Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

• confirmation numarami kaybettim kismindan bakmaya calistim henuz yeni basvurular icin bakilmiyor,

• Merhaba, dün geceden beri deniyorum ancak sayfa sürekli unavailable. Başvuru yapamıyorum:(

• Ben de sürekli hata alıyorum sanıyorum pasaport zorunluluğu kalktıktan aşırı talep var...

• Merhabalar. Greencard başvurumda isim ve soyisim bilgilerimi ters yazdığımı farkettim. Başvurum geçersiz olur mu. Tekrar düzeltme imkanım var mı. Yeniden başvursam sorun olur mu. Teşekkürler.

• YENİDEN BAŞVURURSAN İKİSİ DE İPTAL OLUR

• Benim başvurumu, kendi bilgilerim ve fotoğraflarımla, Amerika'da yaşayan bir akrabam oradan formu doldurarak yapsa bu sorun teşkil eder mi acaba, teşekkür ederim

• ⭐⭐

İyi ki kendi başvurumu son günlere bırakmamışım. Bir arkadaşım onun için başvurmamı istedi, bilgilerini de attı. Dünden beri ne zaman denesem site açılmıyor. Son güne bırakanlara geçmiş olsun valla.

• bEN HEP İLK HAFTA BAŞVURUYORDUM BU SEFER SON GÜNE BIRAKALIM DEDİM ŞANSIMIZI DENEYELİM AMA BU ARADA SİTE ÇÖKTÜ 🙂

• @emre1975 tekrar kesinlikle başvurmayın. Düzenleme imkanınız yok maalesef. Ama çekiliş sonuçları açıklandığında talihli olduğunuzu öğrenirseniz ds260 formunu doğru bilgilerle doldurursunuz

• Arkadaşlar merhaba , site düzelir mi ? eskiden tecrübeli olanlar vardır diye düşünüyorum bu konuda. Yani bana kalsa ekim ortasında halledeceğim işlem , eşimin foto çekiliriz yaa demeleriyle kasımı buldu. şimdi de site aktif değil ? umarım bir kaç saate düzelir en azından !!!!

• @Muhtaradana Teşekkür ederim cevabınız içim.

• @Sinan35 sorun olmaz ama kendi başvurunuzu en doğru siz yapabilirsiniz. En azından içiniz rahat olur

• @yasvedev forumda yazarken küçük harf kullanın lütfen

• Sürekli capctha girdiğimden capslock açık kalmış özür 🙂

• @ers1ns geçmiş dönemlerde böyle bir hatayla hiç karşılaşmadım, en azından sürekli bu şekilde hata almıyorduk. Gece sakinkende deneyin lütfen

• ⭐⭐⭐⭐⭐

su linkten hala basvuru yapilabiliyor:

https://169.253.175.195/application.aspx

• Selamın aleyküm önlisans okuyorum son senem lise mezununu mu seçmem gerekiyor

• @crazycells harikasınız, 8 saattir sürekli refresh etmekten capchta girmekten ölmüştüm 🙂

• Selamın aleyküm önlisans okuyorum son senem lise mezununu mu seçmem gerekiyor

• selamlar, Türkiye saatiyle başvuru süreci ne zaman bitecek bilgisi olan var mı?

Benzer Başlıklar

• 29
  • 1062
  • 10
  • 5
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.8k

| | | |