@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@diablo_ercan aynen dediğin şekilde, teşekkürler.
-
@woguzhan yazmaması sorun olmayacaktır.
-
Arkadaslar bende fotoğrafımı kontrol ettim simdi: https://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker sitesinden
diğer bütün uygunluklar tamam ama tek sorun ''Head is bigger than allowed 69%'' demesi. Bu bi sorun yaratır mı? Bi an tedirgin oldum diğer özellikleri tamamen uyuyor
-
burdan kontrol ettigimde ise bi sorun gozukmuyor. Böyle olunca sinirleniyorum
-
arkadaşlar mesela fotoğraflarımızın uygunluğunu kontrol etmek için bir çok site var fakat bunlar ne kadar güvenilebilir? bizim yüklediğimiz fotoğrafları kaydedip sahte bir başvuru yapma ihtimalleri sizce olur mu? aklıma takıldı tartışalım dedim.
-
@woguzhan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
arkadaşlar mesela fotoğraflarımızın uygunluğunu kontrol etmek için bir çok site var fakat bunlar ne kadar güvenilebilir? bizim yüklediğimiz fotoğrafları kaydedip sahte bir başvuru yapma ihtimalleri sizce olur mu? aklıma takıldı tartışalım dedim.
Çıkmış olan arkadaşlar siteden resim kontrolü yapıyor mu onlar konuşsun, mesela @Muhtaradana abi
-
@woguzhan çok sinir bozucu ama
resmi siteye yüklüyorum fotoğrafı uygun,unofficial siteye bakıyorum uygunsuzdur diyo
insanı ikiye düşürüyo bu olay -
@woguzhan vallahi benimde aklima gelmedi degil ama sanmiyorum. Cunku bu siteleri olusturan insanlar bencil degilde paylasimci insanlar. Ondan dolayi boyle birsey yapacaklarini dusunmuyorum. Insallah oyledir
resimleri belki 50 defa kontrol ettim bu sitelerde -
@JesusLord evet GC kazanmış ve daha önce bu sitelerden kontrol yapanlar cevaplarsa iyi olur
-
Bu ileti silindi! -
Detaya girdim. Birisi upload.php olarak digeride upload-checker olarak datasina kaydediyor. Umarim sadece siteden check ettirmek icin yapiyordur. bir usteki postum yanlis bilgi .
-
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. hatasını alan oldu mu aramızdan?
-
@Emrah-Cagigan fotoğrafım zaten jpeg formatında ama aynı hatayı alıyorum?
-
Arkadaşlar bu sene fotoğrafçımı değiştirdim. Geçen 3 sene aynı yerde çektiriyordum, seneye kendim çekmeye başlayacağım çıkmaz ise..
-
@JesusLord Arkaya beyaz çarşaf fon. Çıkarsa öylede çıkar fotocuya gerek yok

-
Neden fotolara bu kadar takılıyorsunuz anlamadım https://tsg.phototool.state.gov/photo şu siteye büyük ve kaliteli ORJ boyutta yüklüyorum omuzlardan ve kafadan otomatik kesiyor onu yüklüyorum forma, sitenin kendi botu sonuçta. Hata olasılığı sıfır (0)

Talimatlar okeyse arka fon beyaz ise sorun çıkmayacaktır dostlar..
Linkten çıkan foto 600x600 ve 300dpi oluyor. -
@ethsea, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord Arkaya beyaz çarşaf fon. Çıkarsa öylede çıkar fotocuya gerek yok

Haklısınız ama uğraşmak zor geliyor idi uğrayıp hazır halletmek kolay oluyordu. Artık fotoğrafı da kendi emeğim ile deneyeceğim. Yavaş yavaş umudumu kaybetmeye başladığımı görüyorum zaten, çıkmazsa 5-6-7-8. başvuruya doğru gidiyorum ben de

-
@JesusLord yine iyi dayanmışsınız hocam benım 2. başvuru çıkmazsa turist gogogo

-
Selamlar, posta kodunu yanlış girdim. Ret sebebi olur mu ?
-
@ethsea, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord yine iyi dayanmışsınız hocam benım 2. başvuru çıkmazsa turist gogogo

Hahah. Aralıkta iskandinav ülkesine gidip tüm gc paramı yiyeceğim bu gidişle. Usa gidemem, geri dönemem, kalbim dayanmaz. Görmek istemiyorum :)))
Benzer Başlıklar
125
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k