DV2024 Sohbet Odası
-
2024 e basvurmak ve sonucu ogrenmek icin laptop aldim ins seneye elden cikarmak nasip olur cunku yol gurbet :)
-
Heralde forumda yaşlancaz, ama hayallerden vazgeçmek yok 🎉
-
@celica Hayırlı olsun. Dilediğiniz sonucu görürsünüz inşallah. Bu arada notebooku İngilizce öğrenmek için de kullanın. Baya vakit var çünkü. Ayrica mesleğiniz ile ilgili araştırmalar yapın. Varsa eksikleriniz onları tamamlaya çalışın.
-
@celica 2024'te kazanın da en büyük derdiniz bilgisayarı satmak olsun :) 15 aydır doğru düzgün alışveriş bile yapmadım. Hani pahalılığı geçtim, bir mont alırsınız; ABD'ye giderken valize ekstra yük olur. Böyle birçok şeyi erteledim ve ertelediğimle kaldım.
-
@Hyller Yaşlanma kısmı durdurabileceğimiz birşey değil ama umarım yaşlanacağımız yeri değiştirebiliriz. Bu arada forumda inşallah başarılarımızı ve mutluluklarimizi, tatlı telaşlarimizi paylaşırız.
-
@Programmer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Hyller Yaşlanma kısmı durdurabileceğimiz birşey değil ama umarım yaşlanacağımız yeri değiştirebiliriz. Bu arada forumda inşallah başarılarımızı ve mutluluklarimizi, tatlı telaşlarimizi paylaşırız.
İnşallah, zaten en büyük amaç hayallerimizi gerçekleştirip tüm foruma yol açabilmek. Hayalimiz hayallere yol olsun 🙏 @Programmer
-
Bir an önce şu basvuru süreci baslasinda basvuralarim artık ve şu green card basvurulari keşke 6 ayda bir olsaydı..
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@GriinKart, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Foruma 2018'de kayıt olmuştum takip ediyordum uzun zamandır, ilk defa 2023'e başvurabildim ama seçilmedim, bu sene olur ümidiyle beklemedeyim bakalım 2024 güzel şeyler getirir umarım bana.
Hocam inşAllah olur da yine de siz çok umut bağlamayın. Ben 2023 de çok umut bağlamıştım o yüzden diyorum olmayınca çok üzülüyor insan. Olursa olur olmazsa olmaz kafasında olmanız daha sağlıklı olacaktır.
Çok haklısınız hocam, ben zaten başvuruyorum unutuyorum açıklanma dönemi yaklaşınca hatırlıyorum. Hayatımı oraya gidecekmiş gibi değil, TR'de yaşamaya devam edecekmiş gibi kurguluyorum. Olursa nasip olmazsa da sağlık olsun :)
-
@charon bu arada sende mi bu sektördesin?
-
@Programmer kesinlikle haklisiniz, uygulayacagim bakalim
-
@Stiff Bir firsat cikar eminim hayatta neler neler oluyor... bol sanslar
-
nasılsınız millet herkese iyi geceler be iyi pazarlar eylülde akar buralar
-
@emocan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selam arkadaşlar $100 da kalmış gibiyiz... @kartalveat senin artış biraz havada kaldı galiba. :D
Arkadaşların dediği gibi bu sene başvuruda artışın yüksek olacağı belli Türkiye den. Herkes için bol şans.Milletin eli zayıf herhalde ,blöf yaptım elimde patladı:beaming_face_with_smiling_eyes:
En azından "pasaport şartı kaldırılmasaydı bari "ye kadar düştük.
Şansızlık oranımızı dahada çok artırdı bu karar. -
@Programmer Hocam size niye mulakat vermediler anlamadim? Case no oldukca iyi rakamlarda. DS260 Haziran basinda gondermissiniz. Mali yilin sonu geliyor neredeyse. Sorun nedir biliyormusunuz?
Kusura bakmayin, DV vizelerini cok takipte degilim eger daha once bu durumlar aciklandiysa ama sasirdim dogrusu!!
-
yeni başvuru tarihleri belli oldu mu?
-
@arbalet sayilir
-
herkes pasaport şartı kaldırılacak diye beklerken ABD ters köşe yapıp birde maddi durum şartı koyarsa herkes ofsayta düşer.. =) belki beni tefe koyarlar ama keşke şartları sıkılaştırsalar iyice. tek umudum başıboş başvuruların engellenmesi. şans olarak fakir zengin orta durumlu aynı olsun onda hemfikirim. ama kardeşim başvuruya para şartı konsun 200- 300- 500 dolar gibi neyse artık hesabını yapsınlar hem ABD kazansın hemde gitmekte karar veremeyen kişiler başvurmasın. parası olmayan ne yapacak gibi yazılar yazarak kimse kendini acındırmasın kardeşim. 1 yıl var biriktirilir. kimse bahane üretmesin. günde 2 paket sigara içen adamlar. acıtasyon yapıyor.
-
@MySea Ankara yeterince mülakat dağıtmadı. Dağıtılan mülakatlar düzensiz oldu. 26K mülakat alırken 2K alamadı. Kazananların yarısından azı mülakat aldı.
Bu arada pasaport kuralının bir faydası yok. Pasaport kuralı pandemi ile birleşince insanlar yenileyemedi bir tek o dönem faydası oldu.
Türkiye için konuşuyorum, pasaport dediğiniz şey ulaşımı kolay. Öğrenciye bedava, ortalık yeşil pasaportlu kaynıyor vs. Başvuracak kişi her türlü alır o pasaportu.
Çıkan kişiye çıkıyor gerçekten. Geçtiğimiz yıllarda pasaport kuralı varken çıkmayana yine çıkmadı. Pasaport kuralı yokken dv vizesini kazanan kazandı. Yani şansınız ile alakalı tamamen bence.
Boşa başvuru hak yeme vs. söz konusu değil. Bir kişi gitmezse yerine başkası gidiyor. Kazananların hepsi mülakata çağrılmıyor zaten.
-
Ben şuna inanıyorum.ne şart koyulursa koyulsun pasaport para vs. Eğer kaderinde varsa 100milyon kişide başvursa çıkacaksa sana yine çıkar ama yoksa 55001 kişide başvursa o çıkmayacak kişide sen olursun.onun için çok takmamak lazım.nasibinde varsa hiçbişey engel olamaz
-
@bef_of_amerika keske
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum