Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD dil eğitimi GC almadan ABD de nasıl dil eğitimi alabilirim

Benzer Başlıklar

• Abd’ye dönüş

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik greencard evlilik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    447 Bakış
    crazycellsC
    Su konu da var: https://yesilkartforum.com/forum/topic/389/abd-sinirlarindaki-guvenlik-uygulamalari/ Maalesef sorunun cevabinin ilgili baslik altinda olmamasi, yeni bir baslik acmanizi gerektirmiyor. Tam tersi, ilgili konuda sormalisiniz ki bilgi ilgili baslik altinda yer alsin ve daha sonra bu bilgiyi arayan kisi tum bilgileri ayni sayfada bulabilsin. Farkli konulara ait bilgileri tek bir baslik altinda yazmamalisiniz. Sorularinizi teker teker ilgili basliklar altinda sormalisiniz.
  • abd’deyken gc cikmasi durumunda neler yapmaliyim?

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    -1 Oy
    5 İleti
    296 Bakış
    crazycellsC
    Sorulari dilediginiz sekilde dilediginiz bolumde soramazsiniz. Gereksiz bir baslik, cok yanlis bir kategori, bir de buyuk harflerle dikkat cekme cabasi... Forumdan sizi 1 haftaligina cikariyorum. Bu sirada forumu inceleyip nasil davranmaniz gerektigini gorebilirsiniz.
  • GC Sürecinde Yurtdışına Çıkmak

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    333 Bakış
    crazycellsC
    @suleyman idari islemlerle ilgili sorunuzu su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1567/fy2019-administrative-process-ap-durumu-i̇dari-i̇şlem Hangi Green Card surecindeyseniz sorunuzu ilgili konuda sormaniz gerekiyor.
  • 0 Oy
    28 İleti
    4k Bakış
    crazycellsC
    @murat-taskin *Acil* Greencard'ımı ABD'de unuttum, geri dönüşü nasıl yaparım? içinde söyledi: Green kart için konsolosluğa NEW JERSEY adresi verdim ve NEW YORK a gideceğimi söyledim. Ben MIAMI'den giriş yapsam sorun olur mu acaba? hayir, hicbir sorun olmaz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k