F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)
-
@Ecem-1 Bizde iki kez giris yaptik ailece pek etkisi olmadi hala ayni 22 martta😡
-
Ceace giriş yapmak istediğimde şu mesaj geliyor tahminen ne zaman giriş yapılır teşekkürler. Summary Information
Please be advised that the case that you have attempted to access is not eligible for further processing by the National Visa Center at this time. Please contact the National Visa Center if you believe that you have received this message in error.
-
@Hardwell, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
@crazycells ceace giris yapamiyorum. hatali vs diyor ama abim sponsor oldugundan nvc ile mailde iletisim halinde invoice numberim vs geldi ama ceac sayfama giris yapamiyorum.
dogrudur, email gelse de NVC'de dosyaniz hemen olusmuyor maalesef, onumuzdeki haftalarda yeniden deneyebilirsiniz.
-
@hasbelkader, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
2019 da kardesim icin basvuru yapmistim. Basvurunun ulastigina dair ayni yil icinde gelen bir mektuptan baska birsey yok henuz ortada. Bu normal mi?
Evet, normal :thumbs_up:
F4'lerde I-130'larin onaylanmasi uzun zaman alabilir.
-
@hasbelkader, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Kardesim icin basvuruyu 2019 da yapmistim. Birkac hafta sonra basvurunun alindigini belirten bir mektup gelmisti. NOA1 olarak ifade edilen bu mektup mu oluyor?
Evet, I-130'un alindigini soyleyen mektup NOA-1 oluyor...
-
@mehmetklc5843, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
@brooklyn
Selam hocam banada kardeşimden dolayı green kard çıktı bunkonuda sizden yardım alabilirmiyim
Tel veya burdan yazabilirim şimdiden teşekkürlerBu basliktaki bilgilerden yararlanabilirsiniz ve sorularinizi bu baslikta sorabilirsiniz.
-
@Emirhan-grbz, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Evet bende onu demek istemiştim.Bizim PD:2010 yılı NVC Case Number:ANK2015 diye başlıyor ama benim dikkate almam gereken yıl 2010 yılı diye tahmin ediyorum.o zaman bizim 3 yıl sonra gibi bir zamanda mı haber beklememiz gerekiyor.Ama bu grupta bazı arkadaşların Priority Dateleri bizim tarihten sonra onlara nasıl NVC welcome letter geliyor onu anlayamadım birde. biraz fazla soru sorarak rahatsızlık veriyorum sizlere kusuruma bakmayın lütlen
bilgilerinizi imzaniza aktarmanizi tavsiye ederim.
-
@Hardwell, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Ceace giriş yapmak istediğimde şu mesaj geliyor tahminen ne zaman giriş yapılır teşekkürler. Summary Information
Please be advised that the case that you have attempted to access is not eligible for further processing by the National Visa Center at this time. Please contact the National Visa Center if you believe that you have received this message in error.
basvuru bilgilerinizi imzaniza aktarin isterseniz, surecte nerede oldugunuzu bu sekilde anlayabiliriz.
-
@crazycells Dosya NVC'de en fazla ne kadar süre kalıyor bunun hakkında bilgi verir misiniz ? 10 aydır NVC'de bir yerle iletişime geçmemiz gerekir mi ?
-
@erenbey bizim ki 15 yıldır NVC de.
-
@Zeyno abim birkaç yıl sonra vatandaş olup benim için başvuru yapıcak sonuçlanana kadar ben greencard çekilişine katılabilir miyim bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim
-
@Ganga-Osman Doğrusu ben birçok kez katıldım.Bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum bu yüzden.
-
Yine sıfır değişim. Tüm bir yılı hiç ilerlemeden bitirdik. Bakalım 2023 mali yılı yani gelecek ayın bülteninde bir hareket olacak mı.
-
Hala ciddi miktarda backlog varken gelecek aylarda da ilerlemeyecektir
-
@Zeyno Konsolosluklardaki backlog sayıları.
https://drive.google.com/file/d/1eUyZE3q7X-U2vwsFXORFK4JsoqvJomVm/view?usp=sharing
Ankara’da 1473 aile vizesi sırada görünüyor.
-
@eeken teşekkür ederim. Bu noktada benim merak ettiğim biz bu 1473 kisinin neresindeyiz. Türkiye den aylık 2,5,10 gibi çok az sayıda kişiye veriyorlar F4 vizesi. Yada şu anda hangi PD tarihlerine randevu veriyorlar. Bilebilsem çok mutlu olurdum ben. Belirsizlik çok kötü birşey.
-
@Zeyno Bizim vize dosyası halen At NVC olduğu için ve Ankara’ya gönderilmediği için bence bu 1400 kişi içinde bile değiliz :(
Ayrıca çoğu vize merkezinde Ankara’ya göre az kişi sırada. Sinir bozucu.
-
@eeken :dizzy_face: 1400 kişinin içinde değilsek çook kötü. Bu bir kaç yılınız daha olduğu anlamına gelir ki boş verelim gitsin o zaman offfff
-
@Zeyno Tekrar bır baktım şöyle diyor "Backlog of Documentarily Complete Applicants Awaiting Appointments".Sanırım bizde içindeyiz bunların.
-
Arkadaşlar merhaba ablamda orada vatandaş ben polis memuruum Türkiyede İlk olarak turist b1 vizesi başvurusu yapıp amerikadayken green card başvurusu yapalım dedik nedir önerileriniz benim için ? Çok mu zor ? çok mu uzun sürüyor yardımcı olursanız çok sevinirim..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum