[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gamefry ceac sitesine yansımayan bir mülakat mümkün değil.
kişi mülakat aldıysa zaten bu ceac'a yansımak zorunda, diğer türlü mail de gitmez kendisine.
bir dosya in Transit statüsüne geçmediyse mülakat almamıştır.
global gruplardaki söylentilere çok kulak asmayın, her sene aynılarını yaşıyoruz.
kendisi fake mülakat maili hazırlayıp paylaşanlar bile oluyor -
Bu ileti silindi! -
Haziran ve Temmuzda kaç kişi alındı resmi olarak. Son bir ay kaldığı için gidebilecek olanların sayısı aşağı yukarı aynıdır son 3 ay ile
-
@gucarslan Uğur bey mülakat esnasında istenilen evraklar listesini bize konsolosluk mail mi gönderecek? 3hafta kaldı gelmedi. Forumda liste var biliyorum ama yinede ekstra bir evrak olabilir diye merak ediyorum.
-
@gucarslan ben yaklasik bir ay kadar once telegram grubu formunu doldurdum fakat hala gruba alinmadim, sebebi nedir acaba?
-
AIS kaydında sadece ankara ve istanbul ptt şubeleri çıkıyor, başka iller yok değil mi arkadaşlar
-
Merhaba Herkes.
Şöyle bir habere rastladım ve sizlerle paylaşmak istedim. -
Merhabalar bu mulakatta göstereceğim para dolar cinsinden mi olması gerekir hem dolar hem de TL cinsi olur mu bu hesap dökümü teşekkürler
-
@donmezhamdu paranızın doalr karşılığıni göstermeniz yeterli.ama zaten gidecekseniz parayı dolara çevirmeniz gerekecek ondan dolara cevirseniz de uygun olabilir :))
-
@cerkezkizi09 teşekkürler
-
Merhabalar bu muayene ve mülakat ödemesi TL olarak yapılıyor mu kredi kartından teşekkürler
-
@donmezhamdu Forumu defalarca sorulmuş ve cevaplanmış soruları tekrar tekrar sorarak kullanmaktan vazgeçin lütfen. Arama motorunu kullanabilirsiniz. Çok fazla insan mülakat ve muayene deneyimlerini paylaşıyor sorularınız cevaplarının birçoğu o deneyimlerde mevcut.
-
@Fouray merhaba. bu başlığın ilk iletisinde bütün evrakları bulabilirsiniz.
mail de önümüzdeki günlerde gelecektir.https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri/
-
@ozgebayram4 öyle spesifik bir sebep aramayın, eksik ya da hatalı doldurduğunuz içindir muhtemelen. telegram kullanıcı adınızı özel mesajla bana iletin, kontrol edeyim.
-
@kapıpencere dilerseniz ekstra ücret ödeyerek istediğiniz posta şubesini ya da ev adresinizi seçebilirsiniz.
-
@donmezhamdu sahip olduğunuz bütün birikimleri, var olan hangi para birimindeyse gösterebilirsiniz.
-
@Fouray Mülakata girmemize 1 hafta kala hangi evrakların getirilmesi gerektiğini yazan mail gelmişti.Sanirim size de gönderecekler. Ama her zamanki listeden farklı bir şey istemiyorlar.
-
@gucarslan çok teşekkürler
-
Zaman daraldıkça umutsuzluk hakim oluyor.
Önerisi olan var mı neler yapabiliriz? Mail atsak mülakat veren bir konsolosluk var mı mesela? -
siz vize almadınızmı ?
@ccomputerengineer 10 Ağu 2019 17:22
Arkadaşlar vizemi aldım çok şükür. Üzerindeki son vize tarihi abd'ye son giriş tarihi mi yoksa GC'yi alma tarihi mi? Mesela son tarih 10 ocak ise ve ben 2 ocak'ta uçarsam sıkıntı yaşar miyim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum