Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Merhabalar herkese. Umarım herkesin gönlüne göre en hayırlısı olur. Telegram grubuna ekleyebilirseniz memnun olurum. Formu doldurdum.
    Ayrıca excel dokümana işlenen verilerden gördüğüm kadarıyla 16 Mayıs submit tarihi gerçekten önemli duruyor. 16 Mayıs'tan sonra submit edenlere mülakat gitmemiş gibi (ya da daha sonra gidecek). Gidenler de Ankara dışı olarak gözüküyorlar. Bunun doğruluğunu anlamak için biraz daha beklemek doğru olacak gibi sanırım. Yanılıyorsam düzeltebilirsiniz.

• Merhaba, dc260 formumun sağ üst köşesinde expiration date 30.09.2022 yazıyor bu ne anlama geliyor?

• merhabalar benim ds260 formunu gönderme zamanım 12.05.2022 case numaram da 14k erken gönderdim numaram da yakın ama mülakat için mail almadım acaba hata mı yaptım? exel de benim sıramda alan arkadaşları gördüm ne yapmalıyım nereleri kontrol etmeliyim sizce?

• Herkese selam!
    Gecenlerde ds260 formuma bakiyordum ve universite bilgilerimde
    "course of study" kismina bolum ismini yazacagima, "academic" yazdigimi farkettim.
    "degree" ise okudum bolumu ifade edecek sekilde de aldigim diplomayi yazmisim.
    Su sekilde: Bachelor of Science in ........ engineering
    Bu hata, surece ne sekilde etki eder?
    Bence umursanmayacak boyutta bir hata; yine de bilgi sahibi insanlarin fikirlerini almak istiyorum
    Simdiden tesekkurler!

• @Aziz-Selim-SANSARCI Merhaba, ilk önce süreci imzanıza taşıyın sonrasında sorularınıza net cevaplar alabilirsiniz.

Ayrıca Buradan lütfen excel e kayıt olun. Süreci takip etmeniz için faydalı olacaktır.

Bahsettiğiniz hatalar sorun teşkil etmez, gerekirse mülakat sırasında belirtirsiniz.

• @terrkoss 5700 altına mülakat dağıtıldı Eylül için

• @terrkoss Merhaba, henüz cut off içinde değilsiniz mail almamanız normal.

Şu konuyu inceleyebilirsiniz;

https://yesilkartforum.com/forum/topic/5354/sayılarla-dv2023?_=1664035881274

Ayrıca Buradan lütfen excel e kayıt olun. Süreci takip etmeniz için faydalı olacaktır.

• Herkese merhaba, eşim 8 aylık hamile ekim ayının sonu kasım ayının başı gibi Allah nasip ederse doğum yapacak green card başvurusu için doğumu beklememiz gereklimidir acaba

• @Erkan-Gürsoy sürecimi imzaya taşıdım. Benide telegram grubuna dahil eder misiniz?

• Arkadaşlar merhaba, hollanda'da oturumum olduğu için buraya taşımayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Hollanda'ya daha önce taşıyan oldu mu acaba? Türkiyedeki sistemi forumdan çok detaylı öğrenmek mümkün olduğu için biraz kararsızım :)

• @felemez SaveDiversityVisa sitesinden DV22 istatistiklerini inceleyebilirsiniz size bir fikir oluşturması açısından. Süreç içinde DV22 excellini açıp hollanda yada amsterdamdan girenler var mı kontrol edebilirsiniz bu arkadaşlarımız foruma deneyimlerini yazmıştır oradan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz

• Merhaba Telegram gurubuna nasıl katılabiliyoruz acaba?

• @mine9119 Bu konu başlığının ilk sayfasına giderseniz talihli formu var, o formu doldurun ardından kontroller sağlanıp eklemenizi gerçekleştireceğiz

• ⭐⭐⭐

• @Muhtaradana m-RNA 3. doz aşıyı Aralık 2021'de olmuştum, bu yeterli mi dir yoksa en az 6 ay 1 yıl içinde mi iki doz isteniyordur, bu nokta yazmıyor unganların internet sayfasında. Yorumu ya da bilgisi olan var mıdır?

• ⭐⭐⭐

@gzm06 Merhaba, 2 doz aşınız varsa yeterli, şu an için uygulamada bir değişiklik yok.

• @gzm06 who nun onayladığı iki doz aşnız varsa sıkıntı yok,Türkiyede uygulanan hem sinovac hem biontech aşılarının iki dozunu olmanız yeterli. Covid aşısının ne zaman uygulandığıyla ilgilenmiyorlar.

• ⭐⭐⭐

@gzm06 Sn. @Muhtaradana 'nın dediği gibi WHO'nun onayladığı aşıların 2 dozu yeterli. Siz zaten m-RNA yani Pfizer/Biontech yaptırmışsınız. Bu ABD'ye girişte sorulursa eğer, orada da işinize yarar. Ülkemizde ilk başlarda Çin menşeili Sinovac aşısı yapıldı. Sinovac aşısı da Green Card için muayenede geçerli.

• Dosya işleme tarihi hala 23 Mayısta kalmış durumda. 24-30 Mayıs arası Ayda bir bilgi isterse iyi olur...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k