Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @dytmelek

Evet dağıtım yapan ülkeler oldu, ama geçen sene Aralık mülakatları 16 Kasım’da dağıtılmıştı.

Henüz geç değil, umudumuz var ✌️🇺🇸

• @Erkan-Gürsoy umarım bu hafta içinde yüksek sayıda toplu mülakat dağıtımı olur 🙏🏻🙏🏻 biz de sizlerden gelecek güzel haberleri beklemedeyiz 👍🏻

• @dytmelek

Teşekkürler güzel dilekleriniz için, umarım bol sayıda mülakat verilir ve herkes hayallerine biraz daha yaklaşır.

• ⭐⭐⭐

Şu mülakatlar dağıtılmadıkça sizin adınıza ben geriliyorum resmen :( inşallah bir an önce mülakat maillerinizi alırsınız

• @Erkan-Gürsoy birşey sormak istiyorum aralık mülakatları derken cut off içindeki 6100 e kadar olan ve hala mülakat alamayan kişilerden mi bahsediliyor? eğer böyleyse çok yavaş değil mi ? bu sene yaklaşık 40-41 bin kişiye çıktığı için sonlardaki kişiler için mülakat alamama ihtimali doğuyor :(

• @ogzylmz Merhaba, evet 6100'e kadar olan kişilerden bahsediliyor, şu anda 3500'e kadar mülakat dağıtımı oldu ve Aralık için henüz mülakat verilmedi, global olarak bakarsak yavaş ilerliyor diyebiliriz.

Yüksek cn ya da düşük cn mülakat alamaz diye bir şey diyemeyiz, geçen sene submit tarihine göre ilerledi süreç, 27K erken submit mülakat alırken 3K geç submit alamadı.

Aralık mülakatı dağıtılırsa daha net olacak her şey.

• Arkadaşlar selamlar, 2023 talihlisi olarak 2024 için de başvuru yapabiliyorum değil mi, farklı bir süreç ilerliyor mu yoksa klasik çekiliş başvurusu mu dolduracağım.
    Çok teşekkürler :)

• ⭐⭐⭐

@bates7

Merhaba, başvuru yapabilirsiniz, sorun olmaz. Başvuru formu aynı bir değişiklik yok.

Bugün son gün elinizi çabuk tutun :)

Bol şans...

• @Erkan-Gürsoy başvurdummm :) çok teşekkürler

• Merhaba herkese,bugün 3.tip mail aldım.bu,süreçte herşey yolunda mı demek acaba

• @egekrtl iyi haber :)

• @egekrtl Yapacak bir şey kalmadı bu noktada beklemekten başka.

Ne yeni mülakat var, ne bülten açıklanıyor. Arada bir mail atıp heyecan yaşıyorduk dosya ne durumda diye. 3. tipten sonra o da bitti :grinning_face:

• @ahmet_ yeni bülteni bekleyip saha cok mülakat verebilirler belki umudum o yönde.

• @NINJAKEMAL gc kazananlari çoğunlukla turist vizesi mülakatlarında red aldı.ama maddi imkanım var denemek istiyorum derseniz ve imkan varsa deneyebilirsiniz.yalnız aosun da bir maliyet olduğunu bilerek bu sürece girmelisiniz .cn nız.submit date iniz.abkara mülakat verme performans larını da göz önünde bulundurup aksiyon almanızda fayda var

• Bu ileti silindi!

• @dytmelek Türkiye kotasından kazanıp diğer ülkelerde mülakat girecek kazananlar mevcut.dv2023 excelinden dilediğiniz zaman bu bilgilere ulaşabilirsiniz

• @egekrtl excele işledim mail tipinizi

• ⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• Herkese merhabalar, öncelikle bu yaralı sitenin kurucularına ve deneyimlerini paylaşanlara sonsuz teşekkürler. Biraz sitenin dinamiklerine uzağım, o yüzden cahilliğim affola. Telegram grubu üyeliği için gerekli formu doldurdum, yardımlarınızı rica ederim. Ayrıca excel dosyası konusunda da yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de bu tip 3 tip 4 mail konusunu merak ettim. Bana gelen dönüş "your case number is now current for interview processing. Once the interview date is scheduled, you will receive notification via mail to check...) seklinde bir geri dönüş oldu sanırsam bu tip 3 mu oluyor? Şimdiden çok teşekkürler.

• Merhabalar herkese, DV-2023 çekilişi çıkanlardanım. DS260 formunu doldurduktan sonra bugüne kadar mail bekliyordum fakat hala herhangi bir mail almış değilim ve bugün bu forumdan belge gönderiminin iptal edildiğini öğrendim. Case numaram Ekim ayı the Visa Bulletin listesinde, şimdi direk randevu mu alıyorum, geç mi kaldım acaba? Case numarası the Visa Bulletin’inde çıktıktan sonra neler yapmalıyım bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi.. Teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k