(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Merhaba,
Ben ve eşim green card sahibiyiz. Eşimin annesi ve 12 yaşındaki kız kardeşi için turist vizesi başvurusu yapacağım ama tüm anlatımlar hep tek kişi için yapılmış. Forumda baya aradım ama bir türlü bulamadım. Annesi ve kardeşi için tek tek ds160 formlarını doldurdum. ais.usvisa-info.com üzerinden hesap açtım ve her ikisinide hesaba ekledim. Fakat her ikisi de farklı başvurularmış gibi görünüyor. Ben bu aşamada her ikisi içinde devam diyip ödemeleri yapıp ayrı ayrı mülakat tarihi mi alacağım? 12 yaşındaki kardeşi mülakata gidecek mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Bu ileti silindi! -
@melih-savdert önce birini ekleyin sonra başka birini başvuruya ekle deyip diğerini de ekleyin. böylece beraber randevu alırsınız. aynı anda mülakata girerler.
-
Arkadaşlar sorum saçma gelebilir ama hala anlamadığım şeylerden birisi biz evrakları ptt'ye teslim edip ptt mi gönderiyor konsolosluğa belgeleri yoksa biz mülakat günü yanımızda getirip öyle mi veriyoruz ?
-
@Türker-0 Mülakata giderken pasaport ve destekleyici belgeleri yanınızda götürüyorsunuz vize onayı halinde pasaportunuzu görevli alıyor ve vize basım işlemlerinden sonra ptt ile belirlediğiniz adrese ya da seçmiş olduğunuz ptt merkezine gönderiliyor. İdari işlem durumunda sizden istenirse belgeleri ptt ile elçiliğe ya da konsolosluğa gönderiyorsunuz.
-
Tesekkur ederim, hos buldum :)
YesilkartForum ayni samimiyeti ve nezaketi koruyarak daha da buyuk bir aile olmus tum forumdaslarin ellerine yureklerine saglik! -
Merhabalar babam yaklaşık bir ay onca kabul aldı ama pasaportu henüz gelmedi bu durumda ne yapmalıyım?
-
@denizci10 Bu dediğiniz işlemi ds160 sırasında mı yoksa https://ais.usvisa-info.com/ sitesinde hesabıma login olduktan sonra mı yapacağım? Teşekkürler.
-
@melih-savdert ais de yapacaksınız.
-
@historian Dün gece tekrar baktım ve Aralık ayına çektim :)
-
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Biz 16 Eylül'de ailece red almıştık ve vize durmumuzda ''refused'' yazıyordu.214b ile sarı kağıt ile red verilmişti bize. Şuan baktığımda ''Application Received'' ibaresi var. Bu ne anlama geliyor ?
-

-
@BerryLisrap inşallah dediğiniz gibi olurda onaylanır.
-
@irem-begum öncelikle konsolosluğa pasaportun dönüp dönmediğini sorun. Eğer konsolosluktaysa zaten size geri postalanır PTT’den mesaj almadılar mı hiç?
-
@waterman Teşekkür ederim cevabınız için almadılar hiç mesaj ptt den siteden kontrol edince vize onaylandı görünüyor sadece kargoya verildi felanda yazmıyor ptt den bilgi alınabiliyor mu?
-
@irem-begum konsolosluğa ulaşmakta fayda var o zaman eğer PTT’ye verilseydi mesaj muhakkak gönderilirdi
-
Biz 3 kisi icin basvurmustik biri red aldi ikisi onaylandi vizelerini aldilar bu digerlerine ulkeye giriste sorun cikartir mi? @waterman @denizci10 @FiveHN
-
@FiveHN Yani ben kendim gereken belgeleri el ile teslim ediyorum. O PTT olayı sadece vizem onaylanırsa oradan alıyorum sanırım . Teşekkürler yardım için.
-
@lbsryts hayır
-
@denizci10 ds160 forma beraber seyahat edeceklerini yazmistik?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum