[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@ugursway Tebrikler , Yeni hayatınızda mutluluklar. Azminiz için ayrıca tebrik ediyorum sizi.
-
@ugursway tebrik ederim. Bu inanılmaz mücadele sonunda yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@ugursway Elinize, kolunuza sağlık harika yazı 👏Vizeniz hayirli olsun yeni hayatinizda bol şans dilerim.🙏🗽
-
@sugarmouse Tebrikler. Yeni hayatınızda mutlulukar. Şans sizinle olsun.
-
@ugursway Tebrikler. Yeni hayatınızda mutlulukar. Şans sizinle olsun.
Çok güzel bir anlatım olmuş, harika bir yol göstericisi yazdıklarınız, azminiz için ayrıca tebrikler.
Umarım DV 2023 herkes için çok güzel geçer.
Detaylı anlatımınız için teşekkürler.
-
Eline emegine saglik sevgili @ugursway , vizeleriniz hayirli ugurlu olsun, Malezya'da mulakata girecek olsam su deneyimi okuduktan sonra aklimda en ufak bir soru isareti kalmazdi, bu sene biz yabanci ulkelerde mulakata girenlerin paylastigi deneyimlerle forumumuza bu konuda cok fayda sagladigimizi dusunuyorum.
Bosna'daki mulakattan birkac saat sonra @datanist 'in bilgisayarini alip bir kafede kahvemi yudumlaya yudumlaya deneyimimi yazarken 1 seneden fazla gecirdigim surec gozlerimin onunden film seridi gibi gecmisti, eminim ayni duygulara sen de kapilmissindir. Gercekten cok uzun ve zor bir surec oldu, ama bir o kadar da guzel bitti.
Maddi manevi bu kadar yiprandiktan sonra vizeyi alamasaydin gercekten cok uzulurdum, umarim yeni vatanimiz, bu yipranma payini en kisa surede onarmamizi saglayacak, esinize cok selamlar, en kisa zamanda orada gorusmek umidiyle.
-
@ugursway tebrikler ne kadar yorucu bir süreç olmuş, yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.
-
Kısa film tadında deneyim olmuş,yeni yaşamınız hayırlı olsun tebrikler 🥂 @ugursway
-
@ugursway Harika bir deneyim ve 2022'nin özeti. Hayırlı uğurlu olsun. Yolunuz da bahtınız da açık olsun.
-
@ugursway Çabalarınıza sağlık harika bir bilgisel yaşattınız bizlere, Vizeniz hayırlı olsun, Gelecek mücadelenizde başarılar
-
@ugursway tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun.Sayfalarca dolusu dava dosyalarını takip edip burdanda yararlanarak kendinize bir yol haritası çizmeniz harika olmuş.Yaptığınız çalışmalar harika. Amerikadaki hayatınızda mutluluklar diliyorum.
-
@ugursway tebrik ederim Uğur Bey, bu süreçte zorluk yaşayan/yaşayacak herkes için harika bir umut kaynağı oldunuz.. Tüm detaylarıyla paylaşımınız için çok teşekkür ederim, umarım gelecekte de herşey istediğiniz gibi olur, güzel günler dilerim..
-
@batosemo Tebrikler, Amerikadaki yeni hayatınızda bol şans :)
-
@sugarmouse Tebrikler, yeni hayatınızda şans sizinle olsun :)
-
@ugursway Tebrikler, detaylı anlatım için ayrıca çok teşekkür ederim. Soluksuz okudum ve hiç fikri olmayan insanlara da çok yarar sağlayacağına eminim. Yeni hayatınızda şans sizinle olsun :)
-
@yanutsu Sevgili Ömer, mayis ayindan itibaren ugrastigin dosya transferi surecinin sonunda vizeni almana gercekten cok sevindim. Surecin cogunu bilmeme ragmen, tek seferde okudugumda ne kadar uzun bir yol oldugunu hissetmis oldum ve cesaretin icin tekrardan tebrik ederim. Amerika'daki hayatinda basarilar dilerim, yolun acik olsun.
-
Muhteşem bir deneyim ve çok güzel bir şekilde okuyucuya aktarmışsınız detaylarınızla, mülakat deneyimini paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum yeni hayatınızda başarılar
-
@ugursway film tadında anlatımınız sayesinde tek solukta okudum. Çok çok tebrik ederim hem güzel sonuç için hem de bütün uğraşlarınız için. Umarım bundan sonrası için de yeni hayatınız hep istediğiniz şekilde ilerler :folded_hands_light_skin_tone:
-
@ugursway Deneyim şöleni diye buna derim. Hayırlı olsun. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Yeni hayatınızda mutluluk , sağlık ve başarı diliyorum. Yolunuz açık olsun. 🎉
-
@ugursway muhteşem süreç ve bir ömür sizinle beraber torunlarınızdan torunlarına aktarılacak anılar dolu. Tebrikler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum