Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

• @archix kesin doğru mudur emin değilim ama Telegram gruplarında söylenene göre bir günde çok sık ve çok sayıda sayfa yenileme yapınca bu uyarıyı veriyormuş. Bir süre sonra düzeliyormuş

• Merhaba herkese,

Vize başvurusu için doldurmuş olduğum DS160 formunu güncelledim ve konsolosluğa güncellemeleri için mail attım.

Aşağıdaki maili gönderdiler ve ilgili dokümanı kendilerine ilettim. Ancak aşağıdaki maili tekrar ilettiler. Nasıl geri dönüş yapmam gerekir bilemedim. En olmadı en güncel halini alıp öyle gideceğim görüşmeye ama şimdiden halletmek istedim. Süreci bilen varsa destek olabilir mi?

Dear Applicant,

We have received your request to update the DS-160 number in your U.S. visa application account. Please be informed that we can only make the update when the applicant information on the DS-160 confirmation page is the same as the information entered in your account in our appointment system. If there is a discrepancy (e.g., visa class, given name, surname, date of birth, etc.) with the applicant information in your account, the update will not be made.

If you want to update a DS-160 number, and the rest of the information matches the applicant’s information on the account, reply to this email and attach a clear and legible copy of the new CEAC (DS-160) confirmation page. Once we receive your response, we will review your request.

• Eski ve yeni her iki DS160 formunu da iletmem mi gerek acaba?

• ⭐⭐⭐

@madmizah yeni doldurduğunuz ds160 confirmation page çıktı alıp mülakat günü yanınızda götürün. Orda güncellemeleri yapıyorlar

• @dytmelek çok teşekkürler. Bahsettiğiniz telegram gruplarına nereden katılabilirim?

• ⭐⭐⭐⭐

@archix o bir uyarı mesajıdır. Ban yemişsiniz. yani kısa sürede çok fazla denemişsiniz ondan dolayı 6 saat bloke etmişler sizi. Sonra bakarsanız randevu bulabilirsiniz. Telegram grupları önceki postlarda paylaşıldı. dilerseniz bu başlığın önceki postlarına bakın.

• Arkadaşlar Merhaba, Ankara'da artık sadece Çukurambar'daki yeni binada vize veriliyor değil mi? Teşekkürler

• @bdiler61 37c031b9-5cd5-4bcf-87a9-30adf4f24a22-image.png

Evet o adreste. Randevu sayfasında da görülebiliyor.

• @bdiler61 evet

• Teşekkürler cavaplar için. Yarın viza randevusu var. Görüşme sonrası deneyimi burada paylaşırım.

• ⭐⭐

@nefess Selam
    Kanada vize reddinden sonra 3 kere abd vizesi aldim. Her gorusmede bu soru soruldu.

• Merhaba , istanbul ve ankarada en son turiat vizesi hangi tarihlere veriliyor acaba

• Merhaba
    Bugün saat 9:30 da Ankara'da vize görüşmem vardır. Zaman zaman 3 zaman zaman 4 banko çalıştı. Yoğunluktan görüşmeye 11:30 da girebildim. 10 Numaralı gişeye düşenlerin görüşmesi bir hayli uzun sürdü.
    Parmak izleri alındıktan sonra; görevli medeni durumu mu, nerede çalıştığımı, nereye gideceğimi ve daha önce ABD'ye gidip gitmediğimi sordu. Bekarım, kamu personeliyim, New york'a gideceğim ve daha önce 2 kere ABD'ye gittim diye cevap verdikten sonra vizeniz onaylandı haftaya PTT'den alabilirsiniz diyerek görüşmem sonladı. Oldukça kısa sürdü fakat alamayanlar da vardı.

• az önce aldım en erken 7 temmuz 2023

• @ayça66 Teşekkürler. Ne is yapiyorsunuz?
    Nereye gideceksiniz? New York
    Abd de akrabaniz var mi? Evet abim 6 yildir Amerika'da yasiyor.
    Hic yurt dışına ciktimiz mi? Hayir

Sorular bunlarmis. Cok kalabalık 3 saatten fazla beklediler.

• hayırlı olsun. bende randevu aldıktan sonra bir heyecan olmaya başladı. 7 temmuz 2023 e verdi

• @waterman Ben incelendiğini düşünüyorum. Madem incelenmiyor niye formu dolduruyoruz? Gorevli sorsun soruyu cevabi da kendi yazar. 2 yil once anne ve babam da cok kolay vize almisti.

• @bdiler61 hayırlı olsun . Pazartesi bende 11 nolu bankodan 30 saniyede aldım. Arkadaşım da aynı anda sizin dediğiniz 10 nolu bankoda epey uzun sürdü ama o da aldı . 10 daki beyefendi biraz daha sık dokuyo heralde.

• @kugutex Teşekkürler. Size de hayırlı olsun. 10 nolu bankodaki beyefendi her şeyi soruyordu.

• @bdiler61 çok sevindim adınıza. hayırlı uğurlu olsun vizeniz.

Benzer Başlıklar

• 2023 B1/B2 Vize Randevu Tarihleri Durumu

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    51
    0 Oy
    51 İleti
    3k Bakış
    A
    @ATS16 Merhabalar, mail attım buradan yazdım whatsapptanda yazdım ama ulaşamadım
  • B2 turist vizesini F1 öğrenci vizesine cevirmek

38
    0 Oy
    38 İleti
    4k Bakış
    E
    Merhaba ben eşim ve çocuğum geçen yaz turist vizesi ile Amerika’ya giriş yaptık , daha sonra turist vizesi (6ay) biterken f1 öğrenci vizesine başvurduk , o evrede sponsorluk teklifi geldi ama pek de ne kadar süreceği belli olmayan bir süreçti , biz de Türkiye’ye donmeye karar verdik. Öğrenci vizesi çıkmıyor askıda kaldık zannediyorduk ki meğer son bir hafta içinde onay almışız.30 temmuzda giriş yaptıysak 25 temmuzda Türkiye’ye dönüş yaptık. Biz artık turist vizemizi yakmış mı oluyoruz? Tekrar giriş yapmak istediğimizde f1 başvurusu mu yapmamız gerekiyor , ve çıkma olasılığı gerçekten dusuk mu ? Green card çekilişi çıktığında herhangi bir sorun yaşanır mı? Uzun oldu biraz ama pek bilgi alamadım bu konularda ..
  • Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

1k
    3 Oy
    1k İleti
    70k Bakış
    ATS16A
    @Akin-Z https://www.ustraveldocs.com/tr/tr/step-2#how-to-apply-for-non-immigrant-visa
  • 12 Oy
    1k İleti
    94k Bakış
    K
    @vartorian, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari) Green card'in duraklatilmasi Isveren sponsorlugunda basvuranlari da etkileyebilir mi? Henuz hersey gri ancak bir tahmini olan varmidir? "Green Card duraklatildi" diye bir sey yok. Sadece Diversity Visa Lottery (DV) programi durduruldu. O da yasaya uygun degil, bu sekilde durdurulamaz. Mahkemeden donecektir. Cekilis haricindeki hic bir green card sureclerinde durdurulma yok, zorlastirma var.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k