[Arşiv] DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Immigrant Visa Case Number in (e.g., MTL1999626025) seklinde oldugu yazilmis.Biz daha mulakata gitmedik ama mulakat tarihimiz belli oldu.Buna gore hangi numara ile https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx sitesinden check islemi yapacagiz(2018EU ile baslayan numarayi sifirli ve sifirsiz birsekilde denedim olmadi.DS260 formundaki numara ise 2 harf ile basliyor ve denedim oda olmadi.)
-
@denizirem başvurudaki numaranızla giriş yapmanız gerekiyor. Confirmation number. Çekiliş başvurusunda verilen numara
-
@denizirem boyle bir uygulamayi kullanmaniza gerek yok. Cunku cekilis surecinde boyle bir asama yok. Bilginize.
-
Sevgili @crazycells ben banka hesabımda sadece 25 bin dolarım olduğu için biraz endişeliyim. Yersiz mi endişeleniyorum daha önceden sadece bu kadar miktar gösterip de vize alan herhangi bir arkadaş var mı acaba? Ya da evham mı yapıyorum merak ettim..
-
@apostleoftruth hatirlatabilir misiniz?
siz, esiniz ve bir cocugunuz mu vardi vize alacak? -
@crazycells hayır sadece ben ve eşim.
-
@apostleoftruth tutar yeterli olur merak etmeyin.
Önerilen rakam ; Kazanan Kişi 15.000 $ , + Yanında Götüreceği kişi başına 5.000$ -
@apostleoftruth sayin smesut'a katiliyorum. yeterli olur.
-
Teşekkürler herkese.
-
Arkadaşlar merhaba bugün Ankara'da ki görüşmeye giren bu arkadaş artik 6 aydan fazla yurtdışinda kalindiysa rapor istendiğini söyledi yani 1 yıl kuralının değiştiği bilgi olan varmı ?birde ilgili ülkeden bunu nasıl temin edebilirim bilen var mı ?
-
@apostleoftruth hiçbir yerde tam rakam belirtilmiyor ancak bankada para istenmesinin sebebi ABD'ye ilk gittiğimiz zamanda, ev, iş vb. bulup düzen kuruncaya kadar devlete yük olmadan geçinebilmemiz. Bakınca da ABD'de 25.000 USD 2 kişilik bir aile için yeterli olacaktır.
-
@erol Su an hala yasanilan ulkede 6 aydan fazla kalindiysa ya da gecmiste bir ulkede 1 yildan fazla kalindiysa adli sicil kaydi alinmasi gerekiyor. Konsoloslugun sitesinde bir degisiklik goremedim. O kisinin dosyasina ozel bir istek olabilir.
Eger sizden de isterlerse su konudan faydalanabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak -
dün akşam 9 bucukta mailim onaylanmış . our request to unlock the DS-260(s) you indicated is now complete. diye mail geldi . fakat giriyorum hala aynı düzeltme kapalı neden olabilir ? ne yapmalıyım ? tesekkürler
-
@yekta sisteme birkac gun verin isterseniz, eger hala acilmadiysa bir daha email gonderirsiniz.
-
@crazycells abi birkaç gün sonra açılmadı tekrar açın mı diyeyim yoksa attığım mailin aynısını mı atayim ?
-
@yekta aynisini gonderin.
-
Visa bulletin açıklanmadı ama merak edenlerle britsimonsays de gördüğüm bir bilgiyi paylaşmak isterim. min EU için 7200'e kadar current olmuş anladığım kadarıyla. aşağıda yazışmayı görebilirsiniz. link de burada --> http://britsimonsays.com/communicating-kcc/comment-page-2/#comment-91968
bu durumda en az 7200'e kadar Avrupa için iyi haber diyebiliriz :)iva
November 10, 2017 at 2:28 pm
Reply
Dear Simon, I have asked to unlock my form as my address changed (the same city but other street), and have reply from KCC that number current for interview processing (hope to see it in upcoming VB, EU region). Your suggestion – should i contact consular section to change it or just update info during interview? Won’t it cause any problem if i’ll do it during interview? Thank you in advance.BritSimon
November 10, 2017 at 2:30 pm
Reply
Change at interview. What is your case number range/country?iva
November 10, 2017 at 2:32 pm
Reply
EU72XX, UkraineBritSimon
November 10, 2017 at 2:36 pm
Reply
Great – so we know your number range is current for EU on the next VB. Thanks! -
demek ki 7200 dolayları current aralığına girmiş demiş. 7200 den fazla da açıklanabilir bu durumda :))
-
içimden 9000 geçiyor, lütfen öyle olsun :)
-
7200 ise çok az :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum