Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
-
@Batu, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Sevgili @crazycells Başarı oranımız nedir. Şeytanın bacağını sizinle kırabilir miyiz? :))))
evet, kirabiliriz diye umuyorum
genel istatistik ile benzer ~%2,5 -
@celica, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
benim fotograf 200kb gibi bir sey ve dandik olmus ama hd sorun olur mu...
sorun olmaz.

-
@celica, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@Muhtaradana sagolunn
)sayin @Muhtaradana 'nin dedigi gibi siz oldugu gibi elinizdeki fotoyu yollayabilirsiniz... duzenlemeyi zaten biz yapiyoruz
ugrasmaniza gerek yok. -
@crazycells arka plani coktan duzenlemis bulundum
ama fotograf telefondaki formatinda
forum sans getirir insallah -
Bağışları yaptıktan sonra 1-2 günde mi başvuruları yapıyorsunuz yoksa her başvuruyu havuzda toplayıp tek seferde mi başvuruları yapıyorsunuz merak ettim
şans bizden yana olsun umarım you have been selected yazısını bu yıl sizin vesilenizle görürüm. @crazycells -
@waterman zaten sahipmissin gibi hayal et belki gerceklesir

https://i.imgur.com/Yx68nNA.jpg -
@celica şu yazıyı görmek için herşeyden tek kalemde vazgeçerim
️ -
@Muhtaradana
merhabalar bizimki 602x602 px
acıklamada 600x600 yazıyor mın. 600 mu max 600 mü ? -
@crazycells hocam selamlar,
Bu hafta yeni bir fotograf cektirecegim. Normalde fotografi ayarlattirip o sekilde mail atmasini istiyorum. Basvuruyu sizin araciliginizla yaparsam, size ham halini mi gondermem gerekecek yoksa fotografcidan aldigim duzenlenmis halini mi?
-
@onuru Ham halini gönderin. Arkadaşlar düzenleyecektir.
-
@doguStone Aslında min-max 600x600 ama bazen hata veriyor. O yüzden 601x601 ama daha fazla olmasın.
-
@waterman, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Bağışları yaptıktan sonra 1-2 günde mi başvuruları yapıyorsunuz yoksa her başvuruyu havuzda toplayıp tek seferde mi başvuruları yapıyorsunuz merak ettim
şans bizden yana olsun umarım you have been selected yazısını bu yıl sizin vesilenizle görürüm. @crazycellsPeriyodik olarak tum bilgi ve belgeleri tamam olan kisilerin basvurularini tamamlayip gonderiyorum sayin @waterman , ilk haftalarda genelde haftasonlari hallediyorum, son 10 gunde ise hazir oldukca basvurulari tamamlayip bilgileri gonderiyorum
Ben son gune birakmiyorum ama pek cok kisi maalesef foto gonderme isini son gunlere birakiyor, o nedenle en cok basvuruyu son 10 gunde yapmak durumunda kaliyorum 
-
@doguStone, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@Muhtaradana
merhabalar bizimki 602x602 px
acıklamada 600x600 yazıyor mın. 600 mu max 600 mü ?sorun yok... kare olmali... minimum 600 x 600 piksel, maksimum 1200 x 1200...
-
@onuru, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@crazycells hocam selamlar,
Bu hafta yeni bir fotograf cektirecegim. Normalde fotografi ayarlattirip o sekilde mail atmasini istiyorum. Basvuruyu sizin araciliginizla yaparsam, size ham halini mi gondermem gerekecek yoksa fotografcidan aldigim duzenlenmis halini mi?
ikisi de olur, ama ham halini almayi tercih ederim
cunku fotografcilar direkt biyometrik kalip ile duzenleyip gonderiyor. Oysaki ABD, biyometrik kalip degil normal kalip ile fotograflari istiyor. -
@Programmer, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@doguStone Aslında min-max 600x600 ama bazen hata veriyor. O yüzden 601x601 ama daha fazla olmasın.
maksimum 1200 x 1200 olabiliyor, ama bu kadar buyuk olunca 240 kB sinirini gecme ihtimali arttigindan hata verebiliyor. O nedenle en iyisi 600 x 600 piksele kadar kucultmek

-
@crazycells
kare
64 kb
602x602 kalsın o zaman -
@doguStone, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@crazycells
kare
64 kb
602x602 kalsın o zamano halde bir sorun gorunmuyor

-
@crazycells
teşekkür ederiz
-
W waterman bu başlıktan bahsetti
-
@crazycells Evet, doğrudur, dosya boyutu arttığından dolayı öyle yazdım. Bilmeyenler için ekstra sorun çıkmasın diye düşündüm..
-
@crazycells Bu yılda Lösev bağışı üzerinden sizlerin desteğiyle ilerlemeye karar verdik eşimle. Fotoğraf işlerini halledelim sonrasında iletişim kuracağım sizinle. Yaptığınız şey çok kıymetli bu arada. Tebrikler ve teşekkürler

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
çok teşekkür ederim.