F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
Merhabalar, yardımınıza ihtiyacımız var. Bize görüşme günü gelmiş, yalnız ceac profilinde ve visa check statusda bir değişiklik yok. Hala at NVC gösteriyor. Mesaj dün geldi. acaba bu durum böğle mi olur, önceden teşekkürler
-
Maalesef.. beklemekten çok sıkıldık. Süreç uzadıkça uzuyor. Umarım bir an önce sorunsuz halledersiniz.
-
@gizemaö bize 3 gün sonra gelmişti
-
Bugun NVC den approved geldi. Simdi mulakat tarihi bekliyoruz Ankara’dan.
-
@nargiz94 çok şanslısınız nebraska olmasından dolayı erken çıktı.Daha uzun bekleyenler yakında mülakat tarihi verirler merak etmeyin.
-
@chemist gözünüz Aydın
-
@chemist inşaallah mülakat hemen gelir ve geçersiniz
-
Herkese merhaba,
Bu süreç yeni başvurular da şu an ortalama ne kadar sürüyor? Covid vs etkisinin azaldması ile hızlanması gibi bir durum söz konusu mu? Teşekkür ederim, iyi günler dilerim. -
@chemist gözünüz aydın umarım mülakat için çok bekletmezler hızlıca alırsınız vizenizi
-
@archer2 hızlanma oldu bence ama bu süreç belirsiz hızlı gidiyorlar dersiniz sıranızı beklerken birden üzerine bir yıl daha koyar. Yaklaşık iki buçuk üç yılı gözden çıkarın mental olarak buna hazırlayın kendinizi ama hızlı bir servis centera gider dosyanız belki bir buçuk yılda biter bilemeyiz. Erken biterse güzel bir sürpiz yaşarsınız ama uzun sürdüğü içinde hayal kırıklığına ugramazsiniz sürekli. Uscisin kendi sitesinde bekleme zamanlarini üç aşağı beş yukarı veriyor ordanda takip edebirsiniz
-
Merhabalar arkadaşlar California servisinden 2021 de başvuru yapıp onay alan varmı acaba takip ettiğim kadarıyla 2020 10. Aydalar şuan
-
@lina onu hangi sayfadan öğreniyoruz acaba 2020.10 olduğunu bi arkadaş profilde imza kısmına kategori başvuru tarihi servis center vs.yüklettirdi mesajlaşırken kolaylık olsun diye çok sağolsun sizde eklerseniz iyi olur
-
Merhabalar,Görüşmeye giderken tam olarak hangi evrakları yanımda götürmeli olduğumuzu ülkeye göre nerden baka biliriz? Ülke Azerbaycan, görüşme yeri Tbilisi "@crazycells yardımcı olursanız seviniriz

-
Merhabalar 06.07.2022 tarifinde DQ olmuştum. Daha önce mülakat maili geldiğinde de paylaşacağımı belirtmiştim. Çok şükür bugün 19 Ekim için mülakat randevusu mailini aldık. Yani DQ olduktan tam 2 ay sonra aldık bu maili. Darısı tüm bekleyenlere inşallah.
-
@elfcpr merhaba DQ olmanız ne kadar sürdü
-
@gizemaö merhaba ortama 2,5 ay sürdü
-
@cengizhan, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Merhabalar, green cardi olan nisanlimla Turkiyede evlilik yapacagiz. Arastirmalarimiz ve cevremizde duyduklarimiz birbirinden cok farkli oldugu icin kafamiz karisti. Bu islemi daha once yapmis olanlar, kendiniz mi yaptiniz yoksa danisman veya avukat mi daha saglikli bir sonuc olur? Tesekkurler
Evlendikten sonra forumdaki bilgilerle islemleri baslatabilirsiniz. Simdiden tebrikler.
-
@HNDBRKN, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@crazycells merhaba aklıma takılan bir şey var onu sormak istedim. NVC evrakları yükleme yerinde fotoğraflar bölümü var. kendi biometrik fotomu mu yüklemem gerekiyor yeterli bir açıklama bulamadım. şimdiden teşekkürler
pasaport veya vize fotografi olarak mi istiyor?
eger vize fotosu diyorsa hayir, biyometrik degil. Amerikan vizesine uygun normal kalipli bir fotonuzu yuklemeniz gerekir. 2 x 2 inch veya 5 x 5 cm olan fotoyu taratabilirsiniz ve 600 x 600 piksel olarak yukleyebilirsiniz. Fotografin dijital boyutunun 600 x 600 ile 1200 x 1200 piksel arasinda olmasini tavsiye ederim.
-
@israfil, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Evet arkadaşlar, bugün USCIS onayını aldık.
California service center
05/08/2020, 2 yıl oldu.
Darısı tüm bekleyenlerin başına.gozunuz aydin.
-
@Damla-Yalçın, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Merhabalar. Ben Green cardliyim. Esim TR'de yasiyor. Daha once sayin @crazycells 'in soyadi degisikligi hakkinda yazdiklarina ek bir sorum olacak. Benim kendi soyadimin sonuna esiminki eklendi fakat pasaportum hala eski haliyle duruyor.
1- Soyadi degisikliginin daha dogru olacagini yazilmisti fakat, green card gelme suresi 120 gun yaziyor. Bu durumda soyadimi degistirirsem F2A basvurusu yapmak icin tum belgelerimin yenilenmesini beklemem mi gerekecek?
2- Soyadimi degistirmeden basvurursam esimin ve kendi soyadimi I-130 formunda nereye yazmam gerekiyor? middle name(kendi) - last name(esimin mi?)
3- Vukuatli nufus gibi belgelerimizi gonderirken esimin soyadini da gorecekler bir sorun olur mu?Tesekkurler simdiden
-
Hayir, elinizdeki belgelerin son tarihi gecmediyse hala kullanabilirsiniz. Zaten evlilik belgeniz soyadi degisikligini gostermek icin yeterli olacaktir.
-
Evet, iki soyismi kullaniyorsaniz bu dediginiz sekilde yazabilirsiniz.
-
sorun olmaz. ABD'de evlilik sonrasi soyisim degisikligi yapmak zorunlu degil.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum