Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
-
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@Mertoidvania, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selamlar, aktif olarak yüksek lisans yapmaktayım. Eğitim kısmında some graduate level courses mi seçmeliyim?
evet, bu sekilde isaretleyin

-
@Spacesong, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Kara-Kartal, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
hiç alakası olmayan adamlar bu sabah bana whatsapptan greencard başvuru fotoğrafları gönderiyorlar. oğlum herkese gönderme şansımızın içine ediyorsun dedim. fena patlama olacak bu sene
Pasaport getirilmeden önce en son 280k idi yanlış hatırlamıyorsam. Pasaport'tan sonra haşırt to the blekbord gibi kesildi bu sayı 120k'ya düşmüştü. Bu sene yarım milyona kadar bekliyorum ben hiç alakasız kişiler bana Green Card muhabbeti yapıyor şu an. İnanılmaz bir yıgılma olacak şu an resmen milli piyangoya döndü olay.
Ben bir milyon bekliyorum. Aklı başında olan herkes ülkeden gitmeye çalışıyor. Büyük bir çoğunluk ya çıkarsa diye üşenmeyip başvuracaktır. Başvuru sayısı 120 binken çıkmadı bakalım sayılar bu kadar katlanmışken çıkacak mı..
Amerika’yı istedikçe Amerika bizden uzaklaşıyor gibi.
-
@darkness3162, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Arkadaşlar bende bu hata oluyor nolur yardım edin başvuru yapmıyor herşeyi doldurdum bunun çözümünü bilen yazsın bana lütfen
kullandiginiz fotografin ismini "foto" olarak degistirin, isminde ingilizcede harf olmayan bir karakter kullaniyorsunuz.
-
@Hopasej, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selam arkadaşlar, şansınız bol olsun

Önümüzdeki bir kaç ay içerisinde ABD'deki tanıdık bir iş veren sayesinde EB3 prosedürüne başlama ihtimalim var. Şuan GC başvurusuna katılmalı mıyım, katılırsam sürecimi nasıl etkiler diye düşüncelerdeyim. Nasıl ilerlemeliyim sizce?
cekilise de basvuru yapabilirsiniz, iki surec birbirini etkilemez.
-
@muratalper55, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@muratalper55, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Farklı mail adresleri ile başvuru yaptım kabul olur mu acaba arkadaşlar başvurum
@crazycells merhaba hocam sorun çıkar mı acaba
farkli email adresi derken tam olarak ne demek istediniz acaba? farkli basvurularda ayni email adresini kullanabilirsiniz.
-
@crazycells cevabınız için teşekkür ederim. Herkes farklı bir şey söylüyor bir türlü emin olamadım. Biri diyor ne yapıyorsan yap diploman olan yeri seç diyor, diğeri şu an yaptığını seç diyor o yüzden kafam karıştı.
-
@muratalper55, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@muratalper55, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Farklı mail adresleri ile başvuru yaptım kabul olur mu acaba arkadaşlar başvurum
Vizen hayırlı olsun🫣

o nasıl oluyor ya
mail giriliyor altında tekrar onaylama amaçlı aynısı giriliyor arkadaş farklı mı girmiş yani3 tane mail adresi ile yaptım ama farklı adresler mail sorun çıkar mı acaba


birden fazla basvuru yapmaniz durumunda diskalifiye oluyorsunuz, bilginize.
-
@eco, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Başvuru yapacak olan bazı yurtdışı doğumlu arkadaşların kimliğinde yalnız doğduğu ülke yazıyor kimlik ve diğer belgelerde de sadece ülke yazıyor formdaki doğduğunuz şehir kısmına ne yazmaları gerekiyor kafaları karıştı ne yazıyorsa onu mu yazacaklar yanı ülke ismimi yazacaklar.
Yurtdisi dogumlu kisi, dogdugu ulkeden "dogum belgesi" almali, bu belgenin ustunde hangi sehir yaziyorsa onu yazmali...
Eger Turkiye'de dogmadiysaniz, Turk belgelerdeki gibi degil, orijinal (dogdugunuz ulkeye ait olan) belgelerdeki gibi bilgileri doldurmalisiniz.
-
@marmarisdeniz, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selam Herkese ,Cocuklardan 1 tanesi Canada dogumlu ve Canada eligible ulke degil.. basvuru formu herseferinde URL REJECTED hatasi veriyor. sorun nerede olabilir ?
cocugunuz kendi adina basvuru yaparken mi hata veriyor?
Eger ana basvuru sahibi Turkiye dogumluysa, tum aile uyelerinin cekilise uygunluk ulkesi
Turkiyeoluyor, bilginize. -
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
burdan kontrol ettigimde ise bi sorun gozukmuyor. Böyle olunca sinirleniyorum
eger gozunuze normal gorunuyorsa sorun yok

-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. hatasını alan oldu mu aramızdan?
tarayicinizdan incognito mod'da giris yapmayi dener misiniz?
-
@yellowtt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selamlar, posta kodunu yanlış girdim. Ret sebebi olur mu ?
sorun olmaz.
-
@gülsüm4815162342, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
İyi akşamlar arkadaşlar ben bugün başvuru yaptım ama başvurunun durum kontrolünü yapmak istediğimde geçersiz onay numarası diyor halbuki bana bugün verilen numarayı aynı şekilde girdim
basvurunuzu 6 Mayis'tan sonra kontrol edebilirsiniz.
-
@Talive, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
başvuruda adres kısmında noktalama işareti kullandım, yukarıda bir yanıtta "noktalama kullanmadıysanız sorun yok" diyordu. Noktalama kullanmamalı mıydım?
tum noktalama isaretleri kabul edilmiyor, eger form hata vermiyorsa sorun yok demektir.
-
@deckerloki, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Programmer pekı foto ısmındekı noktalama sıkıntı olurmu acaba cropped-01-kopya foto ısmı
fotograf isminde de tum noktalama isaretleri kabul edilmiyor, eger form hata vermiyorsa sorun yok demektir, direkt "foto" olarak kaydedebilirsiniz...
-
@Mertoidvania, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@crazycells cevabınız için teşekkür ederim. Herkes farklı bir şey söylüyor bir türlü emin olamadım. Biri diyor ne yapıyorsan yap diploman olan yeri seç diyor, diğeri şu an yaptığını seç diyor o yüzden kafam karıştı.
zaten sartlari sagliyorsunuz (minimum lise mezunu olmak) , o nedenle orada ne sectiginizin cok da onemi olmayacak.
-
Merhaba
Dün fotoğrafcıda cekindiğim fotoğrafı sağ click/özellikler dediğimde çekilme tarihi 09.12.2021 yazıyor ve maalesef bu dün çekildiğim foto ile başvurumu yaptım, ayrıntılardaki bu tarih problem çıkarır mı -
@Rüştü-Gürbüz ya nasıl oluyor bunlar anlamıyorum geçen ay yani 2hafta once bi kıbrıs git gel yaptım izmirden. adanaya aktarttım kendimi daha ucuz olsun diye, total 3,6k oldu

-
Bu sene ilk kez başvuru yaptım hem eşim hem de kendi adıma. Başvuru için acele etmeyeceğim diye düşünürken dayanamayıp dün bir çırpıda yaptık başvuruyu. Gerçekten isteyen herkese çıksın.
Forumda 1 senedir neredeyse her iletiyi okuduğumdan resmen ezbere doldurdum formu. -
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
Başvuru sırasında bu hatayı alıyorum bazı yerlerde okudum fotoğraf kalitesini düşürünce çözüme ulaştıklarını belirtmişler fakat net çözümü arıyorum fotoğraf kalitesini düşürüp tekrar denemeden önce bunu nasıl başka yönlerle çözebilirim?
Benzer Başlıklar
144
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum