(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Annemin Ekim ayinda babamin da bugun Kasim 15 de randevusu vardi. Ikisine de ayni sorular soruldu. Nereye gideceksin? Ne is yapiyorsun? Avrupaya gittin mi? Amerikada kim var nasil gitti meslegi nedir? Ikisi de onay aldi. Istanbulda girdiler mulakata.
-
Selam herkese ds formu doldururken tam iş yerini doldurmaya gelince sürekli sayfadan atıyor sebebi ne bunun yahu kaç kere denedim sayısını unuttum valla business seçiyorum sayfadan ayrıl çıkıyor
-
@yenihayaletadam Başka bir tarayıcıda denediniz mi
Ben safaride ilerledim sonra sorun yaşadım Chrome'da bitirdim. -
@yenihayaletadam Arkadaşın dediği gibi Chrome kullanmanızı tavsiye ederim. Bir de ara ara "save" etmenizde fayda var. En azından yazdıklarınız kaybolmaz.
-
@Serap-2 böyle deneyeceğim birazdan teşekkür ederim sonucu yazacağım
@Programmer iki tane yapıp kayıt ediyorum sistem deli etti yav çok zor sürekli atıyor vs yordu valla
-
Arkadaşlar merhaba,
benim amerikada erkek arkadaşım var. o türkiyeye bir kez geldi şimdi de ben amerikaya gidip görmek istiyorum. üniversite son sınıf öğrencisiyim. turist vizesine sevgilimin ve ailemin sponsorluğunda başvurabilir miyim? ziyaret nedenimi sorduklarında erkek arkadaşımla göüşeceğim mi demeliyim yoksa turistik ziyaret için mi gidiyorum diyeyim? bir de turist vizesinden red alınca k-1 (nişanlılık başvurusu) sürecim olumsuz etkilenir mi? -
@yenihayaletadam, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Serap-2 böyle deneyeceğim birazdan teşekkür ederim sonucu yazacağım
@Programmer iki tane yapıp kayıt ediyorum sistem deli etti yav çok zor sürekli atıyor vs yordu valla
benim tavsiyemde gece geç saatlerde yapmanız olacak. hem internet hemde site daha sakin olacaktır.
-
şimdi crome den devam ediyorum düzeldi
ben bu iş yer adını türkçe mi yazsam ingilizce mi özel isim türkçe yazmam gerekir diye düşünüyorum ama emin olamadım
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
şimdi crome den devam ediyorum düzeldi
ben bu iş yer adını türkçe mi yazsam ingilizce mi özel isim türkçe yazmam gerekir diye düşünüyorum ama emin olamadım
genelde bu tarz yabancı formları büyük harf ve ingilizce karakterlerle doldurmakta fayda var onların kullandığı format açtıklarında saçma sapan gözükebilir Türkçe karakterler, deneyimli arkadaşlar daha iyi cevaplar @denizci10 @ayvalik10
-
@Serap-2 evet crome den girince sorun düzeldi teşekkür ederim
-
@yenihayaletadam Rica ederim hayırlı olsun
-
@Sinan-Dayi, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba,
Bir yakinim sempozyum katilimi icin vizeye basvuruyu tamamladi, vize turu olarak B1 secti, 22 Kasimda mulakati var ve DS160 formunu yeni bir numarayla (eski numarayla girip retrieve yapmadan) tekrar guncelledi, bu konuda iki sorum var:
- Ilk doldurdugu DS160 formunu retrieve yaparak yeni form doldurmasi gerekiyor mu? Yoksa yeni aldigi numarada yaptigi guncelleme konsolosluk tarafindan gorulebilir mi?
- DS160 formunu yeniden doldururken B1 yerine B1/B2 secmesi gerekir mi? B1 secince mulakatta dikkat etmesi gereken bir konu var mi?
Simdiden tesekkurler
Bu konuda yardimci olabilecek biri var mi?
-
askerden muaf olanlar nereyi işaretleyecek :/
-
Ingilizce/Ingilizce karakterlerle yazmaniz gerekiyor.
Kullanilacak tarayici konusunda da Sn @Serap-2 ve Sn @Programmer bahsettigi gibi Chrome tavsiye ediliyor.
Safari ve Microsoft Edge resmi olarak desteklenmiyor. -
@Sharm hocam ben ıngılızce karakterle turkce yazdım düzeltmeli mıyım o zaman
-
Sirket adindan bahsediyorsunuz degil mi?
Ornegin sirketin adi "Özyağcılar" ise --> "Ozyagcilar"
Bu sekilde yazdiysaniz dogru yazmissiniz.
-
@Sharm evet evet INSAAT MALZEMELERI yazdım mesela
-
@Sinan-Dayi Merhaba. İlk sorunuza vakıf olduğum için hemen onu cevaplayayım. Biz de formu güncelledik ve güncellediğimiz Ds160 formunun çıktısını ve yeni confirmation sayfasının çıktısını alarak ilk vezneye geldiğimizde güncellediğimizi söylerek yeni çıktıları gösterdik. Onlar da sistemden direkt güncellediler zaten.
-
B1/B2 den F1 geçiş süresi ortalama ne kadar sürmektedir?
Ve örneğin B1/B2 vizesinden F1 geçiş de red verdikleri taktirde ülkeyi terk etmek gerekiyor. Tekrar daha sonra ABD ye giriş de b1/B2 bir problem teşkil eder mi?
B1/B2 vizesi iptal olur mu?
Son olarak eb3 başvurusu ABD den yapıp o arada statü değişikliği için B1/B2 den F1 e geçiş de red olduktan sonra ülkeyi terk etmemiz gerektiği için eb3 süreci tr den devam ediyor mu? -
@yenihayaletadam Doğru yapmışsınız. İngilizce çeviri yapmanıza gerek yok. Bu şekilde devam edin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum