F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
Ben de oğluma f2a ya başvurmadan önce turist vizesi almak istiyorum , sizce mümkün mü vermeleri? Hiç alan oldu mu sizlerden turist vizesi f2a sürecindeyken?
-
Ben de oğluma f2a ya başvurmadan önce turist vizesi almak istiyorum , sizce mümkün mü vermeleri? Hiç alan oldu mu sizlerden turist vizesi f2a sürecindeyken?
-
2 gün önce dosya statusum
Case is being actively reviewed olarak güncellenmiş.Bir sonraki güncellemeyi ne zaman beklemeliyim?
-
@calido hatirladigim kadariyla benim 1 hafta sonra falan gelmisti onay.
-
@yasmin982 Denklik konuları da çok değişken, kendi konumunuza göre araştırmanız gerekir. Bu başlığı takip ederseniz çok faydalı bilgiler bulacaksınız.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/206/amerikan-üniversiteleri-akreditasyonu
-
@calido bizim dosyamız 6 marttan beri aynı statude ancak henüz bir dönüş almadık. Bu statü bir sonraki adım için kesin bir bilgi vermiyor olabilir. Bu sadece bizim tecrübemiz tabiki.
-
@wanderer bizim de California centerda 02.03.21 den beri dosya aynı durumda acaba son zamanlarda hangi tarihli dosya onay aldı CA’dan
-
@calido benimki 13 ay olacak gelmedi.Hala center ney sizin
-
@yasmin982 California
-
@hulyaek aynı şeyi düşünüyorum ,yok pandemiydi yok ne zaman dosya onaylanacakti...bunun yerine İngilizce calismaliydim simdi tekrar lisansa mi baslasam yoksa kabul alacağım master programı var mı bunları düşünüyorum . İş yerinden istifa ettim burası bitti ama orada is olayı nasıl olacak yeni stres başladı.
-
Merhabalar NVC ye Temmuz 2022 de evrak yüklemesi yaptım tahminen ne kadar süre sonra mülakata çağırırlar bilen tecrübe eden varsa yazabilir mi
-
@Damla-D size muhtemelen bir sonraki Cuma’ya kadar onay gelir en kötü pazartesi günü sonrası mülakat aşaması bu aralar mülakatlar çok uzadı siz 3-5 ay yinede gözden çıkarın
-
@cokbekledik86 peki mülakat aşamasından sonrada bi bekleme süresi geçirecek miyim yine tam 2,5 yıl oldu Aralık 2019 da başvurdum:(
-
@cokbekledik86 onay geldikten ne kadar süre sonra mülakat için gün veriyorlar ve mülakattan ne kadar süre sonra gidebiliyorum artık. 2,5 sene oldu inanılır gibi değil
-
@Damla-D onaydan sonra 1-3 ay arası gelmesi gerekiyo randevü ama bikaç aydır bi süre uzadı mülakattan sonra eksik bi evrak olmazsa tabi vizenizi alıp hemen gidebilirsiniz bu arada nvc de eksik evrak çıkarsa yeniden yükleyip 2,5 ay daha bekliyiceksiniz tekrar dosyanın kontrol edilmesini
-
@cokbekledik86 ben nvc ye evrak yükledikten sonra doğum sertifikasını yanlış yüklediğim için eksik evrak olarak geri döndü ama hemen döndü 2-3 gün içerisinde. Bende hemen nüfus kayıt örneğini İngilizce tercümesini yaptırıp yükledim. Heyecanlanmıştım hemen eksik evrak için geri döndüklerinde demek ki işlemler hızlandı diye düşündüm. Dediğiniz gibi şu sıralar onaylanması lazım. Onaydan ne kadar sonra mülakat ve ne kadar sonra gidiş o aralardaki süreler önemliydi benlm için çünkü çalışsam çalışamıyorum oturupta bekleyemiyorum da artık
-
@Damla-D neyse az kaldı artık belki şansınıza randevü tarihi erken gelir siz yinede kendinizi en kötüye hazırlayın ocakda gidecekmiş gibi düşününde erken olursa süpriz olsun
-
@cokbekledik86 çok teşekkür ederim cvplar için
-
@Damla-D rica ederim
-
@cokbekledik86 nvc den onay maili geldi inanılmaz şimdi aldım 🙌🏻✨
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum