Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Photo Tool 20:1 Hatası nedir? Yardım

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
78 35 68.8k 30

Benzer Başlıklar

• Doğum Yeri Kuzey Kıbrıs Olması Sorun Yaratır mı?

16
    0 Oy
    16 İleti
    2k Bakış
    E
    Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
  • Türkçe Karakter Hatası Ve Evlilik Durumu

2
    0 Oy
    2 İleti
    6k Bakış
    gkhanfeezG
    Soruyu burada sorabilirsin hatta postu okursanız cevabıda bulabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır/290
  • Photo tool fotograf boyutu

4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    gkhanfeezG
    @hehehe Photo tool fotograf boyutu içinde söyledi: @akgün sorun olmaz degil mi fotografi en kucuk haline getirince bile disina tasiyor. Site de nasıl fotoğraf çekileceğine dair bir video var. O videoyu izledikten sonra kendiniz yeni foto çekebilirsiniz. Ben iki senedir orayı kullanıyorum. Herkese kendi çektiği foto ile başvuru yapıyorum. Bir izleyip deneyebilirsiniz.
  • Green card başvuru hatası

9
    0 Oy
    9 İleti
    9k Bakış
    ayvalik10A
    @orhancengizk aynı şeyi fark farklı yerlerde sorma diğer yerde cevap yazdım kontrol edebilirsin https://www.greencardphotocheck.com/en/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k