[Arşiv] Sayılarla DV2023
-
@Koraycerah bunun için resmi bir site var zaten;
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
-
@gucarslan, içinde söyledi: Sayılarla DV2023
@ermandr, içinde söyledi: Sayılarla DV2023
@gucarslan Hocam Merhaba, öncelikle herkese yeni dönem hayırlı olur umarım. Burada süpriz olarak nitelendirdiğiniz nedir tam olarak daha yüksek yoksa daha düşük mü bekliyordunuz önceki yıllara göre?
seçilen sayısının çok olması yanında, ilk bülteni bu kadar yüksek açıklamak ilerleyen bültenlerde bir yavaşlama olabileceğinin göstergesi bence. çünkü yüksek cut-off rakamlarını yakalayamazsa konsolosluklar, illa ki daha düşük yayinlamak zorunda kalırlar - ayni bırakırlar hatta geri bile çekebilirler.
ankara özelindeyse iran'i (as) 2500 aciklamalari.
biliyorsunuz ki iranlilarin mülakat aldığı en büyük kons. ankara.
koskoca eu için 5700 veren DOS, sadece iran için 2500 vermis.e bu da haliyle as dosyası verecek konsolosluklarin elini kolunu bağlar. ankara istese de çok fazla eu dosya veremez..
koskoca eu için 5700 veren DOS, sadece iran için 2500 vermis, demişsiniz ama bu kısmı anlamadım.
ilk 2.500 numara 1'den sona İran'lılara ait değilki.
Yani aslında except diye bir şey belirtilmese İran'ın cut off'u 2.800 olacaktı. Şimdi ise cut off'ları 2.500.
Mesela numarası 4bin olan bir EU cut off içindeyken, numarası 3bin olan Iran'lı cut off içinde değil.
Yanlış mı anlıyorum yoksa?
-
@ahmet_ Doğru anlıyorsun, 3000 olan iranlı cut off içinde değil. Lakin iranlılarla ilgili sıkıntı mülakata ankarada girmeleri ve bu dv vize slotunu kullanmaları demek, doğrudan bizleri ilgilendiriyor o yüzden
-
-
@ahmet_ olay hepsinin iranlı olması değil, olay %90 iran vatandaşı'nın ankara'da mülakata girmesi.
-
DV2023'un ikinci bülteni (ekim) yayınlandı.
bir öncekinden oldukça yüksek yayınlanan bülten, bu sefer artmayarak ayni kaldı ve EU5700 olarak devam etti.
-
Acaba mülakatlar
Case number göremi submit tarihine göremi çağırılıyor -
@Volkan-Cam Bunu söylemek için henüz erken, 2. mülakat dağtımında hemen hemen belli olur diye düşüyorum.
-
@Volkan-Cam Submit tarihine göre işliyorlar. Gelen emaillerden belli. Ondan sonrası için herkes bir şey söylüyor.
Gelen emaillerde, işlendikten sonra cn
numarasınagöre diyor.Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
Tabii bu otomatik emaillere ne kadar güvenilir bilemem.
-
Herkese merhaba, KCC ye attığım maile cevap olarak 3. tip maili aldım. Bu bir argüman niteliğinde mi bilmiyorum ama Sn. @ahmet_ de dediği gibi submit tarihine göre işleniyor galiba çünkü 28k lardayım ve kontrolleri tamamlamışlar. Herkese bol şans
-
@ahmet_ Mülakatlar, işlenmesi tamamlanmış vaka numaralarına göre sayısal olarak planlanır
Çevirisi bu şekilde diyor Ahmet bey
Ben yanlış anlamadıysam cs göre gidiliyor diye anlıyorum -
@Volkan-Cam Ben de aynı şeyi söyledim aslında.
Ama ne kadar güvenilir? İlk gelen emaillerde de sizden evrak isteyeceğiz diyordu. Sonuç olarak istemedi. Geçen sene kaldırmalarına rağmen mail kalıplarını değiştirmediler. Bu da aynı şekilde eskiden kalmış olabilir.
-
-
E Erkan Gürsoy bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba benim case number 15 bin civarı sizce tahmini e mail ne zman gelir
-
@hayatı-anlat muhtemelen sıranız geldiğinde gelecektir.
-
Arkadaşlar bir sorum olacak.1 tip 2.tip 3.tip 4 tip mail
Tam olarak nedir. Biz mi atıyoruz yoksa cevap mı geliyor -
@Volkan-Cam Volkan Bey, bütün detayları aşağıdaki başlıktan inceleyebilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4443/kentucky-consular-center-kcc?_=1663678192683
İsterseniz ayrıca Buradan excel e kayıt olun. Süreci takip etmeniz için faydalı olacaktır.
-
@Erkan-Gürsoy teşekkürler
-
@gucarslan sizce bu sene nasıl olur.
-
-
E Erkan Gürsoy bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba
Benim İtalya da oturumum var, sizin paylaştığınız bu resime baktığımda İtalya da çok az kazanan görüyorum, benim gibi cn çok yüksek olan talihli için italya'da vize randevusu alma ihtimalim yüksek demek yanlış olur mu ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum