Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Doktor tavsiyesi

Sağlık
1 1 158 1

Benzer Başlıklar

  • 12 Oy
    8 İleti
    499 Bakış
    Mirage 0M
    @muse 🌹
  • ABD'de ilaç almak için doktordan reçete almak

    Taşındı Sağlık
    2
    1 Oy
    2 İleti
    276 Bakış
    MySeaM
    @Ist-to-NY Size yakin olan bir urgent care bulun. Durumu oradaki doktora anlatin. Size recete yazabilir.
  • B veya F vizeleriyle doktor randevusu ve muayenesi

    Taşındı Sağlık
    7
    1 Oy
    7 İleti
    846 Bakış
    crazycellsC
    @kirik B veya F vizeleriyle doktor randevusu ve muayenesi içinde söyledi: @crazycells Merhaba, bu arada bu surecteyken eyaletten baska bir eyalete ucus yapilabilinir mi? Ic hatlar ucus kontrolleri ne seviyededir? Vize suremin birmis olmasi bir sorun yaratir mi? Eger sorun yaratirsa onlara USCIS ten cevap bekledigime dair belgeyi gostersem yeterli olur mu? tesekkurler Evet, I-539 belgesinin receipt'ini gondermeniz yeterli olur. Genelde havalimanlarindaki TSA gorevlileri ucusun ve yolcularin guvenligini saglamaya calisiyorlar dolayisiyla vize durumunun sorulmasi standart bir prosedur degil sadece kimlik kontrolu yapiliyor ve gecerli ID kartlariniz olmali (pasaportu kullanabilirsiniz), ama tabii bu konuda soru da gelebilir, havalimaninda baska USCIS gorevlileri de olabilir, biraz sansiniza bagli.
  • Amerikada İlaç Alımı

    Taşındı Sağlık
    133
    11 Oy
    133 İleti
    27k Bakış
    MySeaM
    @zge Ben mumkun oldugu kadar organic ve dogal olanlari tercih ediyorum. Omega 3 fish oil, vitamin D, calcium, vitamin C, magnesium ve GABA supplements aliyorum. Florida'ya tasindiktan sonra vitamin D azalttim. Gida olarak da bircok urunun organic veya dogal olanini tercih ediyoruz. Hazir ve paketlenmis gidalardan, dondurulmus gidalardan, fast food urunlerden, gazli iceceklerden mumkun oldugu kadar uzak durmak en iyisi.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum