[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
bEN HEP İLK HAFTA BAŞVURUYORDUM BU SEFER SON GÜNE BIRAKALIM DEDİM ŞANSIMIZI DENEYELİM AMA BU ARADA SİTE ÇÖKTÜ :)
-
@emre1975 tekrar kesinlikle başvurmayın. Düzenleme imkanınız yok maalesef. Ama çekiliş sonuçları açıklandığında talihli olduğunuzu öğrenirseniz ds260 formunu doğru bilgilerle doldurursunuz
-
Arkadaşlar merhaba , site düzelir mi ? eskiden tecrübeli olanlar vardır diye düşünüyorum bu konuda. Yani bana kalsa ekim ortasında halledeceğim işlem , eşimin foto çekiliriz yaa demeleriyle kasımı buldu. şimdi de site aktif değil ? umarım bir kaç saate düzelir en azından !!!!
-
@Muhtaradana Teşekkür ederim cevabınız içim.
-
@Sinan35 sorun olmaz ama kendi başvurunuzu en doğru siz yapabilirsiniz. En azından içiniz rahat olur
-
@yasvedev forumda yazarken küçük harf kullanın lütfen
-
Sürekli capctha girdiğimden capslock açık kalmış özür :)
-
@ers1ns geçmiş dönemlerde böyle bir hatayla hiç karşılaşmadım, en azından sürekli bu şekilde hata almıyorduk. Gece sakinkende deneyin lütfen
-
su linkten hala basvuru yapilabiliyor:
-
Selamın aleyküm önlisans okuyorum son senem lise mezununu mu seçmem gerekiyor
-
@crazycells harikasınız, 8 saattir sürekli refresh etmekten capchta girmekten ölmüştüm :)
-
Selamın aleyküm önlisans okuyorum son senem lise mezununu mu seçmem gerekiyor
-
selamlar, Türkiye saatiyle başvuru süreci ne zaman bitecek bilgisi olan var mı?
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@ers1ns geçmiş dönemlerde böyle bir hatayla hiç karşılaşmadım, en azından sürekli bu şekilde hata almıyorduk. Gece sakinkende deneyin lütfen
Teşekkürler , başvurularımızı tamamladım az önce. Sıkıntı yaşayan varsa VPN ile denemesini , olmuyorsa fotoğraf boyutunu küçültmesini tavsiye ederim. Tabi belki uğraştığım 2 saat içerisinde site düzelmiştir onu bilemicem. Umarım çok isteyenlere çıkar , herkes için hayırlısı olsun tekrardan. :)
-
Yok açılıyor şu an vpn e gerek yok
-
Merhaba arkadaşlar.
Eşim ben ve çocuğum olarak toplamda 2 başvuru gerçekleştirdik. (eşim ve ben)
Bana çıkması halinde her şey yolunda gider ve tüm onayları almamız halinde benim önden gidip iş ve barınma durumlarını önden ayarlayıp eşim ve çocuğumun daha sonrasında gelmesi mümkün müdür? bunu hangi aşamada belirtiyoruz? malum sarı dosya herkese tek tek mi veriliyor?
-
merhabalar ben yanlışlıkla isim yerine soyisim, soy isim yerine ise isim girdim bir sıkıntı olur mu, yada tekrardan başvurabilirmiyim
başvursam sıkıntı olur mu -
şuan için yapacak bi' şey yok, ikinci kere başvuru yapamazsınız.
çekilişi kazandığınız takdirde mülakata ankara'da girecekserniz eğer, ankara konsolosluğu böyle durumlarda toleranslı davranıyor.
şuan sadece çekilişin açıklanmasını ve kazanmayı beklemelisiniz.bol şans.
-
konolosluk sıkıntı yaratır mı
-
Arkadaşlar başvuru esnasında istenilen adres kısmına eşimin green kartınıda doldururken otomatik doldur seçeneğinin gelmesi ile il ve ilçeyi yanlış girdiğimi farkettim... adres kısmına güncel adresimi yazmışım. ancak il ve ilçe doğum yerimi yazmışım. bir problem olur mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum