(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Mehmet-Ali-ASOĞLU muhtemelen bu haftaiçi PTT'den sms alacaksınız.
geçen hafta resmi tatil olduğu için bu haftaya kalmıştır muhtemelen. -
@gucarslan kuzenimin ki iki günde geldi o pilot olduğu ve pasaport ile işi olduğu için sanırım hemen gönderdiler. Benim ki daha gelmedi ortalama bu işlemin kaç sürdüğünü merak ediyorum ben aslında
-
Teşekkür ederim. Anakradan martta aldım daha erkene alamadım henüz
-
@Mehmet-Ali-ASOĞLU bende 24ekimde girdim. Pasaportu bekliyorum
-
Bu arada bizim kaptan vizeden onay aldı. Ama biz tekrar denize çıktığımız için pasaport u almaya gidemedi. PTT ye sorduğunda “geldiğimde alabilir miyim” diye.
2 ay tutuyoruz. Geldiğinizde alabilirsiniz dediler. -
@Mehmet-Ali-ASOĞLU konu tamamen konsolosluğun yoğunluğu ile alakalı.
ort. 1 hafta gibi düşünebilirsiniz. sistemden bakıp şuan ki durumunu görebilirsiniz; -
@gucarslan şuan sistemde approved görünüyor
-
@Mehmet-Ali-ASOĞLU süper! yakında ilgili PTT mesajını alacaksınız o halde..
-
@Mehmet-Ali-ASOĞLU merhabalar annem bekliyor pasaportunu 27 ekimde girdi pttde ilcede gorunuyor ama daha teslim alin diye mesaj gelmedi yarin gelir diye umuyoruz. Ben kendi vizemi nisanda almistim 9 gun surdu ptt vize onaydan sonra teslim almam ama benimkisi turist degildi. O gunku yogunlukla ilgili de olabilir sizinkisi.
-
@lbsryts teşekkürler cevabınız için
-
@Mehmet-Ali-ASOĞLU bu akşam 19.00 dan sonra PTT mesajı gelir o zaman.
-
@denizci10 direk nokta atışı olur hocam umarım☺️
-
@Mehmet-Ali-ASOĞLU Yanlis hatirlamiyorsam ben Ptesi gorusmeye girmistim cuma elimdeydi pasaport. Epey hizlilar.
-
@denizci10 çok iddialı olmuş hocam nokta atış zaman olarak☺️
-
@Mehmet-Ali-ASOĞLU rica ederim. Sistemde İssued oldugu zaman size gün icinde pttden mesaj gelecektir
-
@lbsryts benim cumadan beri issued ama halen mesaj gelmedi.
-
@Mehmet-Ali-ASOĞLU genel olarak öyle oluyor. benim danışanlarımı takip ediyorum. Issued yazdığı zaman akşam 19.00 dan sonra PTT den mesaj geliyor.
-
@kugutex, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@lbsryts benim cumadan beri issued ama halen mesaj gelmedi.
Allah allah, arayıp sorun isterseniz cünkü numaraya mesaj geliyor. Numaranizi yanlıs yazmıs olma ihtimaliniz var mi veya bize hem email hemde mesaj geldi emailinizi de bi kontrol edin isterseniz. Ben nisan ayinda aldıgımda da ptt ile sorun yasadım ilcedeki ptt müdürü arayıp sorgulatti kontrolunu sagladı -
Bır sorum olacak cevap verirseniz çok sevinirim, kendi adıma ds160 formunu doldurdum (henüz göndermedim). Eşim için ayrı form dolduracak mıyız, dolduracaksak nasıl dolduracağız?
Benim formumda sadece eşimin ad, soyad, doğum yeri ve tarihi, adres bilgisi istedi. -
Boş pasaport ile vize almak imkansız mı sizce ve balkan turu +1 schengen vizesi yeterli olur mu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum