Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

*Acil* Greencard'ımı ABD'de unuttum, geri dönüşü nasıl yaparım?


Benzer Başlıklar

  • ABD dil eğitimi GC almadan ABD de nasıl dil eğitimi alabilirim

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    163 Bakış
    crazycellsC
    Yanlis bolumdesiniz, su kisimlardaki konulari incelemeniz lazim: https://yesilkartforum.com/forum/category/15/eğitim https://yesilkartforum.com/forum/category/89/öğrenim-vizeleri-f-m-ve-j F1 vizesiyle dil egitimi almaniz mumkun.
  • Abd’ye dönüş

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik greencard evlilik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    447 Bakış
    crazycellsC
    Su konu da var: https://yesilkartforum.com/forum/topic/389/abd-sinirlarindaki-guvenlik-uygulamalari/ Maalesef sorunun cevabinin ilgili baslik altinda olmamasi, yeni bir baslik acmanizi gerektirmiyor. Tam tersi, ilgili konuda sormalisiniz ki bilgi ilgili baslik altinda yer alsin ve daha sonra bu bilgiyi arayan kisi tum bilgileri ayni sayfada bulabilsin. Farkli konulara ait bilgileri tek bir baslik altinda yazmamalisiniz. Sorularinizi teker teker ilgili basliklar altinda sormalisiniz.
  • 0 Oy
    3 İleti
    655 Bakış
    crazycellsC
    Su konulardan birini sorunuz icin kullanabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri https://yesilkartforum.com/forum/topic/307/green-card-yenileme-ya-da-degistirme-i-90-kaybolma-calinma-veya-i-751-i-829-kosul-kaldirma https://yesilkartforum.com/forum/topic/1979/yeşil-kart-ın-adresinize-ulaşmasını-nasıl-takip-edersiniz
  • Evlilik ile Greencard

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Liliac, içinde söyledi: Evlilik ile Greencard Merhabalar ben greencardliyim 4 sene ulke disinda kaldim gecerli sebeplerim vardi tekrar ulkeye giris yaptim. Nisanliyim ve nisanlimi en kisa surede buraya getirmek istiyorum. iltica basvurusunda bulunsa sponsor olan biriyle benim bulundugum yere getirilse iltica eden biri greencardli biriyle evlenebilir mi sorum bu. Birde ben evlenip bosandigim icin greencardimi eski esim sayesinde almistim cekilis ona cikmisti buda bir sorun teskil eder mi ? Cevaplar icin simdiden tesekkuler:) Maalesef Green Card'lilar nisanlilarina sponsor olamiyorlar, ABD vatandasi olduktan sonra nisanliniza K1 ile sponsor olabilirsiniz. Genelde yeniden evlenip Green Card sponsoru olacaksaniz gocmen olma tarihinizin ustunden en az 5 yil gecmis olmasini istiyorlar.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

52

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum