IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Merve-Güngör Benim DQ da 9 Haziran ancak bana da henüz gelmedi. Muhtemelen hepimize aynı gece gönderecekler maili. Ama bu kadar gecikmeleri biraz standart dışı oldu gibi. Bu hafta içinde bekliyorum özellikle şu birkaç gün içinde.
-
@Merve-Güngör avukata ne kadar ödediniz acaba?
-
Bizim dq 29 Haziran. Henüz 1 ay olmadı. Biz de bekliyoruz.
-
@drserdar ek döküman taleplerinin tarihlerini sıralamışsınız imzanızda neden. Bu kadar çok ek evrak istediler acaba ?
-
@drserdar cevabiniz icin tesekkur ederim muhtemelen kurban bayrami,4 temmuz ve 15 temmuz tatilleri yuzunden bu kadar uzadi
-
@timtim, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@Merve-Güngör avukata ne kadar ödediniz acaba?
Avukat akrabamiz oldugu icin normal bir ucret odemedik
-
@Merve-Güngör başvurunuzda hata mı olmuştı düzeltme istediler
-
Arkadaşlar benimde sonunda nvc de dosyam onaylandı umarım banada randevü emaili sizlerle beraber toplu gelir
-
@cokbekledik86 hayırlı olsun size de ilk dağıtımda gelir bence 👍
-
@cokbekledik86 Tebrik ederim👏👏
-
DQ olan bütün arkadaşları tebrik ederim, darısı tüm bekleyenlere inşallah.
-
Teşekkür ediyorum arkadaşlar
-
@cokbekledik86, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Arkadaşlar benimde sonunda nvc de dosyam onaylandı umarım banada randevü emaili sizlerle beraber toplu gelir
Hayırlı olsun inşAllah. Çok sevindim.
İlk dağıtılan mülakatlarda size de, bize de sıra gelir inşAllah. -
@MYusuf teşekkür ediyorum inşallah benimde beklentim o yönde hayırlısı olsun inşallah
-
K3 vizesi hakkında bilgisi olan biri bilgi verebilir
mi? Yabancı forumlarda k3 ile I-130 başvurusunu hızlandıranlar gördüm. Biraz daha pahalı oluyor sanırım I-130'a göre çünkü 1200 dolar ekstra bir ödeme gerekiyor. Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim -
@cokbekledik86 hayirli olsun kardesim zor gunler geride kaldi simdi daha zor günlere randevu beklemek daha zor 😂
-
@mertdzkr teşekkür ederim şuanda rahatım zoru atlattık bence bu süreçte artık bi sıkıntı çıkacağını düşünmediğim için rahatım
-
@Samet-Ünlü, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
K3 vizesi hakkında bilgisi olan biri bilgi verebilir
mi? Yabancı forumlarda k3 ile I-130 başvurusunu hızlandıranlar gördüm. Biraz daha pahalı oluyor sanırım I-130'a göre çünkü 1200 dolar ekstra bir ödeme gerekiyor. Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirimUscis sürecindeyken biz de görmüştük. Takip ettiğimiz Potomac SC facebook grubunda, K3 vizesi için başvuru yapılınca normal CR1 dosyasının daha hızlı onaylandığını iddia edenler oluyordu. Fakat biz bunu öğrendiğimizde ilk başvurumuzdan itibaren zaten çok uzun bir süre geçmişti. O yüzden denemedik. Belki daha önce öğrenseydik K3'ü deneyebilirdik. Yaklaşık 1 yıl civarında Uscis dosyayı onayladı.
K3 için daha sonra extra ödeme varmış. Ne kadar bilmiyorum. -
@MYusuf peki cr1 de hızlandırma talebi mümkün mü. Ekstra ödeme ile ?
-
@cokbekledik86 nvc neden sürekli eksik evrak talep ediyor bunu bir kaç kişinin imzasında gördüm
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum