[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
Bu ileti silindi! -
merhaba unganlar randevu öncesi istedikleri bir şey var. Anne iseniz çocukların Amerikan takvimine göre doğum günü "If you are a mother, bring the birth dates for each child in US Calendar format (mm/dd/yyyy)" . Tam olarak nedir bu anlamadım. Bir belge mi soruyorlar yoksa beyan ya da elle yazılan birşey mi. Sağolun
-
@seckingumus Tebrikler , Yeni hayatınızda mutluluklar.
-
@seckingumus tebrikler..iyi şanslar
-
@seckingumus tebrik ederim. Yeni hayatınızda mutluluklar 💐😊
-
@seckingumus Tebrikler yeni hayatınız da başarılar.
-
@niko covid testi olmadan tedavi yapilmamasi nedir?
Kuzey korede bile Boyle birsey yok.
Avustralya olmus 3.dunya ulkesi -
02.09.2022 Cuma günü, Unganlar deneyimimi paylaşmak istiyorum.
Randevu saatine 1 saat vardı ve şansımı deneyip erkenden bitirmek istedim ve öylede oldu. Toplamda 360 $ civarı bir ödeme yaptım. Çok yoğun bir gündü ortalama bir saat içerisinde kontrolleri tamamladım. Ardından 11:30 gibi gelmem istedi. Dr. Handan hanım klasik sorulardan bana da sordu. Ertesi gün (Cumartesi) 11-12 arası gelip dosyanı alabilirsin dediler.Son olarak buraya nasıl ulaştım onu belirtmek istiyorum.
Benim gibi ilk defa Ankara'ya yolu düşenler için faydalı olacağını düşünüyorum.İstanbul Marmaray bostancı durağından saat 23:04'de kalkan YHT ile Ankara'ya tam 9 saatte ulaştım. Bu hataya düştüm siz düşmeyin. Ertesi güne sarkan yani en son seferler maalesef 8-9 saati buluyor. (Sinyalizasyon hatası sebebiyle diyorlar ama ben yemedim, bir aydır takip ediyorum hep 8-9 saat yazıyor) YHT kullanacaksanız gün içindeki seferleri seçiniz ortalama 4 saat sürüyor.
Ankara gar (YHT) durağına ulaştıktan sonra, taksi ile ortalama 10dk sürdü ve 35 lira ödedim.
Alternatif olarak ve vaktiniz varsa
Siz buradan kızılaya giden otobüslere binip (6,5 lira) meydanda inip ardından güven parkı arkanıza alıp hafif yokuş yürüyerek 10-15dk hiçbir yere sapmadan bulabilirsiniz. Yine aynı şekilde buradan tekrar otobüse binip 2 durak sonra inebilirsiniz. (Ankara YHT'den direk giden otobüs varmı bilmiyorum)Eğer otobüs ile Ankara Aşti otogara geldiyseniz
Otogarın içerisinden ANKARAY binip takbiri 7 durak sonra kızılayda inin gerisini zaten yukarıda anlattım, ister otobüse binip 2 durak sonra inersiniz ister 10-15dk yürürsünüz. -
Bu ileti silindi! -
@seckingumus Tebrikler, vizeniz hayırlı olsun. İnşallah vizemiz onaylanınca biz de virginia'ya yerleşmeyi düşünüyoruz :) Hangi bölgeye gitmeyi düşünüyorsunuz?
-
Ben Google mapsden baktım aşti metroyla Söğütözü durağında yürüyen merdivenden çıkıp geriye büyükelçilik yönüne yürüyüp ilk çatal yan yolun soluna dönüp ana yola çıkınca karşıda besa toweri görünce ulaştınız demektir,kulenin tam yanında olacak büyükelçilik
-
@yasmin982 bazen maps yanıltıcı oluyor. Geçen sene beykoza gittim varacağım yer 1km idi. Dedim beş dk yürür giderim. O yolu 45dk da bitiririm. Meğerse %70 derecede yokuş bir yolmuş:)) Ankara da bulunduğum kadarıyla böyle yokuş yol yok fakat çok trafik oluyor iş saatinde. Yeni konsolosluk ortalama 3km otogar ile arasında. Bu arada Ankaray söğütözüne gitmiyor. Aktarma var mı acaba hatırlamıyorum. Ankaray haricinde metro var sanırım o gidiyor. Ikiside metro ama karıştırmamak lazım.
-
Merhaba, 8 Eylül'de vize görüşmem var. Covid 19 aşılarımı 3 doz biontech oldum, unganlardan sağlık muayenemi de yaptırdım, ama şimdi aklıma takıldı, 4. Hatırlatma dozunu da olmam gerekiyor mu? Yardımcı olabilir misiniz?
-
@cgokhan Ben ankaray demedim metro dedim kızılayda atamayla ulaşılıyor,ben öneride bulundum tıpkı sizin gibi,tabi büyükelçiliğe isteyen istediği şekilde gidebilir saygılar...
-
@agaslan Cok tesekkurler, biz Fairfax, Arlington bolgesini dusunuyoruz DC’ye yakinligindan dolayi. Siz ne tarafi dusunuyorsunuz?
-
@agaslan sizin de mulakatanizda bol sanslar!
-
@seckingumus Biz de fairfax düşünüyoruz. Ben manassas'da bir firmadan iş teklifi aldım. yaptığım araştırmalar sonucunda fairfax'den gidiş gelişin daha iyi olacağını düşündüm. Eşim uluslararası ilişkiler uzmanı, ona uygun işler de DC'de var. o yüzden DC'ye de yakın olmak istedik.
-
@Dopi26 iki doz yeterli
-
@cgokhan Kızılaydan aktarma yapılıyor metroya söğütözü metrodan yeni konsolosluk 500 metre yokuş yok, bu arada sabah iş saatine gelirseniz söğütözü yolu yani Ankaralı olarak eskişehir yolu deriz trafik baya oluyor, ama istanbul kadar değil, ona göre erken gidin, okullar da açılacak trafik artar.
-
@baran-bozdogan aynen yukardaki arkadaş metro var demiş. İlk defa gidecek arkadaşlar için yanıltıcı olacaktır. Otogar içerisinde ankaray var ve metro ile alakası ve bağlantısı yok. Mülakatı sabahtan olmayan yürüyerek bile gidebilir. Bilmeden birine sorsalar ilk önce Kızılaya git ordan aktarma yapıp söğütözüne git diyecekler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum