(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@lbsryts pasaportunuz ptt de 1 günden fazla kalmışsa büyük ihtimalle ile bir yerlerde sıkışmıştır. Danışanımın gen hafta 4 gün kaldı ptt de gitti son anda buldu. Siz o kadar beklemeyin bence.
-
Merhabalar herkese, ben Amerika’da yaşıyorum greencardım var ve burada askeriyeye girdim mayısta mezuniyet törenim olacak kardeşlerimin gelmesini çok istiyorum. Sanırım bir kaç ay telefonla da görüşemeyeceğiz. Vize alma ihtimalleri ne olur sizce? Askeriyenin artı bir katkısı olur mu? Bir de formu kendimiz dolduracağız şirketler 150$ istemişler. Hara yapmak istemiyoruz verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir? Çok teşekkür ederim herkese.
-
@umutsuzbekleyis anladığım kadarıyla ABD’de green card ile orduda görev alıyorsunuz. Bunun artısı konsolosun önünde olabilir çünkü ABD’ye hizmet veren birinin aile üyeleri ziyarete gelmek istiyor. Ordu’da görev yapanlara abd içinde bildiğiniz üzere cok ciddi saygı duyuyorlar bunun artısı olacağını düşünüyorum ben. Ancak tek soru green cardınızı lottery yoluyla mı aldınız? Yani turist vizesi ile gidip aos yapıp almamış olmanız lazım. Bi kural değil tabi bu ama takıldıkları nokta oluyor..
-
@denizci10 suan hala transit surecinde ilceye gelmis ama pazar calismiyorlar. Yarin buyuk ihtimalle mesaj gelir teslim alin diye mesajdan sonra kac gun tutuyorlar ptt’de onu sordum
-
@lbsryts 24 ekimde mülakata girdim ve vize başvurm onaylandı pasaport kaç günde elime geçer. Siz kaç günde teslim aldınız başvurunuz onaylandıktan? Teşekkürler
-
24 ekimde mülakata girdim ve vize başvurm onaylandı pasaport kaç günde elime geçer. Siz kaç günde teslim aldınız başvurunuz onaylandıktan sonra ? Teşekkürler
-
@Mehmet-Ali-ASOĞLU muhtemelen bu haftaiçi PTT'den sms alacaksınız.
geçen hafta resmi tatil olduğu için bu haftaya kalmıştır muhtemelen. -
@gucarslan kuzenimin ki iki günde geldi o pilot olduğu ve pasaport ile işi olduğu için sanırım hemen gönderdiler. Benim ki daha gelmedi ortalama bu işlemin kaç sürdüğünü merak ediyorum ben aslında
-
Teşekkür ederim. Anakradan martta aldım daha erkene alamadım henüz
-
@Mehmet-Ali-ASOĞLU bende 24ekimde girdim. Pasaportu bekliyorum
-
Bu arada bizim kaptan vizeden onay aldı. Ama biz tekrar denize çıktığımız için pasaport u almaya gidemedi. PTT ye sorduğunda “geldiğimde alabilir miyim” diye.
2 ay tutuyoruz. Geldiğinizde alabilirsiniz dediler. -
@Mehmet-Ali-ASOĞLU konu tamamen konsolosluğun yoğunluğu ile alakalı.
ort. 1 hafta gibi düşünebilirsiniz. sistemden bakıp şuan ki durumunu görebilirsiniz; -
@gucarslan şuan sistemde approved görünüyor
-
@Mehmet-Ali-ASOĞLU süper! yakında ilgili PTT mesajını alacaksınız o halde..
-
@Mehmet-Ali-ASOĞLU merhabalar annem bekliyor pasaportunu 27 ekimde girdi pttde ilcede gorunuyor ama daha teslim alin diye mesaj gelmedi yarin gelir diye umuyoruz. Ben kendi vizemi nisanda almistim 9 gun surdu ptt vize onaydan sonra teslim almam ama benimkisi turist degildi. O gunku yogunlukla ilgili de olabilir sizinkisi.
-
@lbsryts teşekkürler cevabınız için
-
@Mehmet-Ali-ASOĞLU bu akşam 19.00 dan sonra PTT mesajı gelir o zaman.
-
@denizci10 direk nokta atışı olur hocam umarım☺️
-
@Mehmet-Ali-ASOĞLU Yanlis hatirlamiyorsam ben Ptesi gorusmeye girmistim cuma elimdeydi pasaport. Epey hizlilar.
-
@denizci10 çok iddialı olmuş hocam nokta atış zaman olarak☺️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum