[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
2.sayfaya geçemedim henüz
-
@A-Samoglu Fotoğraf özellikleri nedir ?
-
Sadece bir fotoğrafta, Eyes are below than required 56% böyle bir uyarı verdi checker sitede
-
@A-Samoglu Resimdeki kişinin gözlerinin beklenen değerin altında olduğunu söylüyor. Bu kişinin başka bir resmi varsa onunla tekrar deneyin. Muhtemelen resimdeki kişinin kafa/yüz kısmı küçük olduğundan bu uyarı çıkıyor olabilir.
-
@Programmer, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@A-Samoglu Fotoğraf özellikleri nedir ?
600x600 300dpi bit derinliği 24
-
@Programmer, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@A-Samoglu Resimdeki kişinin gözlerinin beklenen değerin altında olduğunu söylüyor. Bu kişinin başka bir resmi varsa onunla tekrar deneyin. Muhtemelen resimdeki kişinin kafa/yüz kısmı küçük olduğundan bu uyarı çıkıyor olabilir.
Uyarı veren fotoğraf ile daha başvuru yapmadım henüz. Hatasız fotoğraflar ile bu uyarıyı alıyorum
-
Merhabalar. Daha evvel soruldu mu göremedim ama. Foto çekerken arka fon illa beyaz mı olmalı, açık renk olması yeterli mi?
-
@Güler-Özçelik Merhaba, yönergede beyaz veya kirli beyaz olacak yazıyor.
-
@A-Samoglu Elinizde fotoları paint ile başka bir oynama yazmdan Yeniden Boyutlandır ile 601x601 yaparak dener misiniz.
-
@Programmer kirli beyaz olayına çok takıldım işte :)
-
@Ahmet-Tiryaki Merhaba, aracı kurumlara ihtiyacınız yok. Kendiniz de başvuru yapabilirsiniz. Eğer kafam rahat etsin diyorsanız, Yeşilkart Forum Başvuru Servisi aracılığıyla da başvuru yapabilirsiniz.
-
@Güler-Özçelik Çok açık gri bir ton.
-
@A-Samoglu Elinizde fotoları paint ile başka bir oynama yazmdan Yeniden Boyutlandır ile 601x601 yaparak dener misiniz.
https://www.simpleimageresizer.com/upload 601X601 olarak boyutlandırıp tekrar denedim sonuç aynı
-
@A-Samoglu Lütfen fotoğrafçınızdan fotoğrafınızın ham halini alın. Ya da evde çekiniz.
-
@A-Samoglu Lütfen fotoğrafçınızdan fotoğrafınızın ham halini alın. Ya da evde çekiniz.
Ham hali de mevcut ama dosya büyük oldukça
-
@A-Samoglu Tamam işte, çok güzel. Ham fotoğrafı idphoto4you ile kırpar mısınız ?
-
@A-Samoglu Tamam işte, çok güzel. Ham fotoğrafı idphoto4you ile kırpar mısınız ?
Yardımlarınız için teşekkür ederim halloldu .Fatih bey yardımcı oldu sağolsun.
-
Merhaba, eşimle birlikte greencard için fotoğraf çekindik.
kendi bilgilerimi girerek evli olduğumu beyan ettim onun bilgilerinide girip başvuruyu tamamladım.
bu başvuru ile 1 kişi olarakmı başvurmuş oluyorum 2 kişimi?
eşim ayrı olarak benim gibi başvurumu yapmalı? -
@A-Samoglu Hayırlı olsun o zaman.
-
Merhabalar site hata veriyor sadece bende mi yoksa benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlar da varmı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum