@enemy Selam, 2020 de yazdığım bir gönderiydi o.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Başlıkta da gördüğünüz üzere lise mezunu değilim 2 yıllık bir iş tecrübemde yok kendi işimin patronuyum green card başvurusu yaptım şayet kazanırsam lise mezuniyeti veya 2 yıllık iş tecrübesinden ötürü hak mahrumiyeti olur mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
-
Bu ileti silindi! -
@Onur16 fotoğrafçıdan resmin ham halini alabilir misin vesikalık halini sana mail atsın daha sonra aşağıdaki linkten programlarla resmi düzeltirsin
-
Merhabalar cümleten hayırlı olsun
Ben de önlisans mezunuyum. Karışıklık olmadan tam olarak nereyi işaretliyoruz? teşekkürler -
vocational school olur high school degree olur farketmiyor.
-
@Poacher Forumda aradığınız soruların detaylı cevaplarını bulabilirsiniz biraz araştırma yaparak, konuyu DV 2024 sohbet odasında sormanızda daha uygun olacaktır ben yinede cevabını vereyim.
Eşiniz yada siz herhangi biriniz kazanması halinde mülakatta sorun yaşamazsanız ikinizde vizenizi alırsanız. Yani eşlerden birinin kazanması diğeri içinde yeterlidir.Mülakata ailecek gidersiniz.Vizeyi almanız durumunda ilk girişi asıl talihli tek başına yapabilir ama eşin ve çocuğun asıl talihliyle birlikte girmesi gerekir yani eşinize çıkarsa siz önden tek gidemezsiniz
-
@Poacher talihli kimse ilk o girmeli
-
Merhaba arkadaşlar. Çocukların fotoğrafları 600x600 300dpi fakat boyutları 54kb.den düşük. En az 54kb olması gerektiği yazıyor ama ben 54kb üzerine nasıl çıkaracağımı bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
vocational school olur high school degree olur farketmiyor.
Size bir şey sorabilir miyim? Fotoğraf KB si için alt sınır var mıdır? Fotoğrafım şu: 600x600 300 dpi fakat 43 KB. Site bu şekil kabul ediyor, fakat birisi en az 54 KB olmalı demiş? Kb büyütünce site Kabul etmiyor ilginç bir şekilde fakat eşiminkini 64kb da etti. Benimkini neden etmiyor?
-
Sayın @crazycells fotoğraf KB’si için bir alt sınır var mıdır?
Fotoğraf ölçülerim şunlar: 600x600 300 dpi 24 bit. 43 KB. uygun mu?
Eşimin de aynı özellikler 64 KB. Bunlar uygun mu?
-
@JesusLord bu bahsettiğiniz olay aşağıdaki resimde yazıyor diye söylenmiştir

-
Arkadaşlar tekrardan merhaba ufak bir aklımda kalan şüpheyi daha sormak istiyorum başvuru ekranında ismimi Melik Firat Erdogan olarak girdim yani hepsi ingilizce harf olarak onay ekranı geldiğinde kendini Melik Fırat Erdoğan olarak düzeltmişti ve bu şekilde onaylayıp başvuruyu kabul etmişti bir kaç yerde bunun sorun olacağı söylenmiş ve başvuruyu yaparken site otomatik Türkçeye çevirmişti öyle onay verdim acaba bir sorun var mıdır sonuç olarak ben Melik Firat Erdogan diye giriş yaptım
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@JesusLord bu bahsettiğiniz olay aşağıdaki resimde yazıyor diye söylenmiştir

Ee benim orjinal fotoğrafımın KB’si zaten 130. Fakat 240 kbyi geçmediği halde kabul etmiyor. İndiriyorum 60 kbya kadar kabul etmiyor. İlla 54 KB altına indirince kabul ediyor başvuru sitesi. Sanki bilerek elenmek için yapmşlar. Oysa eşimin etti.
-
@BigBoss_M, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar. Çocukların fotoğrafları 600x600 300dpi fakat boyutları 54kb.den düşük. En az 54kb olması gerektiği yazıyor ama ben 54kb üzerine nasıl çıkaracağımı bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
Düşürsen bile gc başvuru sitesi kabul etmeyecek. İlla 54kb altında olunca sistem kabul ediyor. Sanki bilerek eliyorlar.
-
@melikerdogan, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar tekrardan merhaba ufak bir aklımda kalan şüpheyi daha sormak istiyorum başvuru ekranında ismimi Melik Firat Erdogan olarak girdim yani hepsi ingilizce harf olarak onay ekranı geldiğinde kendini Melik Fırat Erdoğan olarak düzeltmişti ve bu şekilde onaylayıp başvuruyu kabul etmişti bir kaç yerde bunun sorun olacağı söylenmiş ve başvuruyu yaparken site otomatik Türkçeye çevirmişti öyle onay verdim acaba bir sorun var mıdır sonuç olarak ben Melik Firat Erdogan diye giriş yaptım
Kontrol son sayfasında ne gözüktü? Türkçe karakterler gözüktü mü? Ne yazdığın değil, sayfa Türkçeye çevirince yazdığını değişiyor. Düzenliyor. Sen yanlış yazdım diyor. Önemli olan kontrol etmen için gösterdiği yerde ne yazıyordu? ve succes ekranında ismin ne diye gözüküyor? Ekran görüntüsü almadınız mı? Eğer Türkçe karakterlerle gözüküyor ise geçmiş olsun başvuru yanlış
-
@JesusLord sen bir yer de hata yapıyorsun şimdi senin için 2 farklı yerden resim ayarladım sisteme yükledim hepsinin resimlerini atıyorum
bu ana resim


sonra photo tool yaptım


bunu sisteme yükledim,

id photo yaptrım



-
@ayvalik10, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@JesusLord sen bir yer de hata yapıyorsun şimdi senin için 2 farklı yerden resim ayarladım sisteme yükledim hepsinin resimlerini atıyorum
hocam foto düzenlemede herhangi bir sıkıntı yok. Problem sayfanın 54kb altına düşünce fotoyu kabul etmesi, 54kb üzerindeki fotoyu kabul etmemesi.
bu sitede de en az 54kb olacak diyor.
-
@BigBoss_M sistem otomatik yapıyor zaten sizler boyutları ile oynamayın tek bir şey istiyoruz biometrik olmasın vesikalık yani makinadan çıkan ilk ham halini mail atsınlar ondan sonrası 1-2 dakika da çözülüyor
-
@ayvalik10 burada bir tezat da var aslında.. kadının saçları kulaklarını kapatıyor ama fotoğraf ok!
-
@BigBoss_M Ben de aynı şeyi anlatmak istiyorum işte. Dostum. Aynı sorunu yaşıyoruz.. düzenlenme olsa her şeyi düzenlerim istediğim ayarda gel gelelim site kabul ermiyor ki düzenlesek ne olacak.. illa 54kb altında olcak diyor. Eşimin ise kabul etti 64kb da.
Benzer Başlıklar
120
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
Uploading a Digital Photo