Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
@Programmer, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@Joseph-Cakir Macbook'ta fotoğrafı Önizleme ile aç. Üst menüde Araçlar(Tools)>>Denetçiyi Göster (Show Inspector) Açılan küçük pencerede görebilirsin.
DPI Değeri Görme

Bit Değeri Görme

Konu dışı olarak soruyorum. Benim MacBook üzerinde sorgulama yaptığımda ilgili ekran çıkmıyor. Hangi sürümü kullanıyorsunuz?
-
@Fikret54 detoxlu daha dolgun mu gözüküyor gerçek hayatta böyle bir soru sordun. Bu kadar takılma çeneni kim bakarsa herkes görüyor. Bu kadar ayrıntılı değil ya rahat ol
-
@gnollzy Mac OS Monterey 12.2.1 sürümü bendeki.
-
@Fikret54 sakalli fotograf problem yaratmaz.
-
@Programmer, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@gnollzy Mac OS Monterey 12.2.1 sürümü bendeki.
macOS high sierra is 10.3 bizimki. Muhtemelen eski sürümde gözükmüyor. Teşekkür ettim dostum.
-
Merhaba fotoğrafçıya söyledim ve gerekli düzenlemeleri o yaptı sadece 600x600 değil 700x700 ölçüsünde 300 dpi 24 bit geçerli olur mu illa 600x600 olması mı gerekiyor ? Talimatlara baktığımda at least 600 by 600 pixels, and at least 54 kilobytes in size ibaresi var yani en az 600x600 diyor?
-
@ggulduk 600 x 600 - 1200 x 1200 arasında olması gerekiyor
-
@ayvalik10 Teşekkür ederim direkt bu haliyle yüklüyorum o zaman
-
@ggulduk idphoto4you bu programla yeniden düzenle istersen
-
fotoğrafın jpg veya jpeg olmasının bir farkı var mı acaba ?
bir de çektiğim fotoğrafın arkaplanı tam beyaz değil şu site aracılığıyla arkaplanı beyaz yapsam bir sorun oluyor mu ?
https://www.photoroom.com/background-remover/ -
@vaegir jpg = jpeg ayrıca arkasını beyaz yapınca online bnp to jpg yapman gerekiyor çünkü bu program bnp kayıt ediyor. Sistem jpg kabul ediyor
-
@ayvalik10 O şekilde yaptım ama omuzlarım tam gözükmüyor gibi fotoğrafı küçültüyor çünkü
-
@ggulduk mesaj atıldı
-
Yıllardır fotoğraf stüdyosunda çektiriyordum, bu sefer telefonla kendim çektim. Siteden ayarlamaları yapıp, kontrol edip yükledim.
-
bu sene ankarada 40 tl ye çektirdim çok profesyonel çok temiz birine gözümün önünde işlemleri yaptırdım
-
T tolgasatir bu başlıktan bahsetti
-
Evde fotoğrafı çekmeye çalışıp başaramadığım için internetten bulduğum fotoğrafçı Serhat Şirin'e gittim, yeri Kadıköy'de. Greencard başvuru fotoğrafı konusunda çok bilgili. Diğer fotoğrafçılar gibi fotoğrafın arkasını beyaz yapıp vermiyor. Işıkları ayarlayarak gölge olmayacak şekilde fotoğrafı çekiyor ve istenen tüm özellikleri ayarlayarak size fotoğrafın son halini gönderiyor. Uğraşmak istemeyen ya da fotoğrafı çekmeyi, boyutları ayarlamayı beceremeyenlere tavsiye ediyorum
-
Yarın fotoğraf çektirmeye gideceğim. Arka planı photoshop ile beyazlatmaları bir sorun oluyor mu? Bunu belirteyim mi özellikle fotoğrafçıya?
-
@Atlantis00 fotoğrafçılarda zaten photoshop kullanıyor sen kullansan farketmez
-
Ben ve eşim stüdyoda çekildik fotoğraflarımızı, onlarda sorun yok, ama 2 yaşındaki oğlum, stüdyo ortamından korkup fotoğraf çekilmesine izin vermedi, çok ağladı, mecburen onu evde çektim, çektiğim fotoğrafi travel.state.gov daki fotoğraf uygulamasına yüklediğimde, fotoğrafı üst kısımdan sıfır gelecek şekilde kesiyor, bu uygulamaya tamamen güvenmek gerekir mi, bana sanki yanlış oluyor gibi geldi, ayrıca başvuru sayfasında da fotoğrafı bu hali ile yükleyebildim, yani kabul etti, ama elenme olur mu emin olamadım, çok huzursuzum
-
Merhaba, idphoto4you sayfasinda fotograf duzenlerken yesil cizgilerin orani yuzde nereye denk gelmeli. Alt cizgi cene ust cizgi sac hizasinda olursa sikinti olur mu? Bu cizgilere yuzu denk getirmek zor oluyor. Nelere dikkat edilmeli. Tesekkurler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum