DV2024 Sohbet Odası
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir bende gc başvurusundan sonra 5-6 kere şakasız abd plakasna denk geldim her gördüğümde gülümseyip bu işaretmi Allahım dedim. umarım işarettir :folded_hands:
bi arkadaşımda gc den sonra 2kez görmüştü bana atmıştı resmini :D kafayımı yedik anlamadım ki :D
bu tarz bişey vardı tam hatırlamıyorum gün içinde hep kırmızı araba dersen veya konusunu getirirsen görürmüşsün onun gibi bişey olabilir buda :)algıda seçicilik aslında :) plakalara baka baka direk gözümüze çarpıyor başka ülke plakaları da görüyorum ama çok gözüme batmıyor :)
-
@goyro666 amerikaya gelmeden nasıl gc aldım :D demek istediğini anladım vizeyi aldık uçağa bindik ilk düşüncem sonunda kurtuldum bir daha geri dönmeyeceğim diye düşünürdüm. amerika da türk gibi yaşamak için değil de amerikalı gibi yaşamak için sevinirdim her halde, o an gelmesi lazım. yaşamadan bilemem. uçakta sizleri de görüp bunu söylerim https://www.youtube.com/watch?v=hl239ii5KCs&ab_channel=mryofu
-
@ayvalik10 aklıma hemen bu video geldi çok iyiydi :D hahahahahah
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir bende gc başvurusundan sonra 5-6 kere şakasız abd plakasna denk geldim her gördüğümde gülümseyip bu işaretmi Allahım dedim. umarım işarettir :folded_hands:
bi arkadaşımda gc den sonra 2kez görmüştü bana atmıştı resmini :D kafayımı yedik anlamadım ki :D
bu tarz bişey vardı tam hatırlamıyorum gün içinde hep kırmızı araba dersen veya konusunu getirirsen görürmüşsün onun gibi bişey olabilir buda :)algıda seçicilik aslında :) plakalara baka baka direk gözümüze çarpıyor başka ülke plakaları da görüyorum ama çok gözüme batmıyor :)
hiç huyum değildir plakalara bakmak yada tabela vs. tamamen ya trafikte önümüze geçiyor yada aracımzın yanında park ediyor :)
ama ben halaa kafayı sıyırmışız kısmındayım :D :D -
@tolgasatir amerikaya gelince bana arabanızı satar mısınız diye sorsaydın. Bildiğin bir araç yabancı da değil sahipleri
-
foruma yeni gelenler forumu unutan hayırsızlardan mustafa yılmazı takip etmeyenler için bir videosunu koyayım
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir amerikaya gelince bana arabanızı satar mısınız diye sorsaydın. Bildiğin bir araç yabancı da değil sahipleri
Neden Honda Accord onu sorguladım sadece bi an bide nasıl geldiler acaba plakada 2022 etiketi var sağ üst köşe de ama bu yeni mi yapıştırılan bişey acaba bilemedim.
-
@diablo_ercan Kar, kış kıyamet, belediye iyi çalışmıyor :) Şaka bir yana New York kış mevsiminde bir başka güzel.
-
@ayvalik10 davetiye akrabanın yakınlık derecesi ve sizin profilinizle alakalı. Etkili olur veya almaz demek için bütüne bakmak lazım
-
dün akşam geçtim tv'nin karşısına daldım öylece, çayımı yudumlarken gc kazandığımı sonra youtube da video falan attığımı düşünüyorum. o esnada çayın dibinde şekerin tam erimediğini görüp tekrardan bardağımı karıştırdım. hanım ile göz göze geldik yine mi gc dedi. hayır dedim abd iran maçı çok enterasan konu kapandı.
-
@diablo_ercan hahahaha valla inss hep birlikte arkadaslar :D ben inene kadar inanmam galiba ya amerikaya ayak bastigim an video atarim söz hahahaha
-
@Programmer ameriga bitmiş yaa :P
-
bu yıl benimde içimde bir umut var ama ilk defa başvurmanın umudumu bilemedim inş mayısta bu umut yerle yeksan olmaz :)
-
-
@ytrbilgisayar iyi ve güzel dileklerin için teşekkürler 😊
-
@tolgasatir yazın green carda artık başvuralım konuşmasını eşimle yaparken çanakkalenin ufacık bir ilçesinde cafede önümüzden california plaka üstü açık mustang geçmişti.. bu geçişini 4 5 kez tekrarlayınca başvuru tarihlerine bakıp başvurma kararımızı kesinleştirdik.. işaretmi değilmi mayısta görürüz :)
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
amerika da türk gibi yaşamak için değil de amerikalı gibi yaşamak için sevinirdim her halde
Bu is boyle olmuyor. 4.5 aydir irlandadayim. Ama ne kadar uyumlu olursaniz olun kultur farki yuzunuze tokat gibi carpiyor. Yani onlar gibi yasamak isteseniz de bir sure sonra geri adim atiyorsunuz. Ilk nesilde bu biraz zor. Ama orada dogan cocugunuz falan olursa yada cocugunuz kucukse okula orada baslarsa eger o zaman belki kulturu benimseyebilir.
-
@uzaysan Bence bu kişiden kişiye değişim gösteren bir nokta, ama 4.5 ayda zaten bir kültüre komple adapte olup onlar gibi yaşamak imkansıza yakın bir şey
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
amerika da türk gibi yaşamak için değil de amerikalı gibi yaşamak için sevinirdim her halde
Bu is boyle olmuyor. 4.5 aydir irlandadayim. Ama ne kadar uyumlu olursaniz olun kultur farki yuzunuze tokat gibi carpiyor. Yani onlar gibi yasamak isteseniz de bir sure sonra geri adim atiyorsunuz. Ilk nesilde bu biraz zor. Ama orada dogan cocugunuz falan olursa yada cocugunuz kucukse okula orada baslarsa eger o zaman belki kulturu benimseyebilir.
Ne gibi kültür farkı yaşıyorsunuz? Bizden farklı olarak neler yapıyor bu insanlar? Mesela ben ailemi senede 1 kez görüyorum. Haftada 1-2 kez telefon üzerinden konuşuyorum. Çevremde eş ve iş dışında sık sık görüştüğüm birileri yok. Haftada bir iki alkollü ortamda bulunuyorum bir kaç gezinti olsun diye. Bu nedenle “Onlar gibi yaşamaya çalışmak” ne demek bunu anlayamıyorum sanırım gidip görmeden anlayamayacağım :)
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@uzaysan Bence bu kişiden kişiye değişim gösteren bir nokta, ama 4.5 ayda zaten bir kültüre komple adapte olup onlar gibi yaşamak imkansıza yakın bir şey
Amerikalılar zaten evde vakit geçirmeyi çok seven insanlar. Evde aileleriyle oluyorlar eğer çok merkezi bir konum değillerse :) bayramlarında hareketli oluyorlar o da güzel bir şey :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
64
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum