Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

• @erika, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhaba. Turist vizesi basvurusunu pasaportumuz yenilenirken yapabilir miyiz eski pasaport bilgileri ile (expired)? Yenilenene kadar randevu tarihlerinin durumu malum vakit kaybetmemek amacli soruyorum.
    Teşekkür ederim

Yapabilirsin. Passport number bir sefere mahsus değiştirilebiliyor sistemden. Pasaport unuz yetişirse problem yok. Yetişmezse de 48 saat öncesinden randevuyu erteleyebilirsiniz.

• Herkese merhaba 06.09.2022 tarihinde vize mulakatina girdim, gorusmem olumlu gecti, hatta sanirim memur ev almak istedigimi duyunca sasirdi ancak yalan soylemeden durumumu anlattim ( yasadisi bir durum yasamak istemiyorum) birden fazla soru sordu neden boyle bir yatirim yapmak istedigim vs. hepsine makul cevaplar verdim ben vizemin onaylanmasini beklerken memur sarı bir kagit verdi ve kagitta benim aciklayabilecegimden daha iyi anlatiyor, tekrar gelmenize gerek yok size mail ile donecegim ardindan ptt posta ile pasaportunuzu gonderirsiniz dedi. Gordugum kadariyla reddedilecek insanlar dogrudan beyaz kagit ile reddediliyor bana bu sari kagit verilmesi isim benzerligi vs. bir durumdan mi kaynaklaniyor acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@erika pasaportunuzu hemen almak istiyorsanız benimle iletişime geçin...

• ⭐⭐⭐⭐

@aeemin sarı kağıt bir çok anlama geliyor ama mail gelmeden ne olduğunu bilemezsiniz. İşlemleri 1 sene süren de oluyor 1 ay da. Kolay gelsin.

• @ayvalik10 😂😂

• Merhabalar basvuru yaptigimizda sadece istanbul acik oldugu icin orayi yazmistik ds160 formuna suan ekim ayina Ankaraya cektik. Ds160 formunu yenilememiz mi gerekiyor? Sistemde buna dair bisey gormedim. Bu sekilde gitsek bi sorun olur mu

• Ds160 formu istanbul olarak doldurup ankaraya gununu ceken var mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@lbsryts yenilemeniz gerekiyor ds160 ı

• ⭐⭐⭐⭐

@lbsryts ben 6 danışanımın randevusunu çektim.

• @Altay-Akyüz, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@ahmetuyar Eylül 22 deki randevum İçin mail geldi. Yeni adresin olduğu onay sayfasının yazdırılması gerekliymiş.

Onay ve talimatlar sayfasındaki adres güncellenmiş. Konfirmasyon sayfasını ds160 numaranızla retrieve yapsanız bile adres eski kalıyor zaten mailde onunla alakalı bir güncelleme istenmemiş.

• @denizci10 nasil yenileyecegim acaba yardimci olur musunuz?

• ⭐⭐⭐⭐

@lbsryts normal ds160 ı nasıl doldurduysanız aynı şekilde

• az evvel sarışın elemandan ret alındı.bugün doğru düzgün kimse vize alamamış.

• @DustyBlue geçmiş olsun.

• @DustyBlue Geçmiş olsun. Profiliniz nasıldı paylaşmanız mümkün mü?

• reddi ben almadım arkadaşlar. alan kişi çalışan öğretmen, ingilizce biliyor, 2 schengeni var 7 avrupa ülkesi görmüş. fakat daha önce green card kazanıp sırası gelmemişlerden. 4-5 sene öncesinin mevzusu. adam zaten en son konuyu oraya getirip siz daha önce abd ye göçetmek mi istediniz demiş başvuranda gc çıktı ama sıra gelmedi demiş. şuan sadece turist olarak gezmek istiyorum demiş. bu kişide şuan uygun değilsiniz demiş. bu sarışın adamı şikayet edeceğiz. koca forumda herkes reddediliyor bu adam doğru düzgün kimseye vize vermiyor derdi neyse sorununu çözüp gelsin insanlar farklı şehirlerdnen gelip para harcayıp başvuru yapıyorlar.

asyrıca yaşı genç olanlar hariç orta yaş üstüne vize veriliyormuş. gençlerden doğru düzgün alan olmamış. başvuran kişi içerideyken sadece 2 kişinin oanylandığını görmüş.

• Bugün sabah İstanbulda eşim ve 2 çocuğumun vize görüşmeleri oldu. Çocuklar küçük olduğu için girmedi eşim görüşmeye tek katıldı. Görüşme olumlu geçti. Hangi şehre gidiyorsunuz, kimin yanına ve ne kadar kalacaksınız gibi birkaç soru sormuşlar. Evrak olarak amerikan vatandaşı olan ağabeyimin davetiye mektubunu istemişler. Sonrasında da Hayırlı olsun iyi yolculuklar demişler.
    Profilimiz şöyle: Ben polis memuruyum. 10 yıllık vizem var 2 sene önce almıştım. Ağabeyim Amerikada. Geçen yıl ben tek başıma 20 günlüğüne gittim geldim. Bu yıl da ailece gitmek için eşim ve 2 çocuklarıma başvurduk. Çok şükür aldık.

• @DustyBlue hocam şikayet etmenin hiç bir faydası olmayacak son takdir kararı vize memuruna ait maalesef. Sarışın memurdan benim annem vize aldı mesala tamamen profil ile alakalı bir durum bence. Her Avrupa’ya giden ülke gezen ABD vizesi alacak diye bir şart yok sadece alma şansınızı artırıyor o kadar.

• @Zamir-Dağın merhaba, bizim de görüşmemiz yarın. Benim de ablam orada Amerikan vatandaşı ancak davetiye istemedik. Görüşmede eşiniz bahsedince mi davetiyeyi istemiş yoksa direk davetiyeniz var mı diye mi sormuş? Ben formda belirttim orada yaşayan yakınınız var mı sorusunda ama herhangi bir destekleyici belge hazırlamadım.

• Bu sarışın bey hangi şehirde karşımıza çıkıyor?

Benzer Başlıklar

• B1-B2 vizesiyle oturum uzatma

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) b1 vizesi b2 vizesi oturum
    4
    0 Oy
    4 İleti
    607 Bakış
    S
    merhaba turist vizesi yenilemede greencarda başvurulan fotoğrafla aynısı olursa sorun olurmu? 6 aylık değil bu denilirmi?
  • EB vizesi aldıktan sonra işten ayrılma süresi

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler is sponsorlu is vizesi vize
    5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @Baran-İst, içinde söyledi: EB vizesi aldıktan sonra işten ayrılma süresi Unskilled EB3 le green card alıp mecburi sürenin sonunda skilled işlere başvurabilmek Arkadaşlar Merhaba Ben Amerikadan 2004 yılında MBA almış birisiyim. O zamanlar 1 yıllık OPT(OptionalPractical Training ) süresince H1-B sponsor edecek bir işveren bulamamıştım ve Türkiyeye dönmüştüm. Amerikada skilled işlere çok fazla Çinli ve Hintli talip bu nedenle çok rekabet var. Türkiyeye geldikten sonra 13 yıldır satınalma ve dış ticaret alanlarında çalışıyorum. Deneyimlerim KOBİ'lerde oluştuğu için ve international şirketlerde çalışmadığım için yaptığım iş yoluyla skilled bir EB3 Green Card alabileceğimi sanmıyorum. Anladığım kadarıyla bu şekilde green carda hak kazanmak daha zor.Sizlere sorum şu şekilde. Buradan unskilled EB3 programına başvursam greencardı aldıktan sonra Mc Donalds veya Wendysde zorunlu 1 sene çalışma süresini unkilled worker olarak tamamlasam. Süreyi tamamladıktan sonra ABD de skilled profesyonel joblara başvurabiliyomuyum ? Buna bir engel varmı ? Yoksa ABD vatandaşlığını alana kadar 5 yıl boyunca Mc Donalds, Wendys tarzı unskilled işler yapmaya mahkummuyum ? Yani greencardı EB3 unskilled worker olarak alan bir kişi 1 yıl zorunlu çalışma süresinin sonunda skilled işlere başvurup çalışabiliyormu ? Bu soruyla ilgili cevaplarınızı beklyorum. Normalde is sponsorlu vizelerle gelmeniz durumunda minimum 6 ay o is yeri ile calismanizi tavsiye ederim. Bu sekilde daha sonraki hicbir surecte problem yasamazsiniz. Ama 1 senelik sozlesme yaptiysaniz bu durumda sozlesmeye sadik kalip minimum 1 yil calismalisiniz. Fakat sonrasinda kendinize dilediginiz baska bir is bulup calisabilirsiniz. 1 yildan sonra ayni iste kalip kalmamak sizin tercihiniz.
  • 4 Oy
    2k İleti
    213k Bakış
    K
    @Broly-Hex tesekkurler
  • DS-160 formuyla ilgili sorular (ziyaretçi vizeleri)

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    258
    0 Oy
    258 İleti
    29k Bakış
    S
    Merhaba. Annem, babam ve kız kardeşim ABD turist vizesine başvuruyor. Ekim 2024'de DS160 formlarını submit ettik ve 26 Haziran 2026'ya güç bela randevu aldık. O zamandan beri randevuyu bekliyoruz. O süreçte kız kardeşim üniversiteden mezun oldu, çalışmaya başladı ve birkaç kez yurtdışına çıktı. Anladığım kadarıyla DS160 formunu güncellememiz gerekiyor ama resmi talimatlar şöyle diyor: "Cancel your current appointment. Update your profile with the correct DS-160 confirmation number. Schedule a new appointment." Şimdi biz kızkardeşimin appointment'ını iptal etmeden DS160 formunu güncelleyemiyor muyuz? Eğer randevuyu iptal edersek bir sonraki randevunun 2028 olmasından korkuyoruz. Bu konuda ne yapabiliriz?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k