Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
-
@crazycells hocam selamlar, ben şu an yüksek lisans yapıyorum acaba hangisini seçmeliyim ? cevabınızı bekliyorum,teşekkür ederim
-
@İbrahim-Akboru, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
@crazycells hocam selamlar, ben şu an yüksek lisans yapıyorum acaba hangisini seçmeliyim ? cevabınızı bekliyorum,teşekkür ederim
Some graduate-level coursesuygundur. -
üniversite mezunu yaptım hocam ya , bir arkadaşım öyle yapmış, bende onu dinleyip yaptım, hayırlısı olsun bakalım ne olacak
-
@İbrahim-Akboru, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
üniversite mezunu yaptım hocam ya , bir arkadaşım öyle yapmış, bende onu dinleyip yaptım, hayırlısı olsun bakalım ne olacak
sorun degil. birden fazla dogru cevabi var zaten sorunun... "high school diploma" olarak isaretleseydiniz bile sorun olmazdi.
-
@crazycells, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
sorun degil. birden fazla dogru cevabi var zaten sorunun... "high school diploma" olarak isaretleseydiniz bile sorun olmazdi.
Merhaba 2 Yıllık MYO Mezunuyum dikey geçiş ile geçen ay açıköğretimde lisans bölüme 3.sınıfdan başladım şimdi çekilişte Vocational School mu seçmeliyim Some University Courses mi? Teşekkür ederim
-
@znowhite, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
@crazycells, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
Merhaba 2 Yıllık MYO Mezunuyum dikey geçiş ile geçen ay açıköğretimde lisans bölüme 3.sınıfdan başladım şimdi çekilişte Vocational School mu seçmeliyim Some University Courses mi? Teşekkür ederim
iki secenek de durumunuza uygundur.
-
Merhaba. Bu bölüme ne yazdığımı hatırlamıyorum. Acaba "Üniversity Degree" yazdiysam problem olur mu mulakatda? Normalde Ekimde basvuru yaptım, ama başvurudan 3 ay sonra mezun oldum( 4 senelik lisans ). DS-260 formunu doldurduğum zaman diplomayı almıştım, mezun olduğum tarih ocak yazıyor diplomada. Kafama takıldı. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler
-
@Ferid-0, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
Merhaba. Bu bölüme ne yazdığımı hatırlamıyorum. Acaba "Üniversity Degree" yazdiysam problem olur mu mulakatda? Normalde Ekimde basvuru yaptım, ama başvurudan 3 ay sonra mezun oldum( 4 senelik lisans ). DS-260 formunu doldurduğum zaman diplomayı almıştım, mezun olduğum tarih ocak yazıyor diplomada. Kafama takıldı. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler
University Degree yazmışsanız sorun olmaz çünkü diplomanızı almışsınız. Lise yazdıysanız yine sıkıntı yok çünkü başvurudan sonra mezun olmuşsunuz. Bu durumda üniversite diplomanızı vermeniz yeterlidir.
-
@Ferid-0, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
problem olmaz.
Ankara'da mi mulakata girecekseniz? Mulakat gununde en az lise mezunu oldugunuz surece bu soruya ne cevap verdiginizi cok onemsemiyorlar.
-
@Programmer Anladım. Teşekkür ederim
-
@crazycells Anladım. Evet şimdilik Ankara ama Ankara konsolosluk (DV2023)nasıl çalışır bilemiyoruz. Duruma göre bakıcaz. Teşekkür ederim bu arada
-
2 yıllık mezunum 4 yıllık bir bölümde okuyorum şuan başvurada egitim durumuma hangisini işaretlemem gerekli
-
@Muhammet-Ali Merhaba, "Vocational" da seçebilirsiniz "Some University Courses" da seçebilirsiniz.
-
@Programmer bir problem olmaz demi
-
@Muhammet-Ali Hayır olmaz, olurda kazanırsanız ve mülakata çağrılırsanız en son bitirdiğiniz okulun diplomasını götürmeniz yeterli.
-
@Programmer anladım teşekkür ederim
-
@crazycells Hocam merhaba. Az önce kafama takıldı ve yanlış yaptığımı farkettim. Eşim Kocaeli üni. 2 yıllık mezunu bende ege 4 yıllık. kendim için sorun yok ancak eşim içinde universite derecesini işaretledim.. o da aslında hemen altında Vocational School derecesinin kabul görmeyeceğini yazdıkları için doğru tercihin Vocational olacağına ihtimal vermedim.. ancak sonuçta Vocational School işaretlemem gerekiyormuş. Çekilişi kazanmam durumunda sorun yaşarmıyım? Yoksa eşim de asgari şartı sağladığı sorunsuz devam edebilirmiyiz?
Şimdiden teşekkürler -
@Umut-Çelik university degree işaretlediyseniz bile bu hatalar hayati hatalar olmadığı için dediğin gibi şartları karşılıyor ondan sorun yok Ancak DS260 doldururken sakın ama sakın hata yapma işte ozaman senin için sorun olur. Daha sonra ds260 formu açtırıyorsun ancak yine de zaman kaybı yaşıyorsun ondan dolayı en baştan doğru yaparsın.
-
Merhaba.Greencard başvurusunda meslek seçimi yapmadım.Bir sorun olur mu
-
@Umut-Çelik, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
@crazycells Hocam merhaba. Az önce kafama takıldı ve yanlış yaptığımı farkettim. Eşim Kocaeli üni. 2 yıllık mezunu bende ege 4 yıllık. kendim için sorun yok ancak eşim içinde universite derecesini işaretledim.. o da aslında hemen altında Vocational School derecesinin kabul görmeyeceğini yazdıkları için doğru tercihin Vocational olacağına ihtimal vermedim.. ancak sonuçta Vocational School işaretlemem gerekiyormuş. Çekilişi kazanmam durumunda sorun yaşarmıyım? Yoksa eşim de asgari şartı sağladığı sorunsuz devam edebilirmiyiz?
Şimdiden teşekkürlersorun yok, bu seceneklerdeki seciminden dolayi sorun yasayan hickimse olmadi. Mulakat gunu onlisans diplomasini goturmeniz yeterli olur...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum