(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@cnglbhr Tebrikler profilinizden ve mülakatınızdan bahsedebilir misiniz?
-
@FiveHN benimki çok kısa sürdü neden gidiyorsun dedi turistik chefim ben ve yemeklerini tatmak istiyorum dedim. kaç senedir aşçılık yapıosn ve ne kadar kazanıosn diye sordu onayladı.
-
@debbieLA77 evet
-
@cnglbhr tebrikler anahtar olayı da demek ki aksi bir güvenliğe denk geldi yanımdaki arkadaş.
-
Arkadaslar Annme ve babam Ankarada vize gorusmesine girecek. Iki sorum var
1-Yeni buyikelcilikte Cantalarini telefonlarini birakabilecekleri emanetci varmi yakin.
2- Babamin teyzemle olan bir tartismadan aldigi basit yargilama kapsamainda, basit yaralama sucu goruluyor sicilinde.3 ay kadar ceza aldi ama hic cezaevine girmedi. Daha gecen sene olmus bir olay. Bunun icin dava belgelerini tercume ettirmek şartmidir ve VVizye etkisi ne olur sizce. -
Arkadaslar Anne ve babamin turist vizesi gorusmesi var Ankarada. Iki sorum var.
1- yeni elçiliğin icinde yada girisine yakin yerde emanetçi varmi tel canta vs birakmak icin.
2- Babamin basit yargilama yapilarak aldigi basit yaralama sucu var gecen seneden ve bu sicilinde gorunuyor. 3 ay civari bir ceza almisti ama ne cezaevi ne tutuklama ne gozalti hicbisy olmadi.
Bu durum nasil etki eder ve mahkemeye dava evraklarinin tercumesini goturmesi şartmidir. -
Merhabalar city ile province i ters bir şekilde yazdiysak bir sorun olur mu ds160 formda
-
Dün kız kardeşim, eşi ve bebegi icin vizeleri onaylandi. Benim görüşüm siz oraya gitmeden sizin hakkınizda belli bir kanıya veriliyor. Sorulan sorulara verilen cevaplar yüzde 30 etkiliyorsa başvuru formuna girilen bilgiler, sponsorun etkisinin daha büyük olduğunu dusunuyorum.
-
Dün kız kardeşim, eşi ve bebegi icin vizeleri onaylandi. Benim görüşüm siz oraya gitmeden sizin hakkınizda belli bir kanıya veriliyor. Sorulan sorulara verilen cevaplar yüzde 30 etkiliyorsa başvuru formuna girilen bilgiler, sponsorun etkisinin daha büyük olduğunu dusunuyorum.
-
@lbsryts olmaz merak etmeyin mülakatta söyleyip düzeltebilirsiniz.
-
@ramazan-çavdar emanetçi var diye yazmışlardı.
Turist vizesi alırken adli sicil kaydına bakılmıyor -
@spektrum bence endişelenmeyin, bir şey yapacak olsaydı siz vizenizi almadan yapardı, Amerikalı yetkililerin bir lafa bakarak olumsuz bir şey yapacaklarını sanmıyorum.
-
@Cem-Alataş hayırlı olsun görüşmeleri nasıl ne tarz sorular sormuşlar ayrıntı verebilir msnz
-
Ds160 confirmation formda eski kavaklidere adresi yaziyor. Sistemde yeni adres gosteriyor yeni adrese gidiyor turist vizesi interviewe degil mi?
-
@AyşeB tesekkurler
-
@lbsryts evet yeni adrese gidiceksiniz.
-
@Cem-Alataş hayırlı olsun. Siz görüşmeye girmeden ds160 formunuz incelenmiyor bu bir şehir efsanesidir.
-
@waterman öyle şey mi olur hocam :) siz diyorsunuz son dkda karar veriliyor tamamen görüşmede yani? Bence imkansız böyle bir şey. Son görüşme yüzde 5 fln etkilidir bence
-
@waterman, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Cem-Alataş hayırlı olsun. Siz görüşmeye girmeden ds160 formunuz incelenmiyor bu bir şehir efsanesidir.
Bu durumda 30sn-45sn de vize verilmesi kaşına gözüne göre olur.
Yazmayın hocam böyle şeyler.
İnsanlar böyle olduğunu düşünerek hareket etmesin. -
Merhabalar aisden ds 160 durumunu kontrol et deyince açılan sayfada sisteme girince durum yok diyor bu sıkıntı olur mu çünkü ds160 formumu doldurdum ve onay sayfasının çıktısını da aldım yardımcı olursanız çok sevinirim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum