kıtalara göre verildiği için kıta içindeki diğer ülkelerde başvuru sayısı az iseçok başvuru olan ülkelerin şansı artıyor.yanlış hatırlamıyorsa bu sayı o kıta için bir ülke için yüzde 7 gecemiyor
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@melikerdogan sorun yok
bu sayfa Turkce'ye cevrilmis... orijinali Ingilizce ve Ingilizce'de bu sekilde yazilmadigina emin olabilirsiniz 
eger tarayicinizin ceviri ozelligi kapali olsaydi,
erdoganolarak gorecektiniz... -
@crazycells yani sorunsuz tertemiz bir şekilde başvurum sağlandı değildi elenmem için bir sebep yok

-
@melikerdogan, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells yani sorunsuz tertemiz bir şekilde başvurum sağlandı değildi elenmem için bir sebep yok

sorun yok, merak etmeyin

-
Adrese caddeyi yazmayı unuttum neyse apartman no yazmıştım umarım sıkıntı olmaz. Paranoyak oldum iyice.
-
@crazycells benim foto 40 küsürlüymüş, site kabul ettiyse sorun olmaz dedim yaptım başvuruyu ama sonra da alt limit yazılarını okuyunca emin de olamadım. Umarım diskalifiye olmam bununla
- bu arada 64 kb üstü de fotom vardı, iki ayrı siteden iki ayrı şekilde oluşturmuştum, kendi resmî sitesinde yaptığım kırpmak 40 KB civarı olmuştu. Ve diğer yüksek KB ile bakarak karşılaştırdığımda pek fark görmemiştim- birisi daha uzaktı sanki o kadar
-
@özkan-Yelseli hatta alnının yarısını kapatıyor nerdeyse
-
@Ranje, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Adrese caddeyi yazmayı unuttum neyse apartman no yazmıştım umarım sıkıntı olmaz. Paranoyak oldum iyice.
sorun olmaz, merak etmeyin.
-
@WhiteK, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells benim foto 40 küsürlüymüş, site kabul ettiyse sorun olmaz dedim yaptım başvuruyu ama sonra da alt limit yazılarını okuyunca emin de olamadım. Umarım diskalifiye olmam bununla
- bu arada 64 kb üstü de fotom vardı, iki ayrı siteden iki ayrı şekilde oluşturmuştum, kendi resmî sitesinde yaptığım kırpmak 40 KB civarı olmuştu. Ve diğer yüksek KB ile bakarak karşılaştırdığımda pek fark görmemiştim- birisi daha uzaktı sanki o kadar
problem olmaz, sayin @Muhtaradana sabah soyledi, ben de gecmis yillarin fotolarini kontrol ettim. 35 KB, 47 KB ve 44 KB foto ile basvuru yaptigim ve talihli olan (biri vizesini aldi, iki kisi ise bu yil vizesini alacak) kisiler var. Dolayisiyla DV icin boyle bir alt sinir olmadigina %100 eminiz...

-
@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@WhiteK, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
problem olmaz, sayin @Muhtaradana sabah soyledi, ben de gecmis yillarin fotolarini kontrol ettim. 35 KB, 47 KB ve 44 KB foto ile basvuru yaptigim ve talihli olan (biri vizesini aldi, iki kisi ise bu yil vizesini alacak) kisiler var. Dolayisiyla DV icin boyle bir alt sinir olmadigina %100 eminiz...

teşekkürler sayın @crazycells bir arkadaş öyle konuştu fakat yanlışkla diğer vize türleri için olan ile karıştırdı sanırım. Bizde de panik yarattı
-
@JesusLord, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

teşekkürler sayın @crazycells bir arkadaş öyle konuştu fakat yanlışkla diğer vize türleri için olan ile karıştırdı sanırım. Bizde de panik yarattı
bence pasaport fotograflarindan bahsediyorlar orada, pasaport icin cok sertler cunku. Fakat DV icin onemli olmadigina eminim

-
Sayın @crazycells Benim adres kısmımda sokağımın adı şöyle 8838/21.. ben sembol kullanmamak için / işaretini kullanmadım. geçen başvurularda hep kullandım ve çıkmadı acaba ondan mı diyerek bu sefer 8838 21 olarak doldurdum ve telefonada +90 değil 90 diyerek başladım.. umarım doğrudur..
-
@JesusLord, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Sayın @crazycells Benim adres kısmımda sokağımın adı şöyle 8838/21.. ben sembol kullanmamak için / işaretini kullanmadım. geçen başvurularda hep kullandım ve çıkmadı acaba ondan mı diyerek bu sefer 8838 21 olarak doldurdum ve telefonada +90 değil 90 diyerek başladım.. umarım doğrudur..
hayir, boyle yazilardan dolayi elenmezsiniz. Zaten bu tur elenmeler ancak konsoloslukta mulakat sirasinda olur, oncesinde degil... konsoloslarin da boyle bilgiler konusunda cok toleransli oldugunu biliyoruz.
-
@crazycells çok sağolun, valla içime su serptiniz Allah razı olsun
En azından işin bana düşen kısmını sorunsuz halletmiş olmaktan mutluyum
-
Ya Hocam Soyadım KILIÇOĞLU Kilicoglu yazınca oluyor. Ya sıkıntı çıkarsa
-
2 yıllık meslek yüksekokulu bitirdim, fakültede de kaydım var, seçeneklerden hangisini seçeceğim başvuru yaparken?
-
2 yıllık meslek yüksekokulu bitirdim, fakültede de kaydım var, seçeneklerden hangisini seçeceğim başvuru yaparken?
-
Bir sorum vardi.forma daire yada kapi yazip ve no ekleyip kazanan varmi.yani daire no kapi yaziliyormu.yazip kazanan varmi
-
@Suha-Berk-KILICOGLU, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Ya Hocam Soyadım KILIÇOĞLU Kilicoglu yazınca oluyor. Ya sıkıntı çıkarsa
kilicogluolarak yazmalisiniz zaten, hicbir sorun yok
-
@Aman-Aman, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
some university coursesolarak isaretleyebilirsiniz. -
Arkadaşlar selam, az önce başvuruyu tamamladım ancak ikinci sayfada eşimin bilgilerini istiyormuş bende doğrulama sandım kendi bilgilerimi tekrardan girdim bu durumda başvuru iptal mi olur?
Benzer Başlıklar
150
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k