Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ücretsiz COVID ev test kiti (hane başına 4 + 4 + 8 + 4 + 4 adet)

İlan ve Duyuru
51 12 2.2k 10

Benzer Başlıklar

• Austin ev arkadaşı( Round Rock, Pflugerville)

İlan ve Duyuru austin
    1
    0 Oy
    1 İleti
    118 Bakış
    emirhankdE
    Teksas Austin round rock ve pflugerville taraflarında ev bakıyorum ve ev arkadaşı arıyorum. Bu ay sonu eve cıkacağım. 2+1 aparment houseları. Kiraları genelde 1600 civarı oluyor. Çoğu yerin 6-8-10 hafta bedava kampanyaları var. Ev arkadaşı arayan varsa iletişime geçebiliriz
  • 2 AYLIGINA KIRALIK EV

İlan ve Duyuru brooklyn kings highway apartment
    2
    0 Oy
    2 İleti
    352 Bakış
    arifbasarA
    arkadaşım sen bu evi kiraya vermedin mi ??
  • Chicagoda eve ve is konusunda yardimci olunur

İlan ve Duyuru
    11
    10 Oy
    11 İleti
    1k Bakış
    ironmanI
    Merhaba @nurcaglar2 detaylara ulaşabileceğim bir kaynak paylaşabilir misiniz rica etsem ? teşekkürler.
  • Ev Arkadaşı Aile arıyorum..

İlan ve Duyuru
    2
    2 Oy
    2 İleti
    675 Bakış
    T
    İyi günler Erdal Bey. Ben eşim ve 2 çocuğumla birlikte 2021 lotosuna başvurduk,Şimdi 5 mayıstaki açıklama gününü bekliyoruz. Sizin ilanınız için şimdi değil ama green card alıp gelebilirsek bende Atlanta ya da Agusta civarlarını düşünüyorum. Daha sonrası için bilgi olabilmesi için bana biraz Atlantadaki deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz rica etsem? Ben mesela otelde resepsiyonda çalışıyorum. Orada da böyle bir iş bulabilme olasılığım ne olur acaba? Şimdiden teşekkür ederim. İsmail ÇOBAN
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k