[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@tohma31 Haklısınız.
Yalnız şunu düşünüyorum. Geçen sene Ekim'de bankaya girmek istesek dışarda bekliyorduk. 3 kişi, 3 kişi alıyorlardı. Şimdi maskesiz vs. giriyoruz. Covid'in etkisi bu sene kırıldı.
Konsolosluklar da bu yüzden sanırım Ekim'e hiç vermezken, Kasım-Aralık için 4-5 kişi vermiş.
Savaş, yeni bir pandemi gibi olağan dışı bir şey olmazsa 20 bin (Mayıs ayı içinde submit edilmişse) rahatça gitmeli diye düşünüyorum bu yüzden. Hem bu sene en yüksek numara geçen yılki gibi değil, daha yüksek.
Bu demek değil ki, her numara mülakat alacak. Geçen seneki gibi 3-5 bin olup da yine çağırılmayanlar olabilir. Bunu neye göre yaptıklarını zaten anlamak mümkün değil.
-
@ahmet_ 20 k ve üzeri için düşünceleriniz neler 13/05 submitliyim
-
@ahmet_ Genelde ankara kazananların %25-55 arasına mülakat dağıtmış geçen senelere göre, hadi bu sene birazcık iyi olacağını ümit ederek hesaplama yaparsak ve ortalama 1800-1900 case olacağını düşünsek 900 case e mülakat verirler tahminimce, tabi gene kazananların %50 si alamayacak(Sebebi 40 bin EU kotasından kazanan maks 19500 vize basılıyor) ve bu mülakatları dağıtırken örnek veriyorum 15k da kazanan 50 kişi var 25-30 tanesine verip diğer 20 kişiyi atlayabilirler, anlatmak istediğim buydu aslında nasıl ilerleyeceklerini kestiremiyoruz
-
@Tunay-GÜNAL, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ahmet_ 20 k ve üzeri için düşünceleriniz neler 13/05 submitliyim
Daha bilgili insanları aşıp bir şey söylemek istemem ama yine de düşüncelerimi ileteyim.
2016-2020 arasını yıl yıl takip etmiştim. O zaman herkesin söylediği şey şuydu. 30-35 binler riskli. Bunu yaşayıp görüyorduk da. Ya son dakika sıra geliyordu ya da gelmiyordu.
Pandemi başlayınca bırakmıştım takip etmeyi ve kazanmasam bu sene de bakmazdım. O yüzden DV22'nin halini ilk defa Mayıs'ta gördüm.
Geçen senenin durumuna bakınca Mayıs ayında submit etmiş 20 bin küsüre kadar problem olmamış. Numarası düşük olup gelmeyenlerin submiti geç olmuş.
Bu sene yeni başladığı için şöyle olacak böyle olacak demek mümkün değil. Benim demek istediğim, olağan dışı bir şey olmazsa, Mayıs ayında submit etmiş olan en az geçen seneki numaralara gelmesi gayet normal olur.
-
Bu ileti silindi! -
Benim tahminim herkesi case number göre çağıracaklar.bu sene pandemi,kısıtlama tarzı bir durum yok
-
@tohma31
Merhaba
“Vizesi olan aos alsın “ ile ne demek istediniz.
Aos nasıl alınıyor .
Tşk -
@Gökhan-Öz "aos yapsın" demiş, "alsın" değil.
aos, vize sürecinizi abd'de devam ettirmeniz ve vizenizi orada almanızdır.https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak/1472
-
@gucarslan
Çok sağolun -
Merhabalar 2023 kazananlar için mülakat tarihi belli olan var mı
-
@Uğur-0 Evet, mülakat alan kişi sayısı net olmamakla beraber bir kaç kazananın mülakat aldığını biliyoruz. Siz de bir kazanansanız sorularınıza daha net cevap alabilmeniz için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@chudley135 merhaba mülakat tarihi mail olarak mı geliyo yoksa dvprogram sitesinden numaramızı girip mi öğreniyoruz
-
@Uğur-0 ilk mülakatlar cuma günü dağıtıldı. Eğer 2023 kazananıysanız bu başlığın ilk iletisindeki talihli formunu doldurup excelle katılabilir ve telegrama dahil olabilirsiniz
-
Ankara'ya twitter üzerinden herkesin katkı vererek etkileşim yapsak bir açıklama yaptırma şansımız olur mu acaba Etiyopya gibi.

-
@Djordan023 Aynı cevabı alırsın %99
-
@Uğur-0 mail olarak gönderiyorlar ama emin olmak isterseniz maili gözden kaçırıp kaçırmadığınızdan şüpheliyseniz DS formunuzu doldurduğunuz yerden kontrol edebilirsiniz. Sağ üst kısımda current status bölümü var orada Ankara yazıyorsa mülakat maili gelmiştir
-
@Emre-Kurtulmuş evet hocam 2023 kazananlarından ilk 1500 içersindeyim
-
@Emre-Kurtulmuş ilk kazandıgım sayfa çıkıyor alt tarafta her hangi bir mülakat tarihi yazmıyor mail de gelmedi henüz
-
@Uğur-0 Öncelikle daha sağlıklı cevap alabilmeniz için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyınız. Alt kısımda değil sağ üst kısımda current status yazısı vardır onun yanında şu anda KCC yazıyordur sizdede büyük ihtimalle. O kısım Ankaraya dönerse o zaman mülakat almışsınız demektir
-
@Emre-Kurtulmuş benim Confirmation Numaramı kabul etmedi giriş yapamadım neden acaba
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum