merhaba arkadaslar Ds160 formu doldurdum
Us vize hesabimda dpgum tarıhımı yanliş yazdim nasıl düzeltirim bilgisi olan varmi -
-
Merhaba arkadaşlar,
Ben DV Green Card sahibi olarak ABD’ye giriş yaptım ve şu anda Ohio’da yaşıyor/çalışıyorum. ABD’de iş, banka, araç, adres ve vergi düzenimi kurmuş durumdayım. Nişanlım ise şu anda Türkiye’de ve Ağustos gibi evlenmeyi planlıyoruz.
Evlilik sonrasında onu mümkün olan en kısa sürede ABD’ye getirmek istiyorum. Şu an en hızlı ve guvenli seçeneklerden biri dil okulu/F1 süreci gibi göründüğü için, aklımdaki plan onun bu şekilde ABD’ye gelmesi, burada evlendikten sonra benim üzerimden Green Card sürecine başvurmak. Hali hazirda Agustos ayina cok kalmadigi icin turist vizesi ile randevu almamiz cok zor gorunuyor ve turist vizesinin red orani ogrenci vizesine gore cok daha yuksek. Alternatif onerileriniz varsa alabilirim.
Ancak özellikle şunları merak ediyorum:
Bu yöntemin riskleri nelerdir? Duzgun ilerletilmesi icin neler yapilmali?
F1/dil okulu ile giriş yaptıktan kısa süre sonra evlilik ve AOS süreci problem yaratabilir mi?
“Immigrant intent” konusu ne kadar kritik?
Ülkeye giriş-çıkışlarda sorun yaşanabilir mi?
Daha güvenli / daha risksiz bir süreç önerir misiniz?
Benzer süreci yaşayanların timeline ve deneyimleri nasıl oldu?Açıkçası öncelikli hedefim birlikte ABD’de yaşamaya hızlı şekilde başlayabilmek. Eğer bu süreç çok problemli/riskli görünüyorsa, alternatif olarak işimi bırakıp Türkiye’ye dönüp süreci oradan yürütmeyi ve bu sırada Re-entry Permit kullanmayı da değerlendiriyorum.Re-entry permit sebebine evlilik yazip, orada bu sureci yonetmek mantikli mi ? Bunu da yapan arkadaslarimiz varsa dinlemek isterim.
Benzer süreç yaşamış arkadaşların yorumlarını gerçekten merak ediyorum 🙏
-
-
Merhaba
Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz .. -
merhabalar herkese
Benim sorum mülakat taki doktor muayenesinde aşı ile ilgili: Green Kart'tan önce istenen aşıları internette buldum ama bu aşıları yapmış olmamıza rağmen bizim e-Nabız'da birçoğu gözükmüyor. Bununla ilgili bizimle aynı durumda olanlar oldu mu? Hepsini tekrar mı yaptırmamız mi gerekli?
-
@ayvalik10 Merhaba, oğlum vatandaş ABD de yasiyor, anne baba statüsünden Green Card a müracaat etti, sonrasında iptal etti, iptalini posta yolu ile yaptı ama henüz bir cvp alamadık.
-
Merhaba.
Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor.
Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi?
Teşekkürler -
Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
-
@Ali-a, içinde söyledi: Doktor ungan randevusu hakkında
@ATS16 Kredi kartından döviz olarak mı çekiyorlar ? Veya güncel kur üzerinden tutarı çevirip TL olarak mı ?
Saglik muayenesi gunundeki kur uzerinden TL cekim yapiyor Unganlar kredi karti odemelerinde
-
Aranizda I-130 onayi beklerken Petitioner Biometric randevusu gelen arkadasimiz varmi?
-
@çotonak28 merhaba Ben 2024 de seyahat iznim gelmemisti acil seyahat iznine basvurmustum ailemin saglik priblemleri sebebi Ile. Ve bana 1 aylik izin vermislerdi. Hemen 2 gun sonrasinda bileti aldik gittim ve seyahat izin suremin dolmasina 1 gun kala donus yaptim. Beni iceriye odaya aldilar neden gittinjz, kac gun kaldiniz , burada hangi adreste yasiyorsunuz diye sordular. Sonra gecebilirsiniz dediler.acil degildesizin gibi normal seyahat izninile seyahat Eden arkadasim da oldu bir sorun olmadi. Ama tabi bunlar bizim tecrubemiz. Avukata sordugumda sureciniz devam ediyor elbette kimse birsey garanti edemez ama bu green card olsada ayni v ekstrem bir surmunuz olmadigi surece giris yaparsiniz demisti.
-
Amerika vatandasligini kanitlayabilir 3 farkli belge var.
-- Dogum belgesi (Dogdugu state in "Vital Record"larindan alabilir)
-- Gocmenlik yoluyla alinmis "Certificate of Naturalization". (USCIS'e basvurarak yeniden cikartilmasini isteyebilir)
-- Amerikan pasaportunun kendisi (Bu elinde yoksa, diger iki maddeden birini tasiyor olmasi gerekiyor tekrardan pasaport cikarttirabilmek icin)SSN numarasi uzerinden vatandasligi sorgulanabiliyor ancak SSN belgesinin kendisi bir vatandaslik kaniti olarak sayilmiyor.
-- SSA (Social Security Administration) web sitesinden SSN kartini yenilenmesini isteme hakki var. -
@Metty-Yalcin Selamlar, maalesef bir etkisi olmaz. Benim de babam Amerikan vatandaşı ve benle kardeşlerim de başvurumuzdan 9 ay sonra approve olduk ama bu bir şey değiştirmiyor.
Bekarlar için 7-10 yıl, evliler için 10-15 yıl gibi süreler veriliyor. Çok iyi avukatlara başvurduk ama hepsi de durumu deşitiremeyeceğimizi söyledi. -
Benzer bir sorunda biz yaşıyoruz Eşimle birlikte aktif Türkiye'de yaşıyoruz burda oturum kartı aldık eşime amacımız bana vize çıkana kadar hiç yoktan NVC aşamasına gelene kadar birlikte olabilmek. Buna cevap vericek olur mu bilmiyorum Sponsorun Eşimin ABD İle ilişkisi çok kopuk 2021 ve 2023 tax returnlerini eksiksiz bir şekilde file etmiş. fakat 2022 ve 2024 yılını file etmedi. Çünkü geliri minimum filling olan 10.000$ altında olduğu için uğraşmadı aslında yaptığı şeyde bir sorun yok fakat bu bizim sürecimizi nasıl etkileyecek ABD'de değiliz bu tax'ları doldurmak istesek bile geçmişe yönelik tax return ABD'ye gitmeden nasıl yapacağız?
Bir diğer konu benim eşimin Amerika ile gerçekten fiziki bir bağının olmaması ailesi meksikada yaşadığı için hep meksikada kalmış amerikaya gitmiş çalışmış para kazanmış dönmüş ve genelde bu şekilde devam etmiş hiç kalıcı olarak yerleşmemiş ailesi orda olmadığı için
Banka Hesabı yok ABD Telefon numarası yok +1 numarası yok. Eyalet kimliği süresi muhtemelen biz NVC Aşamasına gelmeden dolucak Voter Register baktığımda sadece 1 kez oy kullanmış. Herhangi aktif bir Lease veya adres yok.Ve tüm bunlardan daha büyük sorunumuz eşimin kendi anne ve babası içinde Green Card başvurusunda bulunmuş olması bu süreçte şuanda devam ediyor ve biz I-130 Beklerken onların süreci şuanda NVC aşamasında Joint sponsor aşamasında ilerleyemediler henüz bu süreci ailesinin tuttuğu avukat yürütüyor benim sürecimi ise ben kendim yürütüyorum. Ama sorun şu ki bu süreçte zaten proof of domicile veriliyor. Yani ailesi vizeyi aldığında eşimin Amerikaya taşınması gerekiyor diye biliyorum. Bunu yapmazsa sıra bana geldiğinde NVC aşamasında bunu sorabilirler diye düşünüyorum.
Çok karışık bir durumun içerisindeyiz bunun için ne yapmalıyız aklımdaki tek fikir eşimin Ailesinin vizesi çıktığında eşimi Amerikaya yollamak ordayken telefon numarası,banka hesabı gibi düzenli bir hayat için adımları atması olabilir sanırım başka aklıma bir fikir gelmiyor... Siz olsaydınız ne yapardınız tekrardan yardımcı olan herkese teşekkürler...
-
Herkese selamlar arkadaslar.Yakın zamanda advance parol veya ı 512 ile türkiyeye gidip gelem varmıdır? Yardımcı olursanız cok sevinirim.Tesekkurler.
-
Merhabalar ben K-1 Nişanlılık vizesi başvurusu yaptım Dosyalarım evraklarım her şey tamam Ankara’dan gereken mail de geldi yalnız tek bir sorunum var size sormak istediğim merak ettiğim bir şey var.
Benim iki üç Sene önce başıma bir talihsizlik geldi. Bir arkadaşıma yardım edeyim derken arkadaşımın ricası üzerine hesabıma gelen parayı çekip arkadaşıma verdim ve istemediğim halde nitelikli dolandırıcık suçuyla yargılandım yargılanma sonucu Mahkemeden beraat aldım şu an elimde beraat kararı mahkeme kararı vardır. Ve aynı arkadaşım ile beraber aynı evde kalıyorduk evin kontratı benim üzerimeydi ben bir gün ailemin yanına gittim ve arkadaşımın kaldığı evi polisler basmış arkadaşımı ve kız arkadaşını almışlar bundan dolayı beni de fuhuş konusuyla ilgili Yargıladılar bu sebepten dolayı 45 gün ceza yattım ve dosya kapandı. Bahsettiğim her iki dosyanın da sonucu evrakları elimde mevcuttur. Saygıdeğer okuyucularım lütfen bana bu konuda bilgi verin.
Sizce ben ve Ds-160’ı doldururken mahkeme ceza soruları bölümünde geçmişimde hiçbir şey yaşamadım mahkemeye çıkmadım cezam yoktur diye işaretleyip vize görüşmesine adli sicil kağıdımın temiz bir şekilde götürüp hiçbir şey yokmuş gibi mi gireyim yoksa olanı biteni dolduracağım formda anlatıp bu dosyaların sonuçlarıyla birlikte vize görüşmesine yanımda mı götürüp açıklamasını yapayım hangisini yaparsam vizeyi alabilirim ya da hangisini yaparsam benim için geleceğim için daha iyi olabilir. E-Devletten adli sicil kağıdına baktığım zaman temiz çıkıyor ve arşiv kaydına baktığım zaman o da temiz çıkıyor vize görüşmesine sadece adli sicil kâğıdımı Götürsem ve hiçbir şey bahsetmesem sizce bir sorun olur mu orada kendileri herhangi bir araştırma yapıyorlar mı bu konuda bana bilgi verebilir misiniz teşekkür eder iyi günler dilerim.
-
IR-5 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının anne ve babası)
-
@bklc, içinde söyledi: IR5 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin anne ve babasi)
POTOMAC diye bilgi vermişti kızım.
POTOMAC service center'da su an IR-5 kategorisindeki I-130 islenme suresi 12 ay olarak gorunuyor, size eger USCIS'ten bildirim henuz gelmediyse birkac ay icinde gelecektir.
-
@tamzamanlıanne, içinde söyledi: IR5 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin anne ve babasi)
Merhaba, abim Amerikan vatandaşı, annem için başvuruda bulundu. Abim birth certificate Türk konsolosluğundan aldığı halde rejected yemiş. Başvurudan 13 ay önce alınmış bir belge olduğu için midir? Diye sormak istiyorum. Bir de annemin belgesi de uluslararası olarak kaymakamlıktan alınan bir belge. O da aynı durumda. Bu arada Annem Türkiye’de. Ne yapılması gerekir? @crazycells
Evet, zamani problem olmus olabilir. Guncel olarak e-devletten alip gondermenizi tavsiye ederim.
Turkiye'deki "Vukuatli nufus kayit ornegi" ABD makamlarinda "birth certificate" olarak gorunuyor. Bunu e-devletten alip, "certified translation" yaptirirsaniz USCIS kabul edecek.
ceviri icin su basligi inceleyebilirsiniz:
-
@crazycells teşekkür ederim

-
-
@crazycells teşekkür ederi̇m düzeltmek i̇sti̇yorum Nebraskay miş beni̇m i̇şlem servisi̇m oda 10,5 ay gösteri̇yor
-
@crazycells e-devletten vukuatlı nüfus kayıt örneği tipi ne olmalı?
Kişi, aile ve nüfus aile olarak seçenekler var.!
-
@tamzamanlıanne En kapsamlısı nüfus aile almanızı tavsiye ederim
-
@Muhtaradana teşekkür ederim. Kurum adı olarak ne yazacağım?
Abim Amerika'da , annem Türkiye İstanbul.
İkisine de aynı kurum adı mı yazılacak?Tarih olarak aldığımız günümü yazacağız?
-
@tamzamanlıanne kuruma ibraz seçeneği seçerseniz tarih sorgusu çıkmaz bu seçenekten ilerlerseniz,kurum adı kısmına belgeyi göndereceğiniz yerin adını NVC ya da Ankara konsolosluğu yazabilirsiniz.
-
@crazycells Merhaba Cihan bey,
Forum da hiçbiryerde sorumla ilgili cevap bulamadım,benim için çok önemli ve sizden doğru bilgi alacağımı umuyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Kızım doğumla birlikte Amerikan vatandaşı ve 21 yaşına girdi.Ben ABD deyim ve kızım benim adıma green kart isteği yapacak. Sorum şöyle ki;
Kızım’ın babası ile resmi evliliğimiz hiç olmadı.Dolayısıyla Doğumdan sonra Türkiye’ye döndüğümüzde,TC deki kanunlara göre çocuk önce benim soyadımda ve kütüğümde oldu,kanun 2003 de değiştiğinde (yani kızımın doğumundan 1 yıl sonra) baba tanıma yaptı ve soyadı değişti babasının soyadını aldı ve kütüğüne girdi.
Şimdi benden Birth Certificate yani Vukuatlı Nüfus Belgesi istiyorlar.Kızımın annesi olduğumu görmek ve kanıt için..Orada kızımın soyadı benim soyadım gözüküyor fakat Kızımın birth certifikası ve pasaportu tabiki babasının soyadı..(Burda çünkü böyle bir kanun yok,baba ile gittiğimizde direkt babanın soyisminde çıkıyor herşeyi)
Tektar soruma gelecek olursam;
Benim belgemde açıklamalarda benim kütüğünden çıkmıştır babasınınkine girmiştir,baba tanımıştır diyor.
Ayrıca kızım içinde çıkartıyorum kızımın vukuatlı nüfus belgesinde de,babasının soyismi ile çıkıyor ve açıklamalarda benim annesi olduğumu söylüyor..
Yani önemli olan burda istekte bulunacak kişi kızım ve benim belgemde kızımın soyadı Pasaporttundaki ve birth certificate indeki soyismi farklı..
Ancak açıklamalarda tabiki belli..Bu durum bizim işimizi zorlaştırır ve uzatır mı?
Gerçi onlar kızımın sertifikasında yazan anne ismini görmek istiyormuş diye duydum,önemli olan bu diye duydum fakat maalesef bizim Birth Certificate dediğimiz belgemiz çok karmakarışık!!
Cevabınız için tekrar teşekkürler -
Loto çikti diyelim cardımızı aldıktan sonra en kısa kaç sene içinde anne babamızı yanımıza aldırabiliriz lütfen bilgilendirebilirmisiniz.İlla vatandas mı olmamız gerekiyor
-
selamlar 31,12,2021 de başvuru yaptı kızım amerikadan kızım amerika vatandaşı 25,03,2022 de inceleniyor olağan üstü bir drum yok msj ı aldık ve hiç bir ilerleme yok şana kadar nezaman sonuç alabiliriz sizce
-
Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:
Tugba
-
@crazycells yanıtınız için teşekkürler. Bizim için önemli olan aile olarak bir arada kalabilmek. Ben Amarikan vatandaşı oğlum sayesinde GreenCard alabiliyorum.
Eğer ben tek başıma gidersem: yasal yollarla onlara da green card almam çoook uzun sürebilir.
Bir yol bulup birlikte ya da mümkün olduğu kadar az ayrı kalmak istiyoruz.
Eğer hep birlikte gidebilirsek yada kısa bir süre içinde biraraya gelebilirsek küçük kızımın yerel bir okula gitmesi ve eğitimine devam etmesini sağlamalıyım. Eşimin çalışma izni olması çok iyi olur çünkü ailemizi destekler veya çalışma izni olması için bir süre bekleyebiliriz.Bu durumda hangi yolu izlersek, hangi adımları atsak aile birliğini sürdürebiliriz? Tekrar teşekkür ederiz.
-
@Ezey, içinde söyledi: IR5 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin anne ve babasi)
@crazycells Merhaba Cihan bey,
Forum da hiçbiryerde sorumla ilgili cevap bulamadım,benim için çok önemli ve sizden doğru bilgi alacağımı umuyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Kızım doğumla birlikte Amerikan vatandaşı ve 21 yaşına girdi.Ben ABD deyim ve kızım benim adıma green kart isteği yapacak. Sorum şöyle ki;
Kızım’ın babası ile resmi evliliğimiz hiç olmadı.Dolayısıyla Doğumdan sonra Türkiye’ye döndüğümüzde,TC deki kanunlara göre çocuk önce benim soyadımda ve kütüğümde oldu,kanun 2003 de değiştiğinde (yani kızımın doğumundan 1 yıl sonra) baba tanıma yaptı ve soyadı değişti babasının soyadını aldı ve kütüğüne girdi.
Şimdi benden Birth Certificate yani Vukuatlı Nüfus Belgesi istiyorlar.Kızımın annesi olduğumu görmek ve kanıt için..Orada kızımın soyadı benim soyadım gözüküyor fakat Kızımın birth certifikası ve pasaportu tabiki babasının soyadı..(Burda çünkü böyle bir kanun yok,baba ile gittiğimizde direkt babanın soyisminde çıkıyor herşeyi)
Tektar soruma gelecek olursam;
Benim belgemde açıklamalarda benim kütüğünden çıkmıştır babasınınkine girmiştir,baba tanımıştır diyor.
Ayrıca kızım içinde çıkartıyorum kızımın vukuatlı nüfus belgesinde de,babasının soyismi ile çıkıyor ve açıklamalarda benim annesi olduğumu söylüyor..
Yani önemli olan burda istekte bulunacak kişi kızım ve benim belgemde kızımın soyadı Pasaporttundaki ve birth certificate indeki soyismi farklı..
Ancak açıklamalarda tabiki belli..Bu durum bizim işimizi zorlaştırır ve uzatır mı?
Gerçi onlar kızımın sertifikasında yazan anne ismini görmek istiyormuş diye duydum,önemli olan bu diye duydum fakat maalesef bizim Birth Certificate dediğimiz belgemiz çok karmakarışık!!
Cevabınız için tekrar teşekkürlerOnemli olan sizin kiziniz olmasi, zaten belgelerde de bu acikca gorundugu icin sorun yasamazsiniz. Vukuatli nufus kayit orneginizin ingilizce tercumesini yaptirirken bu durumlari vurgulamalarini isteyebilirsiniz. Dediginiz gibi vukuat bilgilerinde bu degisikliklerin yer almasi lazim.
Ayrica siz de durumu, kanunlari ve kanun degisikligini aciklayan bir mektup yazip bunu da I-130 formunuzun en sonuna ek belge olarak ekleyebilirsiniz. Genelde USCIS belgelerin ne oldugunu anlayinca sorun cikarmiyor, eger yine de tam olarak anlamazsa sizden aciklama isteyebilir; ama USCIS'in aciklama istemesi sizin dosyanizi zora sokmaz, merak etmenize gerek yok, sadece en fazla gecikmeye neden olur.
Neticede resmen kiziniz ve bunu belgelerle kanitlayabiliyorsunuz. Gocmenlik surecinizde bol sanslar dilerim.
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: IR5 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin anne ve babasi)
Loto çikti diyelim cardımızı aldıktan sonra en kısa kaç sene içinde anne babamızı yanımıza aldırabiliriz lütfen bilgilendirebilirmisiniz.İlla vatandas mı olmamız gerekiyor
Sadece ABD vatandaslari IR-5 basvurusu yapabilir. Vatandaslik belgenizi aldiginiz gun basvuru yapabilirsiniz.
Maalesef GC sahipleri anneleri veya babalari icin gocmenlik basvurusu yapamiyorlar.
-
@bklc, içinde söyledi: IR5 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin anne ve babasi)
selamlar 31,12,2021 de başvuru yaptı kızım amerikadan kızım amerika vatandaşı 25,03,2022 de inceleniyor olağan üstü bir drum yok msj ı aldık ve hiç bir ilerleme yok şana kadar nezaman sonuç alabiliriz sizce
Suradan, dosyanizin bulundugu servis merkezine gore, bekleme suresini ogrenebilirsiniz:
-
@safak, içinde söyledi: IR5 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin anne ve babasi)
@crazycells yanıtınız için teşekkürler. Bizim için önemli olan aile olarak bir arada kalabilmek. Ben Amarikan vatandaşı oğlum sayesinde GreenCard alabiliyorum.
Eğer ben tek başıma gidersem: yasal yollarla onlara da green card almam çoook uzun sürebilir.
Bir yol bulup birlikte ya da mümkün olduğu kadar az ayrı kalmak istiyoruz.
Eğer hep birlikte gidebilirsek yada kısa bir süre içinde biraraya gelebilirsek küçük kızımın yerel bir okula gitmesi ve eğitimine devam etmesini sağlamalıyım. Eşimin çalışma izni olması çok iyi olur çünkü ailemizi destekler veya çalışma izni olması için bir süre bekleyebiliriz.Bu durumda hangi yolu izlersek, hangi adımları atsak aile birliğini sürdürebiliriz? Tekrar teşekkür ederiz.
Maalesef dediginiz disinda garanti bir yontem yok. Once siz GC almalisiniz, daha sonrasi esiniz ve cocugunuz icin basvuru yapabilirsiniz ve bu sureyi Turkiye'de gecirebilirsiniz (kendileri vize alana kadar). Fakat bu durumda ABD'de yasayan, calisan GC sahibi veya ABD vatandasi birinin size mali sponsor olmasi gerekiyor. Oglunuz bu basvurularda da size sponsor olabilir mi?
Bunun alternatifi yontem, esinizin sizden bagimsiz olarak ABD'de bir is bulmasi ve calisma vizesi almasi olur. Belki ogretim gorevlilerinin J vizesi degisim programlarindan yararlanmak isteyebilir, bu durumda kucuk kiziniz da J2 ile ABD'de kalabilir ve okula gidebilir; ama tabii J1 vizesine 2 yil kurali verilirse waiver almasi da gerekecek. Her ne kadar islemlerin sayisi fazla olacak olsa da eger bu sureyi ABD'de beraber gecirmek istiyorsaniz boyle bir yol da mumkun.
-
MERHABALAR 31,12,2021 BAŞVURU TARİHİMİZ MART 25 MAİL.ALDIK DAVANIZI İNCELİYORUZ ŞUAN İÇİN BİR SORUN YOK LAKİN HALEN BİR NVC BİLDİRİMİ YADA MAİLİ ALMADIK NEDEN OLABİLİR BU TARİHTEN SONRA RED ALABİLİRMİYİZ YADA SİZCE NEZAMAN CVP ALABİLİRİZ
-
@bklc, içinde söyledi: IR5 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin anne ve babasi)
MERHABALAR 31,12,2021 BAŞVURU TARİHİMİZ MART 25 MAİL.ALDIK DAVANIZI İNCELİYORUZ ŞUAN İÇİN BİR SORUN YOK LAKİN HALEN BİR NVC BİLDİRİMİ YADA MAİLİ ALMADIK NEDEN OLABİLİR BU TARİHTEN SONRA RED ALABİLİRMİYİZ YADA SİZCE NEZAMAN CVP ALABİLİRİZ
forumda yazarken kucuk harf kullanmalisiniz.
Sorun yok, yakinda dosyaniz USCIS tarafindan onaylanip NVC'ye aktarilacaktir. Bekleme suresini suradan gorebilirsiniz:
https://egov.uscis.gov/processing-times/
Sureler, USCIS'in basvuruyu aldigi gunden basliyor yani 31/12/2021 olacak sizin durumunuzda. Neden red alacaginizi dusunuyorsunuz? Bu tur vizelerin reddedilmesi genelde cok dusuk ihtimalli bir durum, reddedilmesi icin ciddi bir neden olmali. Eger evrak eksikliginden bahsediyorsaniz, USCIS sizi bu durumdan haberdar eder ve eksik belgeyi gondermenizi soyler.
-
@crazycells teşekkür ediyorum cevabınız için daha önce iki defa göçmen olmayan vize başvurum red edilmişti bu yüzden birazda uzun sürdüğü iç,in red alabilirmiyiz diye endişeleniyorum
Benzer Başlıklar
120
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum