[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
Herkese merhaba, 31 ocakta baslattigim Adjustment of Status surecimin olumlu ve mulakatsiz sonuclandiginin bilgisini sizlerle de paylasmak istedim. Ozellikle sayin @gucarslan beye tum surecte ki yardimlarindan dolayi cok tesekkur ederim...
-
@ayvalik10 merhabalar. Teşekkürler cevap için. Yazdığınız siteyi defalarca denedim ama geçersiz case no deniliyor. Bir türlü giriş yapamadım. Acaba numaram henüz current olmadığı için mi giriş yapamıyorum?
-
@İlyas-Koca gideceğiniz eyalet ve yapacağınız işi ona göre kurgulayın.
yeterli olacağını düşünüyorum. -
@İlyas-Koca aynı soruları iki kere sormamalısınız, bu forum kurallarına aykırı.
sorduktan sonra cevaplanmasını bekleyin lütfen. -
@selinsenturk gözünüz aydın, tebrikler.
abd'deki hayatınızda mutluluklar dilerim, yolunuz açık olsun. -
@cenkbey tebikler, vizeniz hayırlı olsun.
-
@selinsenturk Çok iyi niyetle basladiginiz ıstanbul mulakati sonrası vizelerin iptali ile kötü günler geçirip, Ankara yı hiç beklemeyip sabırla doğru girisimlerle, aldiginiz mulakattan başarı ile geçerek vizelerinize kavustunuz. Sağlık muayenesi oncesi covid test sonucunun negatif çıkma ihtimalinin bile sizi ne kadar strese soktuğunu hissedebiliyorum. Aslında abd de kazandığınızı öğrendiğiniz andan itibaren ülkeden hiç çıkmadan AOS yapsaydınız bunlar hiç yaşanmazdı. Ama nereden bilecektiniz.. Neyse kötü günler geçti..ABD de ailenizle birlikte iyi şanslar mutluluklar dilerim.
-
@selinsenturk @cenkbey Tebrikler , Yeni hayatınızda mutluluklar.
-
@esat90 KCC çalışanlarının rüyasına ak sakallı dede girmediği için gelmemiş. Dediğin gibi current olmadan mülakat tarihi verilmez.
-
@ayvalik10 @esat90 DV2023 kazananları için, CEAC kontrol sistemi 1 Ocak 2023 sonrasında çalışıyor. Ak sakallı dede ile alakası yok.
-
@datanist 2023 yılı kazananları mülakatları 1 ekim de başlıyor. İlk randevu gelecek kişiler ise eylül bülteninde açıklanacak. Bence bilmeden 2 kişinin arasına girme ne dersin.
-
@ayvalik10 DV2022 sürecini yaşamis biri olarak sürece gayet hakimim. Siz aşağıdaki linki veriyorsunuz ama o link DV2023 için 1 Ocak 2023 sonrası çalışıyor. Siz de bunun farkında değilsiniz.
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=IV
Bu arada DV2023 için ilk mülakatlar dağıtıldı. Anlaşılan bunu da bilmiyorsunuz.
-
@selinsenturk Tebrikler, güzel anlatımınız için teşekkürler, heyecan ile okudum.
Yeni hayatınızda mutlulukar. Şans sizinle olsun.
-
@gucarslan texas a gideceğim , hesabımda geri kalan parayı tl olarak göstermem de sıkıntı var mı peki.
-
Merhaba garantiden mülakat için hesap ekstresi aldım fakat totel bakiye falan yazmıyor karman çorman 5 10 sayfa kağıt verdi. Acaba ben mi yanlış aldım yoksa normalde de böyle mi ?
-
@Kitapsever aktif kullandığınız bir hesap ise tüm hareketleri gösteriyor. 5-10 liralık harcamalar dahil. Sadece bu iş için kullandığınız bir hesapsa böyle olmaz tabii.
-
@Stiff teşekkür ederim cevabınız için. Sorun olmaz yani değil mi ? Ekstra bir belge almama gerek yok sanırım
-
@Kitapsever mülakat belgelerini anca rüyamda görüyor olsam da; total tutar göstermesi gerekebilir :) Ben farklı bir süreç için günlük kullandığım hesabın ekstresini almıştım. Onda her hareket sonrası toplam bakiye yazıyor.
-
@İlyas-Koca hayır yok, gösterebilirsiniz.
-
@Stiff umarım bir umut nerede olduğu önemsiz mülakat maili almanızı dilerim 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum