USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
-
@lucky-l USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:
Uçağımız yarın, giriş yaparken adres değişikliğini bildirebiliyoruz diye hatırlıyorum, daha önce yapan arkaşlar olmuştu, yanılıyor muyum?
Evet, fakat olabilecek sorunlari onlemek icin gercek adresi en gec mulakat gunu konsoloslukta verip dosyaniza islemelisiniz. Havalimani cok kalabalik oldugunda adres degisikligi yapmayip, daha sonra USCIS'in sitesinden kendiniz yaparsiniz diye yonlendirilen kisiler de var.
-
@crazycells Bugün de bu ödemeyi hallettim, madde madde çok güzel özetlemişsin gerçekten. Eline sağlık! :)
-
@entelman USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:
@crazycells Bugün de bu ödemeyi hallettim, madde madde çok güzel özetlemişsin gerçekten. Eline sağlık! :)
Bu konu sayin @Sharm in sayin @entelman , kendisi musait oldukca giriyor foruma :) ama kendisinin musait olmadigi bir zamanda bu konuya ihtiyac vardi o nedenle onun yazdiklarindan olusturdum konuyu.
-
Merhabalar , Yesilkartim Amerika’daki adresime gelmis fakat beni evde bulamadiklari icin gonderildigi adrese geri gitmis. Karti tekrar gondermeleri icin internetten talep gonderdim ve bana request ID verdiler. Bu id yi nerede kullanarak kartin durumunu kontrol edebilirim. Request ID:SR12432915697TSC seklinde ve bunu nerede kullanacagim ile alakali bir sonuc bulamadim. Daha once boyle bir durum ile karsilasan oldu mu ?
-
@okisna93 IOE ile başlayan kodunuz ile https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do adresine göz attınız mı?
-
@entelman evet orada kartin teslim edilemedigi hakkinda bilgi ve USPS Tracking numarasi var. USPS ten tracking numarasi ile kontrol ettigim zaman dedigim gibi gondericiye geri dondugunu goruyorum.
-
@okisna93 USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:
Merhabalar , Yesilkartim Amerika’daki adresime gelmis fakat beni evde bulamadiklari icin gonderildigi adrese geri gitmis. Karti tekrar gondermeleri icin internetten talep gonderdim ve bana request ID verdiler. Bu id yi nerede kullanarak kartin durumunu kontrol edebilirim. Request ID:SR12432915697TSC seklinde ve bunu nerede kullanacagim ile alakali bir sonuc bulamadim. Daha once boyle bir durum ile karsilasan oldu mu ?
Posta kutusu sizin adiniza kayitli degil mi?
suradan kontrolunu yapabilirsiniz:
https://egov.uscis.gov/foiawebstatus/Eger sonuc cikmiyorsa 1 hafta, 10 gun bekleyip tekrar deneyin. Bu tur siteler genelde size ancak isler olup bittikten sonra haber veriyor, o nedenle yapmaniz gereken sey kartin ulasmasini beklemek olmali.
-
@crazycells burayada geztigimiz haftalarda bircok kez baktim. Daha once yazdigim ID yi girince hata veriyor. Yardiminiz icin tesekkur ederim.
-
@okisna93 Bulunduğunuz yerdeki en yakın USCIS ofise gidip, birebir görüşün bence.
-
@okisna93 USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:
@crazycells burayada geztigimiz haftalarda bircok kez baktim. Daha once yazdigim ID yi girince hata veriyor. Yardiminiz icin tesekkur ederim.
yazdiginiz ID maalesef istedikleri formata da uymuyor, baska nerden tracking yapilabilecegini bilmiyorum. USPS'in sitesinde yazinca da sonuc vermedi.
Su sayfayi inceleyip bir bilgi bulmaya calisabilirsiniz:
https://www.uscis.gov/forms/forms-information/how-track-delivery-your-green-card-employment-authorization-document-ead-and-travel-documentMaalesef beklemek disinda aklima bir cozum gelmiyor.
-
@crazycells USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:
Uçağımız yarın, giriş yaparken adres değişikliğini bildirebiliyoruz diye hatırlıyorum, daha önce yapan arkaşlar olmuştu, yanılıyor muyum?
Evet, fakat olabilecek sorunlari onlemek icin gercek adresi en gec mulakat gunu konsoloslukta verip dosyaniza islemelisiniz. Havalimani cok kalabalik oldugunda adres degisikligi yapmayip, daha sonra USCIS'in sitesinden kendiniz yaparsiniz diye yonlendirilen kisiler de var.
Girişte polise söyledim, verdiğim adresi eliyle bir yere not aldı ama benim de aklımda şüpheler kalmadı değil. Neyse, uscis'ten de takip etmeye çalışacağım.
-
Case Status'ten girdiğim zaman şöyle bir mesaj çıkıyor;
Immigrant Visa Fee Payment Received
On August 30, 2018, we received your USCIS Immigrant fee payment for your Permanent Resident Card related to your immigrant visa. We will be processing the request for production of your Permanent Resident Card. You should receive your Permanent Resident Card within 120 days of your entry into the United States or within 120 days after your USCIS Immigrant Fee payment is received. If you do not receive your Permanent Resident Card, please contact the USCIS Contact Center at https://my.uscis.gov/account/needhelp. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address.Bu verdiği linkten adresi değiştirebilirim anlamına mı geliyor?
-
Case Status'ten girdiğim zaman şöyle bir mesaj çıkıyor;
Immigrant Visa Fee Payment Received
On August 30, 2018, we received your USCIS Immigrant fee payment for your Permanent Resident Card related to your immigrant visa. We will be processing the request for production of your Permanent Resident Card. You should receive your Permanent Resident Card within 120 days of your entry into the United States or within 120 days after your USCIS Immigrant Fee payment is received. If you do not receive your Permanent Resident Card, please contact the USCIS Contact Center at https://my.uscis.gov/account/needhelp. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address.Bu verdiği linkten adresi değiştirebilirim anlamına mı geliyor?
Evet, ayrintili bilgi icin su sayfayi okuyabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/667/amerika-da-adres-degisikligi-yapmak-uscis-ar-11-form -
Arkadaşlar ödemeyi yaparken komisyon kesildi mi kartınızdan? mesela hesabımızda dolar mevcutsa bu kısımdan ödeyebiliyor muyuz? Yada en pratik ödeme şekli nedir? Teşekkürler.
-
@loyd36 USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:
Arkadaşlar ödemeyi yaparken komisyon kesildi mi kartınızdan? mesela hesabımızda dolar mevcutsa bu kısımdan ödeyebiliyor muyuz? Yada en pratik ödeme şekli nedir? Teşekkürler.
Bu dedikleriniz tamamen sizin bankaniza ve kredi kartiniza bagli.
-
@loyd36 Ben kredi kartımla yaptım ve maalesef komisyon kesildi. Benim ödediğim zaman dolar kuru 6.65 idi. Ama Garanti Bankası bunu 6.95 üzerinden hesapladı. Bence bu aralar ödeme niyetiniz varsa elinizi çabuk tutun. Halihazırda kur birazcık düşmüşken ödemeyi gerçekleştirin.
-
@entelman @crazycells tesekkur ederim..evet vize ucretinde kestiler komisyon tam dediginiz gibi oldu..bende kredi kartimi iptal ettirdim..yani ugrassak komisyonu geri aliriz ama surec uzun suruyor..Bende erken yapacagim.
-
@loyd36 Benim Garanti ile ilişkim 2005 senesinden bu yana. Ve yurtdışına yaşarken Garanti Paracard ile atmden bile para çektiğimde hep ortalama 1.5% komisyon ödedim. O yüzden pek takılmıyorum artık. Dediğiniz gibi uğraşmak gerek geri almak için.
-
@entelman Benimde o yillarda basladi karti almam musteri hizmetleri bayagi yalvardi iptal ettirmeyin diye aidatı geri verelim dediler yine kabul etmedim..enpara aidatsiz kredi karti almaya karar verdim.
-
@loyd36 Zaten TR'den temelli ayrılırken iptal ettireceğim telefon hattını, kredi kartını vs. Bir ay daha sıkarım dişimi :) Şimdi sil baştan kart vs siparişi uğraştırır beni.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum