@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@Calibraturbo hayır malesef pasaport şartı kaldırıldı

-
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@muratalper55 peki sizi 3'te durduran şey ne oldu hocam
neden 4-5-6 diye devam etmediniz 
allah cezanı vermesin emi kahkaha attım ya

-
@Kara-Kartal, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
hiç alakası olmayan adamlar bu sabah bana whatsapptan greencard başvuru fotoğrafları gönderiyorlar. oğlum herkese gönderme şansımızın içine ediyorsun dedim. fena patlama olacak bu sene
Pasaport getirilmeden önce en son 280k idi yanlış hatırlamıyorsam. Pasaport'tan sonra haşırt to the blekbord gibi kesildi bu sayı 120k'ya düşmüştü. Bu sene yarım milyona kadar bekliyorum ben hiç alakasız kişiler bana Green Card muhabbeti yapıyor şu an. İnanılmaz bir yıgılma olacak şu an resmen milli piyangoya döndü olay.
-
başvuruda adres kısmında noktalama işareti kullandım, yukarıda bir yanıtta "noktalama kullanmadıysanız sorun yok" diyordu. Noktalama kullanmamalı mıydım?
-
@Programmer pekı foto ısmındekı noktalama sıkıntı olurmu acaba cropped-01-kopya foto ısmı
-
sanmıyorum sıkıntı olmaz
-
arkadaşlar şuan video izleyince kafama takıldı hatırlamadagım için,, o kadarda not almıştım bakmadım bile , neyse hani adres giriyoruz ya sonra altta d.ilçe e.il seçeneği varya ben normal olarak ilçe- il mi yaptım yoksa önce ili sonra ilçeyimi yazdım hatırlamıyorum umarım doğru yapmışımdır

-
@Lossantosdy onlar cok sorun olmuyor emin ol. Fotoğraf özelliklerini taşıyorsan problem degil
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy onlar cok sorun olmuyor emin ol. Fotoğraf özelliklerini taşıyorsan problem degil
foto tmm ya çok şükür , burda günlerce başınızın etini yemedim mi

-
@JesusLord dv2020 çekilişine danışman firma ile başvurup kazandığım için bu soruya benim cevap vermem doğru olmaz. Ama dv21-22-23 başvurularımın tamamını yeşilkartforum YouTube kanalındaki fotoğraf düzenleme videosunu izleyerek https://www.idphoto4you.com/ üzerinden yaptım.Bu siteden aldığım tüm çıktılar talimatlardaki değerlere uygun ekstra bir sitede kontrol etme ihtiyacı hiç duymadım. Örnek fotoğraflara kabaca benziyor ve talimatlardan çıkılmamışsa bence uygundur. Ama dileyen istediği siteden kontrol edebilir kimsenin fikrini etkilemek istemem ama açıkçası ben bu tarz sitelere pek güvenmiyorum

-
@Lossantosdy ahaha evet
bakalım ne olucak.. ben schengen vizesine başvuruyorum simdi pasaportu dolduralım bakalım muhtemelen gc hayal olucak bu yılda en azından bi avrupa görelim -
@Lossantosdy ahaha evet
bakalım ne olucak.. ben schengen vizesine başvuruyorum simdi pasaportu dolduralım bakalım muhtemelen gc hayal olucak bu yılda en azından bi avrupa görelimvalla bende ucuz yer bakıyorum ama uçak biletleri felaket, belki yine bi danimarka yaparım bilmiyorum bakıcam bütçeme

-
@Lossantosdy az önce skycannerden bende vizesiz 1-2 ülkeye baktım. 2300 tlden baslıyor gidiş dönüşler fena değil aslında suanki duruma bakınca fiyatlar.
-
arkadaslar foto ısmınde noktalama olmayacak gıbıı bısey varmı foto ısmındekı noktalama sıkıntı olurmu acaba cropped-01-kopya foto ısmı. normalde 01 di foto ısmı phototooldan ayarlayıp ındırınce cropped-01- yaptı foto ısmını.
-
@Lossantosdy az önce skycannerden bende vizesiz 1-2 ülkeye baktım. 2300 tlden baslıyor gidiş dönüşler fena değil aslında suanki duruma bakınca fiyatlar.
cidden mi ? aktarmalı mı peki.. ayrıca vizesiz pasaportumuza damga vurulur mu ki ilerde işimize yarıcak yerlere gitmek daha iyi
-
bırde salak gıbı ne ısım varsa posta kodu yazdım ınternettten arastırdım mahallemın posta kodunu. meersem dogru degılmıs 17100 olacakken 17000 yaptım posta kodu hatasını sıstemın gorecegını sanmıyorum hıcbır yerde kullanılmıyacak adres ama ıcıme kurt dustu
-
@deckerloki, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
arkadaslar foto ısmınde noktalama olmayacak gıbıı bısey varmı foto ısmındekı noktalama sıkıntı olurmu acaba cropped-01-kopya foto ısmı. normalde 01 di foto ısmı phototooldan ayarlayıp ındırınce cropped-01- yaptı foto ısmını.
valla bilmiyorum ama ben ingilizce karaktrsz yapmştım ne olur ne olmaz diye ud eşiminde md yapmıştm iyiki öyle yapmışım
-
@deckerloki, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
bırde salak gıbı ne ısım varsa posta kodu yazdım ınternettten arastırdım mahallemın posta kodunu. meersem dogru degılmıs 17100 olacakken 17000 yaptım posta kodu hatasını sıstemın gorecegını sanmıyorum hıcbır yerde kullanılmıyacak adres ama ıcıme kurt dustu
önce baksaydınız bende bakıp yazdım , gerek yoktu ama yazdık işte

-
@Lossantosdy yok aktarmasız sırbistana baktım. Ama simdi mantıklı olarak bakmak gerekirse 1-2 ülkeye girip cıkıp sonrasında schengene basvurmakta mantıklı geliyor. En kötü yakacağım 80 euro olur diye dusunuyorum. Istanbuldan sofyaya gidip ordan avrupaya cok daha ucuz bilet bulanlarıda gordum. Hesabıma bi süre yüklü para girişi yapıp euro cinsine çevirip kenara koyacağım. Suan arastırıyorum ve schengen vize süreci ABD ile cok alakasız gozukuyor yasayıp gorucez.
-
@Lossantosdy sıkıntı yazmak degılde ınternetten arastırdım dogru yaptıgımı dusundum sonra yanlıs oldugunu ogrendım
Benzer Başlıklar
137
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k