[Arşiv] Sayılarla DV2022
-
@Muhtaradana Acı ki hem de ne acı ! İçi bizi dışı elleri yaktı..
-
Bu durumda resmî olmasa da aslında DV22 sürecinin bittiğini söyleyebilir miyiz? Zaten fiscal yearın bitmesine 6 gün kalmış. @gucarslan
-
@waterman Belirttiğiniz 6 günde, AP süreci tamamlanıp vizesini alanlar olacaktır. O yüzden bitmedi :)
-
Yok şu anlamda sordum yani bu 6 günlük süre içinde yeni bir mülakat verilir mi birilerine? @datanist
-
@waterman Tek tük olsa da verilme ihtimali var. Dosya transferi yapanlar veya aile bireylerine vize talep edenler için mülakat olabilir.
-
@waterman DV2022 süreci 30 eylül 00:00'da bitecek..
o zamana kadar vize alan arkadaşlarımız olacak, bu kesin. -
@gucarslan savedv'den baktigimda Issued sayisini 54.003 olarak goruyorum. Buraya AOS sayisini da eklersek, 55k' yi gecmis oluyor. Issued olduktan sonra iptal etmek mumkun oluyor sanirim, dogru mudur?
-
@datanist Görünen gün sonunda AOS dahil 56K’ya kadar gitme ihtimali var.
-
@gamefry issued olanlar geri alınamaz,ceacta issued olunmasını fiziksel olarak vize etiketi basılmış olarak yorumluyoruz. Evet 55 bini geçtiler çoktan bencede
-
@Muhtaradana Şu anda yapılan tavsiyeler hemen giriş yapılması aksi takdirde fazla basılan vizelerin iptali söz konusuymuş. Bu ne derece doğru bilmiyorum açıkcası. Eğer böyle bir durum ile karşı karşıyaysak çok kötü.
-
@gamefry hiç zannetmiyorum, tavsiyeyi veren kim?
-
@Muhtaradana Simon ve Curtis olmak üzere bir kaç kişi.
-
@gamefry bilmiyorum ve zannetmiyorum geçmişte de 55 bini geçtikleri ya da İranlılar için %7 kotasını aştıklarını biliyoruz.
-
@Muhtaradana Umarım dediğiniz gibi olur. Vizeyi aldık diye sevinirken şimdi karşımıza bu çıktı.
-
@gamefry ben Curtis ya da Simon gibi bir tavsiye vermemem ama Havalimanından çıkıp taksi çevirene kadar güvende değilsin derler. Biz genellikle ilk girişlerin çokta geciktirilmemesini tavsiye ederiz özellikle son aylara bırakılmamasını.
-
@Muhtaradana Teşekkürler tavsiyeniz için. Aniden çıkmaza girdik tekrar.
-
DV2022 için basılan vizenin son durumu 54328 + 1400 AOS (Rakam doğruysa) Toplam: 55728
-
@gamefry çok çok iyi
-
@gamefry ben de vizelerin iptal olacağını sanmıyorum ama biz de alır almaz gittik. Şu an İstanbul'dayız ama kalbim orada kaldı. Garip bir dönemden geçiyoruz, tekrar pandemi çıkabilir, bir nedenden uçuşlar iptal edilebilir, bir an önce gitmekte fayda var. Kendinizi çok zorlamayın ve strese sokmayın, olabilecek en yakın zamana plan yapın. Son dakikaya kadar savaşıp son saniye üçlüğü ile aldığınız vizeyi doya doya kullanın.
-
@yesilturk Avukatlardan gelen görüşler dahil son genel yorumlar dediğiniz gibi vizelerin iptal olmayacağı yönünde.
Gerek ödediğimiz avukat ücreti, gerek Barbados masrafı nedeniyle gir çık yapmanın masrafı çok olacak ve bunu atlayarak direkt yerleşmek istiyoruz. Bunun içinde 1-2 aya ihtiyacımız var.
Sizede hayırlı olsun hocam tekrar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum