[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Emrey34, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Emre-Kurtulmuş tahmini beklentisi olan varmı geçen sefer bir arkadaş bilmişti tg.grubunda sanırım :D
10k dan açarlar
-
Arkadaşlar 2023 kazananlarına randevu verilmeye başlanmış sanırım benim sıram 1000lerde acaba sırayla mı randevu veriliyor yoksa kazananlar arasında seçmece mi yapılıyor yani randevu tarihi gelir mi bana
-
@Uğur-0 Merhaba, ilk önce süreci imzanıza taşıyın sonrasında sorularınıza net cevaplar alabilirsiniz.
Ayrıca Buradan lütfen excel e kayıt olun. Süreci daha iyi takip etmeniz için faydalı olacaktır.
-
Bu ay Mülakat tarihleri ne zaman veriecek ? Tahmini kaç kişi çağırılır?
Ve şimdiye kadar kaç kişi çağırıldı bilgisi olan var mı? -
@cemalerhan bu başlığın ilk iletisindeki excel listesine bakın, detayları görebilirsiniz.
bir o kadar da dışarıda kişi vardır, mülakat almış.kaç kişi çağırılacak bilgisini de kimse bilemez, öyle bir liste yok çünkü şu ay şu kadar verilir gibi.
-
@cemalerhan Sorduğunuz soruların tamamının cevabı net olarak bilinmiyor olacak sn cemalerhan .
-
merhaba
yaklaşık 3 ay önce ds 260 ı doldurup yolladım ama henüz mail yada başka bişey gelmedi
süreç nasıl işliyor acaba ?
yardımcı olurmusunuz -
@serkan12 ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
DV2023 sürecinde evrak talep / onay süreci olmayacağı resmi olarak açıklandı.
bu nedenle bültende cut-off içinde olmayı ve mülakat maili gelmesini beklemelisiniz.
bunun dışında yapmanız gereken bi' şey yok. -
Bu ileti silindi! -
@achillesoag Çok teşekkür ederim, aşamaları yaptım :sunglasses:
-
Merhaba,
Az önce Telegramm grubu için formu doldurdum ve yolladım. Gruba eklendiğim bilgisi geldi ama hemen akabinde bu grup özeldir yazdı ve grubu göremiyorum. Ne yapmalıyım, yardımcı olursanız sevinirim. -
@Selmansuleyman Selman Bey, doldurduğunuz formda kazandığınızı gösteren resimde isminiz gözükmüyor, tam isminiz gözükecek şekilde diğer bilgilerinizi kapatarak formu yeniden doldurabilir misiniz ?
-
Bir rica;
Excel dosyasındaki 1 Tip Mail, 2. Tip Mail... konusu hakkında detaylı bilgiyi nereden alabilirim? Arama yaptım bulamadım. -
@Erkan-Gürsoy bey, teşekkürler, yolladım
-
Ben forumda yeniyim dv23 talihlisiyim 1 hafta içinde DS260 doldurup gönderdim ama duyduğum kadarıyla yüksek dosya numarasına sıra geç geliyormuş benim 29bin tecrübeli arkadaşlar neder bu konuda acaba
-
@SemihPehlivan Merhaba,
Bu başlığı inceleyin lütfen, aradığınız cevapları bulabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4443/kentucky-consular-center-kcc/29?_=1662411258335
-
@Batu-Ararat Merhaba, foruma hoş geldiniz. Öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
Sürecin nasıl ilerleyeceği ile ilgili şimdilik varsayımda bulunmak zor. Bunun için bundan sonraki mülakat dağıtım sayıları ve şeklini görmek lazım. Yani sabırla beklemek gerekiyor.
Ayrıca bu konunun ilk sayfasını lütfen okuyun. -
Merhaba herkese.
DS260 formunu Mayıs ayında doldurup , submit ettim. Sorulardan bir tanesi Amerika ve farklı ülkelere seyehat tarihleri ile ilgili. Formu oldurup submit ettikten 3 ay sonra Amerika' ya tekrar seyehatte bulundum; muhtemelen görüşme tarihine kadar bir ya da iki Avrupa ülkesine daha bulunacağım. Bu durumda DS260 formunu güncellemem gerekiyor mu? DS 260 formaları ne zamana kadar güncellenebilir; bu konu ile ilgili basvuruları yapıp formları doldurduğumuz resmi site üzerinde bir açıklama göremedim. Aydınlatırsanız çok sevinirim. -
@ILHAN-FARUK merhaba.
ilgili seyahatleriniz için DS260 formunuzu güncellemenize gerek yok, formu doldurduğunuz zamanki bilgiler önemli. sadece evlilik, çocuk vb çok majör durumlar için formu güncellemeniz gerek, bunun dışındaki hiçbir konu için formu güncellemeyin. -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
50
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum