[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
-
@achillesoag Evet her iki türlü de denedim sonuç değişmedi maalesef, başka bir sorun mu var acaba diye düşündüm.
-
@ermandr Confirmatiın Number içerisinde O harfine ve "sıfır" rakamına dikkat edin. Eğer varsa bunlar karışıyor olabilir.
-
@ermandr Ben de aynı hatayı alıyorum buradaki Electronic Diversity Visa Confirmation Number alanına DS260 başvurusu sonrasında verilen Confirmation No kısmını yazıyoruz değil mi?
-
@Saner-Mesçioğlu hayır, çekilişe başvurduğumuzda bize verilen 16 haneli confirmation numarasını kullanıyoruz
-
Ds260 formunda eğer büyük bir hata yapıp bunu farketmezsek mülakat tarihi veriyorlar mı vermiyorlar mı mail gelir mi gelmez mi ?
-
@jordan büyük hatadan kastınız nedir?
adınızı yanlışlıkla rıza silahlıpoda mı yazdınız? -
-
Merhabalar, ben 2023 green card talihlisiyim ds-260 formunu doldururken mülakat yeri olarak Ankara'yı seçtim ancak şu anda Amerika'dayım ve işlemlerimi buradan devam ettireceğim. Bunun için kcc ye adjustment of status yapacağımı bildirmem gerekiyor mu?
-
@emreaydıner İlgili başlığı inceleyebilirsiniz.
-
@gucarslan peki sorumu şöyle değiştirsem formda hata yapsam mülakat maili gelir mi yine ?
-
@jordan Mülakat maili alabilirsiniz. Yaptığınız hata nedir peki ? Elenmenize sebep olacak bir yalan beyanda bulunmadıysanız bir sorun olmayacaktır.
-
@jordan Bir kaç yerde daha okudum sizin durumu. Hatanın ne olduğunu yazarsanız bir cevap bulunur. Belki içiniz de rahatlar.
-
@Programmer tamam teşekkür ederim okulumu yazarken İngilizce yazım hatası yapmışım
-
-
Merhaba Arkadaşlar,
Esas talihli olan eşim yüksek lisans, ben ise lisans mezunuyum. Mülakat yerimiz Ankara. Üniversite diplomalarımızı sunduğumuz halde lise diploması da görmek isterler mi?
Şimdiden teşekkürler, selamlar...
-
@MuratA Merhaba,
Lise diplomanızı istemezler. Son mezun olduğunuz okulun diplaması yeterli olur.
-
@Erkan-Gürsoy Sağolun.
-
Herkese merhaba, uzun zamandır uzaktan takip ettiğim forum'a sonunda üye oldum. Bu süreçte olan, sıra bekleyen herkese sabırlar diliyorum. Umarım forum sayesinde sıkıntısız bir şekilde, gerek önceki aşamaları, gerek ise sonraki aşamaları atlatıp, hayallerimize kavuşabiliriz.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
51
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.